Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (262)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

A inceput votul la Miss odiseea sarcinii...suntem si noi acolo, la"anymony", e si Cata, si Alina...DATI SI VOI CU VOTUL!!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Hop si eu atat de rar ca mi-e si rusine.
Am fost fara barbat saptamana trecuta si a fost destul de rau.
Nici n-am apucat sa urez sarbatoritele. Asa ca LA MULTI ANI Deea si Irinutza! Cu intarziere si de la noi.
Piticii mei sunt ok, amandoi. Si eu la fel. Ba chiar eu sunt atat de bine, incat uit ca am fost taiata si uneori exagerez. SI imi amintesc cand simt ca ma doare ceva prin interior.
Am pus poze si eu cu RAzvan si cu Ana (Moni, de fapt le-a pus RAdu aseara, de asta n-am anuntat).
mamicile si spiridusii si-mi pare tare rau ca nu-s foarte pe faza (uneori apuc sa citesc, alteori nici macar atat).

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Any votez si eu mai tarziu, sau maine, cum am timp liber.
sunt chestii faine la Bamboo, sa mori nu alta, cand vezi ce e acolo, mai ales de craciun.
Bee frumos e barbatelul familiei. sunteti o familie tare frumoasa si reusita. multa sanatate si numai fericire!!!

fug ca e musai sa iesim cu turbatul din casa.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Anymoni la ce pagina esti? Nu pot sa caut atatea pagini, da link-ul plsss....mi.a placut si prima gravidutza( cred ca are cele mai multe puncte ) si mi s.a parut oribil cum se vedea burta Ruxandrei( e pe prima pagina ) Sant totusi niste limite, foarte aiurea e poza aia...

Bee mie mi se pare ca baiatul seamana cu tine sa va traiasca sanatosi, sant frumosi amandoi

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Pentru cine intreaba, la pagina 6, o poza alb negru! Nu-i prea resusita fata de ce lucrari de arta sunt pe acolo....unele, vb Lui Maraki.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

am votat si eu fetele maraki la pagina 6 e cuscra mea

Mergi la inceput

LA 6 asa e, la 5 e Alina mami de Ayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare si de la noi .
Noi am sta azi mai mult prin casa ca e tare rece si suntem putin raciti toti asa ca hibernam.
Ana sanatate multa Claritei da-i in contiinuare laprele in decocot de orez si regim cateva zile si o sa fie bine. La fel facem si noi cu decoratul, spre sfarsitul lunii o sa facem bradutul ca vreau sa se bucure Alain cat mai mult timp de el.
Giova pupicei si voua si sa is revina Marcolino cat mai repede.
Bee ti-am fazut si eu odorul, tare scumpic e di m-a induiosat f tare poza cu cei doi fratiori, sa iti traiasca piticii si sa ai grija sa te menajezi cat poti de mult.
Moni sa iti raspund si eu la faza cu olita, eu cu ea nu am avut succes niciodata, eu il pun pe wc si acolo face pisulica de cate ori il pun cred ca ii e rece si se aplauda si e fericire mare. Nu imi cere el niciodata si nu vrea sa faca kk, el si cam constipat si cred ca nu stie inca ca poate sa faca si acolo dar e timp destul. Eu folosesc tot chilotei ca ii pun mai usor si parca tin mai bine ca scutecele celelalte. Cat despre Anda ce sa iti zic e clar ca nu e pot spune decat cuvinte frumoase, e o supermamica si o supertipa stiu ca ziceai pe forum ca va intalniti.
Cu votul nu stiu ce sa va zic daca se poate da un singur vot eu una ma abtin ca sunt prea multe mamici frumoase, nu pot sa ma decid in favoarea uneia, se poae vota de mai mulre ori?
Mie imi place foarte mult ideea ca am ajuns sa ne cunoastem destul de bine zic eu de pe acest forum si ca se intampla sa ne intalnim si in realitate, personal mi-ar face placere va cunosc pe cat mai multe dintre voi, sper la iarna sa o intalnesc pe Ioana de Bistrita care e cel mai aproape de mine in Ro si dac ajung in Brasov poate reusesc sa fac ceva intalniri si pe acolo cu Deea .Pe tremen mai lung am programata o intalneala cu Ana de France sa vedem cand reusim si cine stie ce mai apare. Pupici si o seara frumoasa.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

am bagat niste pateuri cu branza la cuptor, am luat aluat de al linco e f bun ies niste pateuri delicioase, cred ca asta ne e cina in seara asta

BIANCA e la o colega as faca un proiect...o veioza, cine stie ce o iesi??astept telefon sa merg dupa ea, gabi e la unchiul meu la un pahar de bere iar eu bantui pe aici in asteptarea lor

Mergi la inceput