Arta de a face daruri ...
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Eu ador sa fac surprize placute celor ce-mi sunt dragi.
Imi place sa-i vad cum se bucura de cadou, uimiti si fericiti ca te gandesti la ei. Asta e cea mai mare multumire pe care o pot primi de la ei.
Cunoscandu-i si mai tragandu-i de limba, aflu cam ce le-ar place sa primeasca sau de ce ar avea nevoie si in limita bugetului, tot gasesc ceva. Si ma pregatesc din timp, nu in ultimul moment.
Bafta si succes, tuturor, la cumparaturile de Sarbatori !
Nina, mami de
![](zana.gif)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
*** Printesa Ema din castel ! ***
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Amethyst spune:
Cumpar intotdeauna cadourile din timp ca sa nu ma stresez inutil cand e foarte aglomerat si mare agitatie. Imi place sa fac cadouri si nu prea sunt de acord cu zicala "intentia conteaza", eu cred ca e important sa-ti dai interesul atunci cand iei un cadou, nu sa iei orice sa scapi mai repede, sa te calicesti si apoi sa declari ca intentia conteaza....
"Exista o infinitate de moduri in care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."
tanima_i2002 spune:
eu fac sapaturi intotdeauna din timp ptr un cadou, urasc sa iau ceva din pripa. Mor insa pe cei care iti fac cadou din ce au prin casa. Am primit astfel de cadouri pe care imi venea sa le arunc la gunoi de fata cu cei de la care le-am primit, dar am destul de mult bun simt ca sa ma abtin in astfel de cazuri.
Anul asta cred ca in afara de puiul meu nu va primi nimeni cadouri de la mine, nu ma mai strezez ptr nimeni.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007 nov 2007
ina_nz spune:
Eu am terminat de cumparat cadourile de craciun. Mai am de luat nimiculete ....dulciuri, ambalaje, funde, felicitari....
Anul asta marea majoritate le-am comandat de pe net, personalizate. La toti copiii le-am luat ghiozdanele cu numele lor imprimate iar la adulti pijamale tot cu nume sau semn zodiacal, tricouri cu mesaje haioase.
A fost tare distractiv. Chiar m-am distrat de minune fara sa ma omor prin magazine in inghesuiala. Sper sa le placa
Ina