Impresii din timpul ... si de dupa SUPERDIETA *11*
Raspunsuri - Pagina 12
Brigit spune:
Daaaaaaaaaa, pai si io tot cu superdieta raman! Cred ca modul in care sunt introduse treptat alimentele in dieta reuseste sa echilibreze organismul astefel incat sa nu te mai ingrasi dupa. Da tre sa o tinem pan la capat!
Doroti, nu te descuraja ! Incearca faza cu alimentele disociate de care zicea Anda, mai vine si weekendul si facem mai multa miscare, o sa fie bine!
Noki, pai baga mere draga mea. Io am facut o pasiune pentru golden. Si daca simt ca mi-e posta de dulce bag un mar de-asta in cuptor si mi-l coc, deja nu imi mai trebuie ciocolata!
In alta ordine de idei io mi-am baut azi ceaiul mai tarziu, ca n-am putut sa ma trezes dimineata.
Si acuma astept sa treaca minutele sa incep sa bag ceva mai consistent ![]()
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE
aidaciolac spune:
'neata si de la mine.
Ramonika draga , si mie mi-ar fi frica sa fac chestia asta. Mai lasa ca si asa la 9x de kg nu trebuie sa ma aleaga nimeni. Cert e ca slabesc incet dar sigur (desi cateodata am unele urcusuri) 
doroti imi pare rau ca si la tine incepe chestia , nu porcesc dar pun
sper sa treaca si la mine curand
april trezireaaaaa 
anda ce draq faci draga? Pana la 1 dec vrei sa ajungi la target?
bey dar ai vointa nu gluma ... da si mie putina macar ![]()
Noki ramanem la superdieta , dar pana cand ... ca vad ca nu mai merge 

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Ramonika spune:
mai zic ceva si gata, nu vreau sa monopolizez subiectul. am sa incerc sa tin macar 3 zile, adica azi, maine si poimaine, pt ca e weekend si imi permit sa stau acasa. oi vedea eu daca de luni incolo mai pot sau nu, avand in vedere ca nu pot lipsi de la servici. ma intereseaza in primul rand eliminarea toxinelor din colon si cu clisma chiar nu am nici o problema.
dupa post, am sa tin dieta asta din nou, incepand cu o saptamana cu fructe si legume si asa mai departe.
april - multumesc ca m-ai trecut pe listuta. daca ajung maine la maica-mea, ma cantaresc si va zic cat am.
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
aidaciolac spune:
Romonika ai grija de tine si de sanatate ca e mai importanta 

Matza Emma in actiune
Brigit spune:
aida, la tine ma asteptam sa ne povestesti deja patzanii cu irigatoru ![]()
APRIL
Brigit spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
Noki ramanem la superdieta , dar pana cand ... ca vad ca nu mai merge
Matza Emma in actiune
Bey, tu iar vrei sa dezertezi?
APRIL
Noki_Lara spune:
Pai sa va zic..stiti ca am luat 2 porci...pai in mod normal - pentru mine
- in momentul in care incepeam cura la modul fara abateri, trebuia sa le dau jos intr-o zi sau 2 maaaxim. Ei bine..am cam reusit, dar nu chiar toate cele 2 kile.
Morala: nici io nu-s in faza de-aia ca la inceput de sa slabesc vazand cu ochii..
Dar io mi-am amintit de ce ati zis voi: e luna in crestere, deci dejeaba ne chinuim!!!![]()
Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Noki_Lara spune:
Revin cu precizari,...ca cred ca v-am bagat in ceata.
Deci io m-am ingrasat 2 kile in week-endul trecut, dar pana la raport am dat unul jos. De-aia am avut doar un porc, dar adineauri m-am referit la 2.
Eeee..si d ela raport zic...abia am dat jos cel de-al doilea kil. Adica cred ca am dat jos vreo 800-900 de grame - nu am cantar electri, dar il citesc bine.Ceea ce pentru mine e foarte putin, daca tin cura ad literam.
Noah..ati priceput ceva?
Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Brigit spune:
Noki, io de obicei inteleg ce vreau
acuma am retinut-o p-asta cu luna in crestere. pe buneeeeeeeeee? pai si luna trecuta Doroti zicea ca a citit pe la un alt topic ca la luna plina nu mai dai jos! Ca sa vezi: mi se potrivesc de minune ambele variante![]()
azi m-am imbracat cu niste pantaloni in care nu mai intram inainte, asa ca stau f batzoasa. Sa nu ma faceti sa rad cumva ca imi pocneste nasturele !
APRIL
aidaciolac spune:
Bey , nu dezertez eu asa usor , dar trebuie sa recunosc ca nu mai merge 
si din cate stiu eu trebuie facuta o pauza ca sa mearga din nou ![]()
Si ca sa ma laud putin. Ieri cand am fost in spital toata lumea :"vai d-na ciolac ce ati slabit!!!! ceva problema?"
ca sa vezi. Nu pot sa zic ca m-a intarit chestia asta , mai ales cand vad cat e de incapatanat cantarul 
dar eu inca mai sper. Si mai ales ca ma simt bine si nu imi este rau.
Oricum pauza trebuie facuta
nu acum asta e clar

Matza Emma in actiune