Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (262)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

buna fetele..ce as mai scrie si eu daca as putea..dar azi si ieri am fost la facultate, la cursuri, si uite asa a trecut si weekendul..Bia a fost in forma maxima...si m-a tinut tot intr-o vorba, incepind de la "oratanie" , la "batrina", la "nu stiu!", " cu bunica", "cu mina", "sete" etc...etc...capul calendar si in 4, ca nu tace..tot in cuvinte vorbeste, rar in propozitii, dar cred ca deja spune tot ce se poate...numara intr-una pina la zece. Apropo, i-a facut masaj cu crema mamei mele si cind mama i-a zis ca ajunge, Bia i-a raspuns cu "mai ai!" si a continuat sa o framinte bine! Nasa nici nu a intrat bine pe usa ca i-a pus mina pe burtica si i-a zis "bebe"..desigur ca ea s-a topit!
Se pare ca nu v-a primi lucruri din Thailanda, dar eu astept un chimono! Tare sunt curioasa cum o sa arat..ca micuta CECURAY!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Daca mai sunt alte burtici va rog sa spuneti!!!!!!!!!
Da, se pot vota cate burtici dorim!

Dragelor, eu Roxanei i-am dat si mezeluri pentru copii (dar i-am mai scapat si cate putin din altele, fiindca tare-i pofticioasa - fara sa exagerez, desigur), i-am dat si putine icre, i-am dat si pate de ficat...
Carne de porc, vinete, ciuperci inca nu i-am dat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Moni se pot. eu le-am votat pe fete

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

si eu am votat niste burtici care mi-au placut
Biei i-am dat cremvusti de pui, parizer, nu neaparat de copii..i-am facut pateu de ficat in casa, dar nu i-a placut..porc a mincat o data perisoare de porc din greseala bonei

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mersi,atunci imi fac timp sa ma ocup de problema.Am remarcat ca fetele noastre-s super decente si fotogenice.Chiar am vazut cateva cam mmmm
Cu mancarea: eu i-am dat Dianei si vinete si ciuperci si carne de porc (adica sarmale,perisoare din ciorba) .Nu ma agit ca si asa papa in cantitati foarte mici,asa ca nu se simte.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.

Mergi la inceput

Moni Diana are bretonul drept si restul parului ondulat? Sau mi se pare! Eu in locul tau i-as lasa si bretonul sa creasca ca se va ondula si el!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Moni, ai dreptate. La pagina aceasta http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=17 e cea mai indecenta poza. Parerea mea!
Chiar imi displace sa o privesc...
Dar sunt foarte multe gravide SUPERBE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si eu le-am votat pe toate fetele!!!
e cam aiurea, ca sunt concurente cu 2 poze in concurs. nu puteau sa lase doar una? cum fac daca au acelasi punctaj ambele poze? in cazul de fata:Alina si Acina. poate mai sunt si alte burtici in dublu/triplu exemplar.
Dana mersi de linkuri catre pozele din concurs.
Cosmi si eu i-am luat sunca martinel, dar nu-i place. are si un gust ciudat. el im afara de cremvusti si pastrama de pui, nu prea mananca mezeluri.
Silvi cu ce sa-si revina marco? cu mancatul? sper si eu...dar azi a bagat in el pt. toata sapt..
si aici e frig si ploua, dar a trebuit sa iesim...nu mai statea in casa.
Cata cum a fost la cursuri? hai ca nu e obligatoriu sa mergi la toate. sau iti convine, ca mai scapi din casa.
si marco e fan crema, si ne-ar unge peste tot, ne-ar face masaje non stop.

am fost afara, de ne-au inghetat toate cele, la o inghetata, sper sa nu faca Marco rosu in gatsi pana in mall sa vedem de un cadou. marco ne arata kid's land-ul care nici nu se vedea bine, caci eram la subsol si ala la etaj si striga:pii colo, piii colo!!! l-am imbracat si am iesit urgent cu el.pe masina mi-a adormit, imediat il trezim, ca de nu la noapte...
super plin in Mall, cred ca s-a deschis si cinema multiplex, asa ca in viitorul foasrte apropiat trimit sotul la film.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Daniela ai dreptate...groaznica poza!
Giova pe naiba, ca m-am trezit si eu sa merg acum..au fost deja majoritatea pina acum, asa ca mai am abia pe 15 si 16 decembrie..daca am fost cu invatatul pentru serviciu, nu mi-a ars mie de cursuri..si pe vremea asta naspa, cine mergea cu RATBul ca mi-era frica sa merg cu masina..eu desigur!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CATA da,cam asa e Bretonul se onduleaza doar cand e transpirata. Mami chiar mi-a dat directive sa merg urgent sa o tund, ca-i intra in ochi.Daca i-l prind si-l desface ... Cred ca i-l tund totusi,macar pana invata sa-si lase ceva in par.Dar in spate nu o las sa ii tunda decat varfurile ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.

Mergi la inceput