Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (53)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

mihaelaaaaaaaaa super filmuletu cu poze si mie mi a dat lacrimile cand am vazut si cum sugea david super ce sa mai spun cum a trecut timpul,felicitar si pt sarcina sa fie usoara.
absoluta am trimis un PM la tine ai primit?raspuns plz.
va pup sa trazit puiutul

matilda http://family.webshots.com/photo/2231568400096653195IhMxbr

Mergi la inceput

fetelor ati schimbat password pt a intra la albumul cu poze vreau sa pun niste poze dar nu ma lasa?passwordul plzzzzzzzz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

n-am timp de nici un raspuns.
i-am luat sanie lu raresu si m-am bucurat si io de ea. Ii faina, raresu sta bine in ea, nu cade, a si adormit in ea, e usoara, fuge parca zboara. Daca va uitati in album o poza mai in urma va citeste raresu ceva din cartea cu fructe.

Moaaamaaaa, Zadi, "Ingrid, te calmezi? OAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!" super tare. Rezista, nu ceda santajului.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

am reusit am pus si noi niste poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

zadi super filmuletul ....mie mi-a placut mult...chit ca tre sa-ti fie greu ...
eu zic, ca mamicile cu mai multi copii sa puneti mai multe filmuletze din astea pentru noi, cele care avem deocamdata doar unul sa stim ce ne asteapta, sa ne pregatim din timp sufleteste
si din astea cand iti vine sa iti iei campii...dar si din alea cand nu iti mai incapi in piele de mandrie ca ai copii frumosi si deosebiti

,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Buna mamici,

Eu deabea acum am reusit sa intru a am fost tare ocupata astazi.Printre altele am stat aproape 2 ore afara ca a fost asa de frumos si am zis sa profitam si de asta.

Azi a manat laprtic ceva mai bine decat ieri sa ved acum la masa de seara cum va manca mancarica.

Am sa pun articica aici pe mailul comun si sper sa reusesc.Este o idee excelenta.

"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Gata am pus carticica.Este la dispozitia voastra.

Martutza vreau si eu mesajul pe PM daca vrei sa mi-l dai.Multumesc.

"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns B_Zara spune:

Roxanici - te rog spune-mi si mie de unde ai luat sania si cit a costat.Am cautat si eu pe aici, prin Bucuresti, dar nu am vazut nimic interesant...inca.Ma intereseaza sa aiba spatar si centura de siguranta.MultzamMami de Ilinca 15.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

martutza, ,am citit mesajul...hmmm,nu ma asteptam sa fie asa dur si cred ca "persoana" ar trebui sa-si asume responsabilitatea mesajului si apoi sa ne spuna PA,nu merita sa fie printre noi.Asta asa frumos spus si pe scurt...

Chiar am tot vrut sa te intreb,atotstiutoareo ,ce inseamna "inflamatie la plamani" ca cica asta ar fi avut David cand tusea de mama-mama.Eu n-am auzit niciodata de "boala" asta,dar e adevarat ca nu ma pricep...

Zadi,jos palaria pentru atata rabdare...n-ai de vanzare ,ca vreau si eu vreo 2 kile ...serios esti de admirat,eu nu stiu ce faceam in locul tau...

Am vazut sania cea smechera a lui Rares,asa ceva caut si eu pt.David,sper sa gasesc...

Hai ca va las,plec la cursul 2,ce placere pe capul meu ,va pup,revin mai tarziu.

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001

cat de mare e David
albume foto
David 8 luni

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by B_Zara

Roxanici - te rog spune-mi si mie de unde ai luat sania si cit a costat.
Am cautat si eu pe aici, prin Bucuresti, dar nu am vazut nimic interesant...inca.
Ma intereseaza sa aiba spatar si centura de siguranta.
Multzam

Mami de Ilinca 15.03.2007

fix din carfur am luat, am vazut parca si in selgros dar nu ambele bucati. Spatarul e 80 lei si sania 210. is nebuna, nu?! stiu, da ma tratez....
Spatarul se da jos cand nu mai trebuie, centura de siguranta e un soi de cingatoare...nu de alea de care stim noi la carut, in 3 puncte, sau 5. Cu toate astea raresu sta bine mersi si nu are nicio sansa sa pice de-acolo.

Stefimic, te rog mai da odata datele lu Stefan sa trecem in listuta...ca nu le mai gasesc nici sa ma bati.
Reclame, da, si raresu serveste cu pofta da ii tai macaroana din scurt cand il vad hipnotizat. tzac am inchis tv-ul.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput