LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (114)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

quote:
Originally posted by dianarus78

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna!

LMA fulguletilor ce implinesc un anisor!
Sanatate celor bolnaviori!

Am o intrebare si vreau un raspuns sincer de la voi:
- copilasii vostri ....cati dintre ei, mananca asa cu pofta, fara jocuri, jucarii, cantece, zdranganeli, distras atentia, deci pur si simplu isi doresc sa manance si stau acolo in scaunelul lor si-s atenti cand le vine lingurita spre gurita, deschid gurita si papa fara atata circ? hai, nu tot timpul si nu la toate mesele din zi, dar asa...macar la una dintre mesele din zi

va rog, chiar vreau sa stiu cat de borderline suntem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

al meu mananca fara sa.i distrag atentia deloc, fructele iaurturile si 3 sferturi din piureul de legume, restul de piure tine mereu ceva in mana se uita la tv etc, si cateodata si seara cand mananca cereale cu lapte la fel cu ceva in mana

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by Dorsilia

buna!

- copilasii vostri ....cati dintre ei, mananca asa cu pofta, fara jocuri, jucarii, cantece, zdranganeli, distras atentia, deci pur si simplu isi doresc sa manance si stau acolo in scaunelul lor si-s atenti cand le vine lingurita spre gurita, deschid gurita si papa fara atata circ? hai, nu tot timpul si nu la toate mesele din zi, dar asa...macar la una dintre mesele din zi

Cina de obicei o papam asa cum fiecare mamica visam...fara scandal, deschidem gurita papam tot, bagam si petit suisse daca trebe si painica...sau un bibe de lapte..vreau sa spun ca mananca linistit si mult. In schimb la pranz...avem jucarie pe masa, si ne cam intindem mancarea-n oki si urechi, si par si nas...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

quote:
Originally posted by Dorsilia

buna!

LMA fulguletilor ce implinesc un anisor!
Sanatate celor bolnaviori!

de obicei bea mananca fara probleme.
intotdeauna in scaunul ei.
uneori dupa juma de portie nu prea mai are chef, pur si simplu se plictiseste si ar vrea sa se joace. atunci ii cant, sau ii dau si ei o lingurita, eu ii pun putina mancare in ea, ea o duce la gura/nas/frunte..
in schimb de la inceputul pana la sfarsitul mesei da din picioare. nu de putine ori mi-a zburat farfuria din mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

CAPITOL INCHIS, VA ASTEPTAM LA CAP 115

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput