Mergeti sa votati duminica?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Bineinteles ca vom merge la vot!!
La europarlamentare...i-am urmarit pe cei care vor sa ne reprezinte si NIMENI nu m-a convins ca ar fi suficient de pregatit, asa ca o sa voteze fii-mea pt mine , cate stampile vrea ea sa puna, ca sa fie cat mai amuzant...poate facem un pictorial pe foaia de vot... iar la uninominal voi vota DA. Prefer 2 partide puternice care sa ne conduca, decat 100 care se dezbina in fiecare zi si se arata cu dejtu' unul pe altul...

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MICKYN spune:

Nici eu nu sunt decisa daca sa merg sau nu la europarlamentare.Daca stau sa ma gandesc, nici varianta cu votul nul nu este o solutie buna. Oricum va iesi cineva.Poate voi vota partidele mici, ce nu au nici o sansa teoretica.Voi vota sigur la referendum cu DA.

poze Tudor
poze 6 luni Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Da, ma duc. Nu votez pentru europarlamentare dar votez pentru referendum.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisanti spune:

bineinteles ca votam. Mergem la Lyon la consulat

ps - ce ma uimeste pe mine e uneori lipsa de civism la unii din co-nationalii nostri (chiar si la frate-miu sper exemplu). Noi mergem la 100 km de noi (Lyon acum si la referendumul trecut, la alegeri am fost la Geneva..) pe cand in tara nu se merge la sectia de votare care este la maxim cateva statii de bus sau tramvai. Dar asta e parerea mea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihai33 spune:

Da, mergem sa votam pentru ambele.

Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Crisanti,la noi nu cred ca se pune problema de lipsa de civism sau de lene.E ceva mult mai grav:n-ai pe cine vota.Toti cei care au fost votati s-au dovedit a fi josnici,hoti si tot ce vrei mai urat,asa incat multi oameni sunt dezamagiti si scarbiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Io ma duc.
Da' numai la referendum stiu ce parere am: adica dintre doua rele o aleg pe cea mai drastica (si mai costisitoare ).
La parlamentare ma uit cam asa de doua saptamani. La TV nu ma uit din convingere iar in rest metode de informare ioc. Spre exemplu mi-ar place sa stiu si eu cine sunt oamenii aia, pe unde au lucrat si cu ce se ocupa acuma. Fara succes. Sunt 551 de oameni . No chance.
De doua zile am luat-o din alt capat, partidele. Dar la noi e o balbaiala ceva de necrezut. Si doctrina partidului n-are nici o legatura cu masurile luate. Sau cel putin asa imi pare mie... Si mi-e o . Ca de aia castiga Basescu referendum .
Ma uitam ca varianta lui Tariceanu este chiar documentata si amanuntita si chiar elaborata. Varianta lui Basescu e abia schitata, dar putem baga mana in foc ca o sa castige. Imaginea unui om "dintr-o bucata" e mai puternica decat directiile unui partid balbait.
Ma mai gandesc

Maria

http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala spune:

Nu; guvernantii nu dau doi bani pe noi asa ca, din punctul meu de vedere, nu merita efortul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Duminica asta e votarea? Habar n-aveam! Bine ca mai citesc pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu sigur o sa votez pentru europarlamentare. Chiar conteaza cine ne reprezinta acolo, si nu pot sa las pe altii sa aleaga preferatii lor - daca preferatii lor sint niste burtosi cheliosi care nu stiu nimica, sa ma reprezinte aia? Convingerea mea este ca votul meu poate face diferenta.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput