Romanii vand copii...

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Mihaela, dar tu stii ca in tarile mentionate de tine sunt dusi copii adoptati in Romania pentru transferuri de organe, ca eu am indoieli mari; pina una alta, pentru ca s-a scris prin ziare adevar sau nu, preferam sa-i vedem in strada, flaminzi si vai de capul lor, expusi la maladii si violuri, aurolaci, la 18 ani scosi afara dinj orfelinate fara nici un viitor, nu-i asa, numai sa-i stim acasa si nu printre straini; daca intr-adevar nu sunt copii, ar trebui sa fie goale orfelinatele si casele de copii din Romania
intr-adevar, unele familii au renuntat sa mai trimita rapoarte pentru copii adoptati din Romania; probabil ca dupa proceduri de intermediere facute de agentii romanesti corupte si mita lasata functionarilor, strainii respectivi si-au permis sa-si spuna ca oricum rapoartele alea nu ajuta la nimic.....
daca ati putea vedea citi copii adoptati sunt in Canada,adusi din China, Vietnam, Rusia, etc....ma doare sufletul cind ii vad ce sanse au, si cind merg in tzara si vad citi sunt la noi pe strazi.......

http://www.floriinro.ro/

Loue à bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Am intilnit aici in TX niste familii cu copii adoptati din Romania, dupa Revolutie. Acum nu mai sint copii, au peste 20 de ani.
Pot sa va spun ca sint FOARTE bine.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Ana, tarile mentionate de mine sunt si ele tari de provenienta. Cauta pe google putin, ai sa vezi ca multe ziare serioase au dezbatut problema.

Ai mare dreptate, in Romania sistemul este, in continuare, prost facut, prea multi copii care ar avea o sansa ajung in strada din cauza legislatiei. Dar debandada cu adoptiile internationale trebuia oprita.

RamonaJ, evident ca exista cazuri fericite, de altfel cred ca majoritare. Dar pentru minoritatea aia trebuia luptat. Nu te astepti sa vina la tine un american si sa-ti spuna: uite, mi-am luat vila din trafic cu copii din Romania, ce coincidenta, sau copilul meu traieste pt ca am platit sa fie casapit un alt copil din Romania si i-am luat inima, ce chestie ca si tu esti de acolo.

N-ati citit de cuplul de italieni care au fost prinsi cumparand in Albania un baiat caruia urma a-i fi prelevate organele in folosul nepotului lor?

uitati aici, e un istoric al cazurilor reale, mi se pare bine sinetizat :
http://www.aawsat.com/english/news.asp?section=3&id=7723

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Eu m-am gandit la un moment dat ce as fi facut daca nu puteam sa am copii. Mi-as fi dorit sa adopt din RO, chiar am cochetat cu ideea numai ca ar fi fost imposibil de realizat din cauza sistarii adoptiilor care ii afecteaza si pe romanii din strainatate.
Mai cunosc o familie de romani de aici care erau disperati sa adopte un copil si pana la urma s-au indreptat spre alte tari.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Acum citiva ani, un francez pe care-l luase apa imi explica serios ca a aflat el ca virgula copiii disparuti in Franta sint dusi in "Est" (a se citi Europa de Est) si acolo sint omoriti pentru trafic de organe.

I-am spus ca la fel credem si noi, ca sint rapiti copii din Est si dusi in Vest pentru acelasi lucru. Si ca mai degraba cred varianta asta pentru ca, nu-i asa, noi nu avem tehnologie la fel de perfectionata ca a lor pentru a realiza operatiile necesare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

quote:
Originally posted by Ana Stroe
eu chiar nu pot sa-mi imaginez cum cineva poate fi atit de credul in zilele noastre sa ia de adevarate povestile despre copii vinduti in strainatate pentru donatii de organe; strainatatea asta o fi un fel de nip/tuk generalizat in jungla, ce Dumnezeu in care un copil minor poate fi folosit pentru donatii de organe, fara nici o lege; sunt de acord ca exista cazuri de pedofilie-izolate, dar sa luam de bune articole scrise de pseudojurnalisti ce-si copiaza articole de pe forumuri, sau scriu orice ca sa provoace senzatii......uof Doamne;http://www.floriinro.ro/Loue à bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.
Si mie mi se par timpenii stirile alea despre copii vinduti pt organe. Pai ce ia pacientul dembel ficatul copilului cu mina si si-l pune in burta? In ce clinica din Europa poti veni de mina cu un copil sanatos, sa le arati doctorilor si sa le zici: iata ficatul! Ca transplanturile nu le poti face in living cu vre-un dr corupt, e nevoie de echipa de citiva medici, asistenete, o clinica specializata si echipata. Nici macar intr-o tara din est nu ar fi posibil asa ceva.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

