Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Rodica, ptr Darius. Sa creasca mare si frumos!

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by rodicamaries

mai, mai, asta e dezavantajul sa fii singurul din odisee nascut pe data de 19... treci neobservat....mai gagici Dariuselu meu face azi 2 lunite... ... pai se poate sa uitati asa ceva? ia transmiteti-i voi niste pupici, nu de alta da i-am dat eu in avans...

Pupici la toti bebeii...si la mamici

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

sa iti aduca numai bucurii, sa fie sanatos si mancacios

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Darius

Roxana ma bucur pentru vestile bune, sanatate multa Alexandrei.

Noi am fost pana in Metro, Cristian a dormit dus. Venit nasii sa ne vada iar noi am gangurit nevoie mare, dar nu puteam sa ratam momentul si am facut kk mult asteptat de mami in brate la nasa, papat iar acum dormim, asa ca baita mai asteapta.
Kaky, a fost si la noi mai apos, dar partea urata este ca i-am pus un sfert de supozitor pe la ora 15,pe care l-a eliminat aproape intreg la ora 19.30 cand a facut kk, mi se pare cam ciudat, intre timp am mai schimbat scutecul deci pb sa nu-l fi pus eu bine cade....sa ma ingrijorez????????

gata s-a trezit, merg sa-i fac baita, ii este fomica mititelului.

Noapte buna daca nu mai intru.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi, pag 2
http://community.webshots.com/album/561471450ZStETj?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

RODICA sa-ti traiasca "DOVLECELUL",SA FIE SANATOS ,MANCACIOS,si sa va bucurati de elpentru mamica sapt bebica

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

AFIBEBE -CE DRAGUT ESTE BEBE CRISTIAN,CU EL VROIAI TU SA TE DUCI ASEARA LA URGENTA?

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

gata, am facut curat in bucatarie, am facut dush , acum pap o cioco sa nu slabesc cumva

am si eu o dilema, nu sunt eu mare credincioasa, dar vroiam sa ma duc duminica la biserica sa impartasesc fata, in afara ca a fost f frig tati zice sa nu o duc ca poate ia ceva de la biserica, cu lingurita aia da la toata lumea impartasanie si Miru e mica si nu are anticorpi formati, acum tind sa ii dau dreptate ....

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

mai fetelor voi cumparati lapte praf numai de la farmacii?

Mergi la inceput

PRISI draguta tare mirunica ,ce frumos doarme ia

Mergi la inceput

merge net tare greu,asa ca ma retrag.Noapte bunaMAMICI Noapte bunaBEBICI si inca o data urez ,,LA MULTI ANI DARIUS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Sa-ti traiasca feciorul cel voinic, Rodica, sa cresca mare, sanatos, sa aiba mult noroc si sa va aduca multe bucurii ! La multi ani, Darius !
Rox, ma bucur mult pentru vestile bune de la dr.
bikmaria, printesa ta este o dulceataaaaaaaa Nici cu restul familiei nu mi-e rusine
Sim, imi pare rau ca a fost asa greu drumul. Sper ca faptul ca ai fost la mama ta a compensat aceste neplaceri. Ce a zis de calendar ?
Ma duc sa mananc si eu ceva, revin sa vizionez poze de afibebe.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput