am o intrebare si e destul de urgent

am o intrebare si e destul de urgent | Autor: angelrebelde

Link direct la acest mesaj

care sunt sansele sa ramai in ziua a 13-a de ciclu?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

foarte mariiiiiiiiiiiiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Super mari!!!!!!!!!

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

destul de mari

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

pt un ciclu de 28 de zile, asa stiam si eu, ca sansele sunt MARI-MARI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Pai depinde la cate zile vin rusii. Din cate stiu eu imparti la 2 nr de zile, de exemplu daca vine la 30 imparti la 2 si ajungi la 15. Din 15 adaugi si scazi 2 zile si ajungi la concluzia ca intre 13 si 17 zi sunt sanse de bebe.

Mamica de spiridus

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

foarte mariiiiiiiiii ...la un ciclu regulat de 28-30 de zile cam pe acolo te afli in perioada fertila .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

...sunt sanse sa ai o fetita, din ce am citit, fiindca e cu putin timp inainte de ovulatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Sexul copilului este dat de barbat, nu de pozitie, nu de perioada, din nici un alt motiv stupid si dupa nici o alta regula babeasca!
Totul sta in cromozomul x sau y al spermatozoidului. Ovulul contine doar cromozomi x.
Credeam ca s-a terminat cu povestile astea...
Cel mai bine, mergi si fa un test, si cu siguranta vei afla raspunsul. Noi nu te putem ajuta foarte mult in cazul asta.
Poti sa ramai sau nu poti sa ramai. Nu iti garanteaza nimeni nici una nici alta.
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

quote:
Originally posted by Carrye

Sexul copilului este dat de barbat, nu de pozitie, nu de perioada, din nici un alt motiv stupid si dupa nici o alta regula babeasca!
Totul sta in cromozomul x sau y al spermatozoidului. Ovulul contine doar cromozomi x.
Credeam ca s-a terminat cu povestile astea...
Cel mai bine, mergi si fa un test, si cu siguranta vei afla raspunsul. Noi nu te putem ajuta foarte mult in cazul asta.
Poti sa ramai sau nu poti sa ramai. Nu iti garanteaza nimeni nici una nici alta.
Bafta!

Cum alegem sexul copilului?
2006-08-15
Autor: Petronela - Anca Iliescu

Poate parea bizar, incredibil, insa exista multe cupluri, mai ales din cele aflate la al doilea copil care vor sa afle daca pot face ceva incat sansele ca acel copil pe care il planifica sa fie baiat sau fata.

Ca urmare a unor informatii stiintifice si sondaje din domenii precum obstretrica-ginecologie, nutritie, psihologie, s-a ajuns la urmatoarele concluzii:

Perioada conceptiei conteaza!
Spermatozoizii cu cromozomul Y - care determina sexul barbatesc - au o motilitate crescuta, insa perioada de supravietuire este mai scurta.
Astfel, daca inseminarea sau conceptia normala prin sex s-a produs in prima parte a perioadei fertile, este foarte posibil ca acesti spermatozoizi sa moara pana la momentul cand se va produce ovulatia, ramanand astfel in cursa spermatozoizii cu cromozomul X (care determina sexul feminin), deci veti avea o fetita.
Daca conceptia sau inseminarea s-a facut insa in partea a doua a perioadei fertile, ovulul traverseaza deja drumul spre uter, iar spermatozoizii cu cromozomul Y pot ajunge primii, deci este posibil sa aveti un baietel.
Sursa: ele.ro

Am pus numai un fragment din articolul cu pricina. Cred ca e destul de edificator pentru a demonstra ca nu am emis eu teoria si nici ca sursa mea de documentare sunt regulile babesti.
Asa ca...uite ca nu s-a terminat cu povestile astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Cred ca esti foarte tanara dupa id-ul ales. Cat timp a trecut de la contatul sexual? Daca nu au trecut 72 de ore(3 zile) ia Postinor, daca astepti mestruatia si intarzie cumpara un test de sarcina.

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Mergi la inceput