LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (113)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

dayanara, si noi la fel... fac carnea si o tin la frigider 2 zile, iar legumele le fac zilnic .. si-s mai impacata si oana papa mai cu pofta asa

dianocica, si eu am citit ceva asemanator poate mai gasesc linkul.. zicea acolo ca platfusul se poate diagnostica de abia dupa 2 ani, ca pana atunci majoritatea bebeilor ar putea fi diagnosticati cu platfus, ei neavand decat niste pernute de grasime... si ca de fapt talonetele astea ce le gasim noi in incaltari de bb sunt niste chestii comerciale care n-au de fapt nici o aplicabilitate (n-am gasit alt cuvant ) la un platfus adevarat, ca talonetele alea medicinale sunt de fapt mult mai bombate si actioneaza nu stiu cum, bla-bla... hai ca o sa caut articolul, ca vad ca n-am retinut mare lucru

Dia de Oana 29.11.06

Impotriva bannarii aelitei

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!


"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

dia, am facut analize, ca a facut febra mare 39.5 de 2 ori si nu am putut lega nimic de ea, nici o boala....asa ca cum am prins un doctor, l-am inshfacat de o aripa si pana nu mi-a dat foaie de analize nu m-am lasat...apoi sa fim si noi la zi cu lumea...a mai scapat careva pana acum ne intzepat?
acu atata imi trebuie sa ii iasa ceva si sa imi bage vreun ghimpe ..sa vezi pe unde mai scot camasa...

bey, pe agenda am ce v-am zis, dar mai adaug...muullte...ca doar vin socrii, nu? asta inseamna mai mult timp pt mine...de unde rezulta o limita de credit mai mare de cerut la banca ......sau mai bine un amant bogat ...si obligatoriu mai pun si ore suplimentare pe agenda...

leyla , alta schioare ..cooooll...eu am partii la 20 si 80km...dar nu stiu ce voi servi iarna asta...

v-am spus ca Julia a fost conceputa intr-o noapte dupa ce ne-am intors de la schi ? ...in noaptea aia pe la 10 , ramasesem undeva sus in telescaun, blocati...erau -15C , dar batea un vant de ne misca ca rufele pe sarma ...temp reala era pe la -25C...cred iar in varf de tot...ce mai conteaza...dupa ce am stat o juma de ora blocati, am facut ultima coborare si ne-am carat ca era sloi....si apoi ne-am incalzit un pic cand am ajuns acasa.....si a venit Julie!...morala: ce face frigul din om!

m-am delectat cu un pahar de Baileys , cred ca de-aia am luat-o un pic pe aratura ...
maine am de facut un tur de fortza prin casa, adica de facut curat...ca dupa amiaza aterizeaza ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Asa cevaaaa... da' asa ceva n-am mai vazut! Adica dau "raspunde la subiect" si habar n-am ce am vrut sa zic. Da mai aerisiti draga pe aici, schimbati aerul! Ia va rog, maine dimineata deschideti putin geamurile ca poate dau cu nasul de ceva oxigen sa-mi revin. Ia sa vad, ce-o sa am norocul sa respir... niste aer proaspat de Bucu? De Iasi? De TM? De CT... mai greu, CT se lasa pe tanjala... SB mai pe seara... CJ mai rar, de la Durau se vede treaba ca n-am nici o sansa... cum mi-o fi norocul.

Na bun! Cand sa ma hotarasc sa inchid imi aduc aminte de platfus. Zice specialistul sud-africano-anglicano-canadian (trei cetatenii!): talonetul trebuie facut cu-sto-maizd pe piciorul celui care are nevoie de el.
Doi la mana: cica slapii ar trebui scosi in afara legii. Incaltamintea buna trebuie sa aiba un oarece suport pentru... pentru... bla-bla-bla... bai nu mai rezist, numai cand eram gravida mai aveam asa lapusuri. Arcada oare? Pfuuui!

Ma duc sa ma culc!

Maica mia ce pisica faina e la sa ne cunoastem, zice ca e a lui doruletz.

shine si dianarus, multam fain, am rezolvat, am dat un gugal cu cuvintele cheie si am gasit ce cautam.



Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Vin cu motivatia: sunt varza! dar varza-varza....atat fizic cat si psihic...Ii spuneam sotului ieri ca ma simt ca o masinuta cu cheitza....ma invartzi si automat fac mancare pt plod, il schimb, il spal, il culc, il distrez, il plimb. Atat....pt altceva nu-s programata....Uneori dimineatza radeam cand ma intreba sotul "cum fu noaptea?"....acu ce sa zic...sunt constienta ca daca plang am pus-o, nici tatal lui gonzi nu ma mai poate ajuta apoi....am dormit de la 0.30 la 1.30...plimbat continuu pana la 4.30 cand nu am mai putut si-am trezit-o...ma rog...cam asa-s toate noptile, nik nu-si mai face efectul..Ma simt ca dracu, niciodata n-a fost asa rau, n-o culc bine seara si incepe sa planga...ce tu dush, mancat ca oamenii la masa, savurat cu cumatrii o bucata de busuioaca...mici placeri, ma-ntelegetzi? nu m-ajuta cu nik ca-mi zic cei din jur "o sa treaca"...sunt constienta ca o sa treaca, eu doar caut solutii sa trec bine peste perioada asta, sa nu cedez psihic...Am stat 4 zile numai cu calmante, imi venise ciclu si aveam niste dureri de ziceai ca ma taie careva cu cutitul de la burta pana pe spate...si mai mult prin pat am zacut si cand noaptea se trezea ma asezam jos in fund si leganam....

Sa nu credeti ca la ea nu ma gandesc..mi se rupe inima, dar eu ziua tre sa fiu fresh pt ea, joaca si plimbari....

Poate o sa par ciudata, dar va rog nu-mi raspundeti la mesaj, nu ma consolatzi...si o sa va zic si dc: pt ca atunci o sa-mi spun "uite, minunatele mereu au o vb buna pt mine" si o sa ma apuce plansul...si d-aici v-am zis ce ma pashte....

Ninge in fiecare zi si-i frumos tare...i-am facut poze cand facea bulgare de zapada, manca cu toata gura zapada...E frig si nu putem sta mult pe afara ca riscam sa-i digere nasul sau degetele de la maini. A inceput iar sa manance de rupe....te sperii si te-ntrebi unde mai intra. Vorbeshte la telefon si mi-e draga tare...Arunca jucariile pe jos si zice "hop"! da-o-ncolo de treaba, chiar "hop"? nici acu nu-mi vine sa cred! am fost cateva zile in coltzul din rai de la Poiana Teiului si a vazut multe animale....am stat impreuna pe cal!

a, in timpul cumatriei, suna de la 112 ca au baietzii interventie...asta ca sa nu uit cu cine m-am maritat!

KIKINEATZA, DIA, RUXANDRA, DONIA ! citesc zilnic stirile locale-forum, la amiaza stirile nationale-forum! asa ca nu v-am uitat!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:


Neata!

Hai la o cafea si o

Noi suntem bine acum: ieri am fost la vaccinul de un an - am facut P entaxim - David a trecut cu bine noaptea - fara febra sau alte complicatii....La Cluj ii foarte frig asa ca nu stiu daca iesim azi afara - poate mergem la mall in vizita...
Cu Oana am vb la tel miercuri sau joi - erau sub tratament - trebuie s-o sun azi sa vad ce mai fac!
Ma duc sa-i fac la David micul dejun - fructe cu biscuiti!

Pupici,

Simo si David (9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:


Am intrat de fapt sa felicit cu mare drag sarbatoritii zilei de ieri!

SARA MARIA
ZARA
ALEXANDRA
MATEI

Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor vostrii!!!

Simo si David (9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Neatza zic si eu si ma alatur lui Simo la cafea.
Multumim de vestile despre Oana si Denis! Le tin pumnii sa fie toate bune!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Somleac, ce surpriza!!! WOW, sunt fara grai! Asta da curaj...Sa-i dea DD putere sa duca sarcina si mulllltaaa energie dupa aia!
Danita, ar cam trebui: o masa de fructe, una de legume cu carnita si una cu fainoase/cereale, a patra poa sa fie lapte. Daca se trezeste la 9 eu as incepe direct cu fructele. De cate ori doarme pe zi?
Donia, amish zici? Suna bine...pentru mine in teorie, ca in practica nu ma vad traind asa never ever...Sa nu mai folosesc eu internet-ul? Ptiu...
Nu reusesc sa mai citesc ca Maria-Sa nu ma mai lasa. Pe mai incolo!!!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Nu ne dati disparuti ca suntem aici...

Am intrerupt orice tratament, intrucat Denis facea urat de tot la antibiotic. Daca mai face febra peste week-end, luni mergem sa-i ia sange...bineinteles toate astea la sfatul medicului pediatru...Denis se simte bine acum, nu mai are febra, tuseste mai rar, fapt pt care ma declar f multumita!

As vrea sa mai zic ceva: Alexandra este una dintre cele mai sufletiste si marinimoase persoane pe care le-am intalnit, o mamicuta sensibila si cu un bun-simt care poate parea unora cam desuet pentru zilele in care traim si nu cred deloc ca in postarea in care folosea cuvantul "invizibil" vroia sa traga pe cineva la raspundere, ci pur si simplu asa a stiut ea sa atraga atentia asupra intrebarii ei...in consecinta, Dianocica, chiar daca nu ai fost rau intentionata, totusi ai fost cam dura in exprimare fata de ea si cred ca ai inteles-o gresit. E adevarat ca nimeni nu e obligat sa raspunda cuiva, asta e de la sine inteles! Asadar, cate o pentru fiecare si Alex, vreau sa te vad inapoi cu postarile tale nocturne cu tot ...Uneori putem fi intelese total gresit; ne exprimam aici scriind...iar unora nu prea le iese treaba asta cu scrisu', ca deh, n-am fost toti umanisti ...aaaa, cat despre faptul ca se tot pun intrebari care s-au discutat si rasdiscutat aici, mi se pare firesc, logic...daca ma intereseaza ceva intr-un anumit moment, apai sa fiti sigura ca vin cu intrebarea boldata , chiar daca s-a mai discutat de vreo 11.000 de ori...Asa ca, Alex, Dolores, eu va sfatuiesc sa nu aveti retineri...Aceasta e o parere, mie-mi sunt prietene as putea spune atat Dianocica cat si Alex, asa ca le pup pe amandoua!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow


Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Dia, mai pun o data linkul aici

cum le alegem primii pantofi
daca nu mere si nu mere imi fac timp si dau aici info ca am senzatia ca a fost considerat spam si le e frica ca imi iau comisionul

marani sunt eu prea adormita sau nu am inteles bine..va ies dintii sau are altceva?..bine ca ai revenit ca te dadusem si pe tine disparuta!
ktrinel...ce romantic!

eu nu mai congelez nimic..decat carnita portionata..ii gatesc in fiecare zi altceva...

Bucurestiul..nu e asa ca maine nu ploua?


Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

Mergi la inceput