LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (113)
Raspunsuri - Pagina 6
Dbunny spune:
Dayanara mi-am luat www.flickr.com/photos/dbunny/?saved=1" target="_blank">Botine de la Stradivarius...iti plac? Nu-mi place tocul, dar cica se poarta..si-s comode...
Marani....sa-nteleg ca pana acum voi dormeati bine? noi cum suntem obisnuiti sa nu dormim de vreo 12 luni... nu simtim diferenta acum ca ne ies dintii...
Laura cum e cacacila al tau? azi am luat cereale speciale de orez cu morcov...ieri mi-a facut caca moale moale si si azidimineatza..asa ca eu is pe baricade...in caz ca apare diarea...
miro...mi-am adus aminte ce vroiam sa te intreb...intre videoul acela cand Kara umbla tzinandu-se de caruciorul papusii, si umblatyul propriu zis, cat timp a trecut ? Umbla deja bine bine ? Nu de alta dar Dani umbla-n spatele unei jucarii de care impinge..dar singur nu face absolut nici un pas...
Felicitari noilor umblareti!!
Noi facem deja pregatiri pt sambata viitoare cand sarbatorim prichindelul... nu incap in garaj nici daca unii peste altii ii bagam...30 adulti, 6 copii + 6 bebei cu carucioare cu tot...o sa am ce gati si strange dupa atata om...toata lumea-i invitat! Canada, Romania, Spania, Austria...aici va astept! Dayanara te incumeti? 4.5 ore in masina...daca apesi tare pe acceleratie vis in 4 ore aici
Noroc ca-i soare si frumos(is 20 de grade la noi) si-om intinde masa-n curte...asa ca aduceti-va crema cu factor protector inalt
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
Dia1609 spune:
bambo, depinde de ce salariu are trecut pe cartea de munca.. se face stagiul de cotizare tinand seama de ultimele 6 luni... daca are trecut salariul minim pe economie, nasol,dar asta e... si concediu 100% platit primeste de la medicul ginecolog
dati-mi va rog o cheita, ceva s-o opresc pe oana.... sa scot bateriile? .. alearga cate 2 ore fara oprire prin casa... si spre final tb sa ma tin dupa ea ca oboseste si incepe sa cada si sa se loveasca rau ... bai, mersul ca mersul, dar alergatul asta prin toata casa ma termina ....
Dia de Oana 29.11.06
Impotriva bannarii aelitei
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
bamboletta spune:
Dbunny-f frumoase botinele
venim si noi la petrecere
am intrat pe la stelute de ian-feb si nu mai posteaza nimeni nimic pe acest forum
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
desiree spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
bambo, depinde de ce salariu are trecut pe cartea de munca.. se face stagiul de cotizare tinand seama de ultimele 6 luni... daca are trecut salariul minim pe economie, nasol,dar asta e... si concediu 100% platit primeste de la medicul ginecolog
dati-mi va rog o cheita, ceva s-o opresc pe oana.... sa scot bateriile? .. alearga cate 2 ore fara oprire prin casa... si spre final tb sa ma tin dupa ea ca oboseste si incepe sa cada si sa se loveasca rau ... bai, mersul ca mersul, dar alergatul asta prin toata casa ma termina ....
Dia de Oana 29.11.06
ai fi preferat sa stea intr-un loc unde ii spui si sa nu se miste pana nu ii spui tu? bravo ei..asa trebuie..sa faca muschi...sa-si mentina silueta...
si noi tot asa....sfarleaza cu fofeaza..bucurati-va cat inca nu merg ..ce pilates?..mic copil...
ce s-o fi intamplat cu albumul lui kokorina?
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
Dia de Oana 29.11.06
aceiasi problema o avem si noi,ar fugi non-stop daca s-ar puteadoar ca Antonia nu mai cade intr-o seara era 12 si ea umbla prin casa
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
anateo2004 spune:
Laura,Simona felicitari!de acum incepe adevarata aventura
fusei azi la dentist.scos radacina-ca peretii ma parasisera de mult-de durut nu m-a durut dar am fost cam ametita mare parte din zi.afara era urat rau si frig.daca si maine e la fel nu ne putem vedea.eu zic sa incercam o intalnire in prima zi "uscata"?
dbunny auzi 20 de gradeaici e o ploaie rece,rece,vant... sa le porti sanatoasa botinele!
marani te inteleg perfect.eu de 11 luni nu stiu ce e aia sa dormi o noapte cap coada,cel mai bine e cand se scoala doar de 2 ori,dar asta e fff rar
mancareanu am congelat-o nici oadata.fac pt 2 zile atunci cand papa carne si o pastrez in frigider.
dayanara spune:
dbunny - super cizmuletele, sa le porti sanatoasa
eu le am pe astea si inca mai fac fata :))
http://community.webshots.com/album/559807455TXbMPi?start=12
as veni. multumesc de invitatie dar nu avem cum, e prea departe pt ivan de mers cu masina
ivan si dayanara
dianocica spune:
ale kokorinei si aproape toate celelalte....http://www.flickr.com/photos/10167710@N07/sets/
logata sunt in total 12 albume
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
dianocica spune:
flickr zice
You've run into one of the limits of a free account. When you moved from Yahoo! Photos, you were given a free trial of Flickr pro - our premium account that comes with unlimited storage and uploads. But, that's expired.
If you are ready, you can purchase pro for just $24.95 a year. To be sure, none of your pictures have been deleted, and they'll all come back after you upgrade.
If you aren't sure yet, don't worry. You'll simply continue on Flickr's free service, which is subject to a few limits, the main one being that it will only show your most recent 200 photos. To see older photos, you can delete some recent ones. You can download them first if you like.
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel