Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 3
prisi spune:
eu ma duc la somnic, sa aveti o noapte linistita
pupici
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
betty78 spune:
Fetelor am o problema: Mie nu imi merge nici o pagina sau film, etc ce trebuie sa foloseasca FlashPlayer-ul. Ideea este ca il am instalat, dar de fiecare data cand intru pe o pagina mi se cere sa il instalez. Asta am facut si cand incerc sa redeschid tot iumi spune ca nu este instalat
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
afibebe spune:
va mai intreb ceva si gata.
oare de ce se freaca bebe cu fata de ce apuca?
se freaca cu manutele , cand e pe burtica isi freaca fata de perna cand e in brate isi freaca fata de mine.
am inteles ca ar putea fi semn ca ar avea lipsa de calciu.
o fi adevarat?
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007
afibebe spune:
si acum va urez somn usor tuturor si dulce.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007
bikmaria spune:
SOMN USOR mamici si bebici
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)POZE
Sabina spune:
afi bebe, sincer, ma faci mereu sa zambesc, ti-o spun cu tot dragul.
draga mea, bebelusii se freaca, se misca, se uita, fac cc galben de la calciu(si al meu face dela calciu Pharco tot asa,desi stai linistita, ai descoperit cauza, scrie si in prospect ca da scaune un pic mai multe si mai moi)
ai mai multa incredere in tine si nu mai panica asa din orice.
e bine sa fim vigilenti, dare nu exagerat...
in alta ordine deidei, nu dormim.
mi-a venit si familia, nimeni nu doarme, sofia a dormit in masina de la 8 la 10....seara! acuma se culca.
bb nu adoarme nici picat cu ceara, a stat 2 ore la tzitzi....acu a regurgitat si ma duc sa-l schimb.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
bikmaria spune:
SABINA bine ca ai scuturat-o tu putin ,este tare fricoasa ,deh asa e la primul
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)POZE
bikmaria spune:
mai este cineva?
bikmaria spune:
eu descarc poze pt prima data si nu stiu daca se vad