Urgent! - ce medicamente sa dau la bebe de 6 luni?
Raspunsuri - Pagina 2

kid spune:
quote:
Originally posted by Sheannamp
Si de ce din toata lista aceea ai ales nurofen?
Pentru ca asa mi-au recomandat farmacistele de unde am luat medicamentele... Si i l-am dat inainte sa cer parerea altor mamici de pe forum, dupa care am hotarat sa nu ii mai dau nimic si sa mai cer o parere. Vom merge maine la un alt pediatru.
Pepsi

Am citit si eu pe prospecte ca nu se recomanda administrarea ambroxolului cu ospamoxul, deoarece determina realizarea unor concentratii mai mari de antibiotic in secretia bronsica.
Teodora Ana

Poze Vladut
Filme Vladut
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Pepsi spune:
asa e cel mai bine kid, sa tii copilul sub observatie pina miine cind ceri inca o parere al unui pediatru, ca noi nu ne pricepem, si daca acelasi tratament in primesti atunci vezi tu! sanatate multa la micut!
cind am spus de comisionul luat din vinzarea de medicamente chiar nu am vrut sa jignesc pe nimeni(ma refer la medici) dar am trait=o pe pielea mea cind eram in timisoara, si sotul lucra in sistemul sanitar, si a vazut multe, poate prea multe,deci nu vroiam sa generalizez.(de multe ori scriu repede ca timpul e limitat si nu tot timpul iese ce vreau sa exprim....)
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia

kid spune:
Am fost azi cu juniorul la Spitalul Grigore Alexandrescu pentru o a doua opinie.
Nu are trahiobronsita ci o viroza, pe care ne-a recomandat dr. sa o tratam cu nurofen - 2.5 ml x 3/zi si ser fiziologic in nasuc + curatat cu batista bebelusului.
S-a mirat de reteta prescrisa si mi-a spus ca am facut bine ca nu i le-am dat, mi-a recomandat ca in cazul in care starea juniorului se inrautateste sa-l duc la control la medicul pediatru.
Bineinteles ca ii caut altul.
Stiti cumva cum se procedeaza in cazul in care vreau sa ii schimb medicul?
Teodora Ana de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze Vladut
Filme Vladut

Sheannamp spune:
quote:
Originally posted by kid
Am fost azi cu juniorul la Spitalul Grigore Alexandrescu pentru o a doua opinie.
Nu are trahiobronsitaci o viroza, pe care ne-a recomandat dr. sa o tratam cu nurofen - 2.5 ml x 3/zi si ser fiziologic in nasuc + curatat cu batista bebelusului.
S-a mirat de reteta prescrisa si mi-a spus ca am facut bine ca nu i le-am dat, mi-a recomandat ca in cazul in care starea juniorului se inrautateste sa-l duc la control la medicul pediatru.
Bineinteles ca ii caut altul.
Stiti cumva cum se procedeaza in cazul in care vreau sa ii schimb medicul?
Teodora Anade
Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze Vladut
Filme Vladut
Bravo!
Ma bucur ca nu e traheobronsita!
Eu cred ca asta e cea mai buna alegere, sa mergi la spital cand ai dubii, mai ales cand e vorba de bebelusi!
Al meu baiat a facut febra, fara nimic altceva, si dupa o zi jumate am mers la Grigore Alexandrescu, in garda, si de-abia dupa ce i-a vazut si pediatra si ORL-ista am putut sta linistita.
Insanatosire grabnica!