Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (262)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

HELP

NU IMI MAI MERGE TEL MOBIL. A MURIT SOFTUL. AM NEVOIE URGENT DE NR MONICAI SAU / SI DE NR ANDEI DE MOBIL DIN BELGIA

VA ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Anas-tzi-am scris pe mess ce nr.am!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Salutare!!!
Mai da chiar azi a fost o zi naspa pentru multe dintre noi , asa-i??
Si eu am inceput-o numa bine...
Mi s-a stricat telecomanda la TV...autoare Ioana-Catalina.
Am primit de la finante ca am datorie 2 lei...si ca e naspa daca nu o platesc, da e platita din iuniemare cretineala cu finantele astea. faza misto e ca eu daca am datorii nu ma lasa sa scot banii din trez sa ii pun in banca comerciala, ori eu si luna trecuta am facut operatiunea asta, si nu aveam datorii...Astia is timpiti!
Si cel mai bun...am fost la gradinita sa o inscriu pe Ioana pentru septembrie 2008. Una l amina inscrierile incep din mai-aviz amatorilor, dar ca Ioana mea nu are sanse ca nu are inca 3 ani, ci doar 2 ani si 7 luni. deci Ioana va mege la gradi probabil la 3 ani si 7 luni. Asta la stat.Directoarea mi-a zis ca e cererea f mare si nu poate refuza copii care atunci fac 3 ani... faza e ca am inteles ca sunt gradi care primesc si sub 3 ani-dar eu voiam la asta ca e la 5 min de casa, si...daca nu o iau eu o poate lua matusa mea care sta tot pe linga...OFFF.
Totusi am o vecina a carei nepoata face 3 ani acum in decembrie si a fost primita...deci compromisuri se fac. acu sa vaz de unde vine...."compromisul".
Miine ma duc la una particulara care e a Mitropliei -e mai scumpa, dar am inteles ca primesc si mai mici. ma duc sa incerc...tineti pumnii

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi am fost in vizita la 2 prieteni, le-am dus cadoul de zilele lor, ce bine ca ne-am scapat.
Any pai asta e criteriul pt. inscrierile la gradi. eu de mult am zis aici pe site, cum sta treaba. mi-a zis o dir. de la gradi cand am vb. pt. Marco. ai nostri nu prea au sanse daca nu bagam mana in buzunar. cel putin asa e in Tm. si listele s-au facut deja la noi-astea neoficiale. aici e bine sa mergi cu un an inaite daca vrei o gradi buna. cotizezi ai locul asigurat...cam asa merge treaba...si vad ca peste tot.
Moni ma bucur ca a nascut prietena ta. felicitari, insanatosire grabnica sin un bb mancacios si cuminte.
Deea nasol ca nu mai face Daria la wc, nici pe olita nu vrea?daca e frig in baie..macar in camere e cald.

Marco a picat rupt, la cate traznai a facut la Adi....

merg si eu la somn.
, pe maine.

Ma asteptam sa gasesc pagini intregi si cand colo....

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

www.youtube.com/watch?v=5Q8o-kGupX0&mode=related&search=" target="_blank"> BUCURATI-VA PRIETENI

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Neata! Eu n-am somn!
Ia uitati ce am gasit, nu ma mai satur sa-l ascult:
http://www.youtube.com/watch?v=LJAEfQYUnhk&feature=related
Abia astept sa il pun miine lui Razvan.

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

OACHI LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

buna dimineata!
va scri si eu doua randuri in fuga inaite de a ma apuca de treaba.
Oachi "La multi ani"......
Eu sunt racita de ieri ma doare gatuld e zici ca am ace, acum a incepu si nasul. Asta imi mai trebuie, copii sunt bine.....inca.

Dumica am fost la sanius, am pus niste poze in albumul de nov.
v-am pupat ...........mai revin

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Buna dimineatza!
MIRA sanatate ! Ce frumos ca aveti zapada! ce-mi plac si pozele din albumul octombrie: parca tot mai mult seamana Selin cu Daria pe cum creste! Sunt atat de frumoase! Cred ca mai un pic si o si intrece in gabarit Sunteti atat de superbi ,de cate ori vad pozele voastre imi amintesc de copilarie,nu stiu de ce ... cred ca asa visam sa am familia ideala cu o casa aproape de munte,vreo 3 copii,un catel,o pisica ... iesiri in fiecare week-end la aer ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Buna dimineatza!
Ne-am luat si noi plastelina si aseara a fost distractie mare. Am gasit link cu modele de plastelina, cautatzi dupa Play-Doh ... pun si link-ul dar s-ar putea sa fie considerat reclama:
http://www.hasbro.com/playdoh/default.cfm?page=freshideas
Mira superbe pozele! Ce va invidiez ca aveti zapada ... cat de departe e de casa voastra? Ce mult imi doresc sa mergem si noi la zapada. Cred ca a nins la Muntele Mic, numa ca nu putem noi merge week-endul asta.
Giova si Ingrid saptamana asta e ceva festival la teatru de papusi, am auzit aseara ceva zvon, daca aflu mai multe va spun si poate ne intalnim acolo.

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput