Rezultate rezidentiat?

Rezultate rezidentiat? | Autor: axxa

Link direct la acest mesaj

Aveti idee cand si in ce fel se pot afla rezultatele de la rezidentiatul de azi? Am intrat pe niste site-uri, dar la capitolul "rezultate" nu am gasit decat grilele de corectare, deci cat a luat poate afla doar cel ce a dat...or pe mine ma interseaza "dragutza" sotului meu, care imi face necazuri de vreo doi ani, si tare ma tem sa nu fie repartizata in orasul nostru, ea fiind din Timisoara...pls, daca stiti, informati-ma...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Axxa, din cite stiu eu rezultatele se afiseaza peste 2 zile, nu acum...Intra si tu pe "medcinisti", poate te lamuresc ei. Inca ceva, daca cere ca rez ei sa fie confidential nu poti afla nota ca apare acolo"anonim "si doar punctajul. el se recunoaste dupa codul legitimatiei din cite stiu.
Cit despre dragutza, las-o balta-nu merita sa te consumi pentru ea...
Si oricum ea hotareste unde ia repartitie ca repart e publica pe toata tzara...adik daca sunt inaintea ei si vor c-ta e ok, sa zicem ca ai scpat, daca nu...si ea vrea sa fie linga"iubitel"nu ai ce face!
te pup si...da-o naibii!!!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

miercuri se afiseaza rezultatele finale,pe www.rezidentiat2007.info

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Rezultatele alea nu se obtin instant.

Problema mare mi se pare ca ai probleme doi ani din cauza fostei. Sotul tau nu isi poate tine gandurile acasa?

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

De ceea ce iti este frica nu scapi.
El te poate insela cu ea chiar daca e in acelai oras , bloc , sau la 300 de km departare.
Decat sa stai cu frica in san si mai stiu eu ce da-o incolo , traieste-ti viata , ca daca e sa va despartiti va veti departi indiferent de rezultatele alea , iar daca nu veti ramane impreuna , indiferent de rezultate .
;)

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxa spune:

El nu stiu cat mai sta cu gandul la ea, sincer, cred ca s-a cam saturat si el de ceea ce face ea, insa ea nu il lasa in pace, desi el i-a spus ca nu mai vrea nimic, ca nu ii mai trebuie, in fine, se pare ca a ambitionat-o si ne cam face viata amara, mai nou, ma ameninta in fel si chip...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

repartitiile nu se afiseaza acum din cate stiu, acum afla doar daca media lor se incadreaza in numarul total de locuri. Dupa asta se face un fel de teleconferinta peste cateva saptamani si isi alege fiecare specializarea in functie de medie si locuri disponibile. Unii candidati cer sa nu le fie afisat numele, apare doar confidential sau ceva de genul asta.

Mergi la inceput