quote:
Originally posted by mihaela_80uitati aici, e un istoric al cazurilor reale, mi se pare bine sinetizat :http://www.aawsat.com/english/news.asp?section=3&id=7723
Mie una sursa nu mi se pare credibila. De ce trebuie sa citam un ziar arab, pt fapte petrecute in europa. Probabil ca, concluzia e asta: "In 2004, Israeli doctors were charged of harvesting organs from Palestinian children."Ok, eu din spatele unui computer nu pot sti 100% ca nu ar fi existat cindva astfel de cazuri izolate. Dar ma indoiesc ca astfel de practici sunt intilnite la tot pasul prin clinicile europene. Copii sanatosi carora li se preleveaza corneea, ficatul, inima..mai stiu eu..Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

[quote]Originally posted by ralcat
Am chemat jandarmii, care m-au sfatuit prieteneste ca mai bine o las moale daca nu a fost agresiv ca daca am de gand sa fac mai multe il provoc mai degraba.

Pai de aici pleaca totul CUM ESTE POSIBIL CA UN JANDARM SA DEA UN ASEMENEA "SFAT".Ei stiu de existenta acestor "negustori" ii mai si prind asupra faptului si ei nu iau nici o masura ?!?!?! Se mai si lauda tiganul intre timp de cati bani invarte el cu "meseria" pe care o are si JANDARMII stau cu mainile in san ?? Cand se dau asemenea stiri TV ar trebui sa se puna si promblema : DE CE AUTORITATILE NU IAU NICI O MASURA???
Doamne, Ralcat prin ce ai putut sa treci , am inceput sa tremur cand am citit ... imi imaginez ca pentru tine a fost groaznic, cred ca nici nu-ti mai vine sa te intorci in parc...

AliVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Poi, nu prea ma mai duc in parcul cu pricina sincer vorbind ... ca mi-e ca la un moment dat imi pierd controlul si sar in gatul cuiva si-mi ramane cupilu singur. Asa ca ma duc mai ales in Carol acum, ca imi pare mai ok.
Oricum, cui i-am povestit in zilele cu pricina, ca eram socata de nu se putea nu-i venea sa creada ca se poate asa ceva.
Iar pe jandarmi ... nu spun ca-i inteleg, doar spun ca uitandu-ma la "negustor"-tuciuriu cu ceafa groasa, genul ala "tu stii ba cine sunt io?!", cred ca le era lor frica de el in primul rand, si m-am gandit ca daca le e frica de el, poate au mai multe informatii despre el care sa le dea acest motiv. Ajungi la balamuc nu alta, cu cat stai mai mult si te gandesti si le dospesti si le analizezi cu atat te apuca mai rau nebunia. Pe mine cel putin

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by AVoogt

[quote]Originally posted by ralcat
Am chemat jandarmii, care m-au sfatuit prieteneste ca mai bine o las moale daca nu a fost agresiv ca daca am de gand sa fac mai multe il provoc mai degraba.

Pai de aici pleaca totul CUM ESTE POSIBIL CA UN JANDARM SA DEA UN ASEMENEA "SFAT".Ei stiu de existenta acestor "negustori" ii mai si prind asupra faptului si ei nu iau nici o masura ?!?!?! Se mai si lauda tiganul intre timp de cati bani invarte el cu "meseria" pe care o are si JANDARMII stau cu mainile in san ?? Cand se dau asemenea stiri TV ar trebui sa se puna si promblema : DE CE AUTORITATILE NU IAU NICI O MASURA???
Doamne, Ralcat prin ce ai putut sa treci , am inceput sa tremur cand am citit ... imi imaginez ca pentru tine a fost groaznic, cred ca nici nu-ti mai vine sa te intorci in parc...

AliVoogt

Pai de fapt asta e subiectul! Nenorociti sint in toata lumea, unii fac negot cu copii. Neobisnuit mi se pare faptul ca politia nu face nimic, desi poate ar fi dat de vreo filiera importanta daca se oboseau sa intreprinda ceva.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput