Piticodromul de Sept-Oct 2005 (193)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Irina, Ruxi, Tonnia, merci ca v-ati uitat si pentru laude...Ioana, am sa ii transmit fotografului

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Bianca, am fost si in Grui, cum sa nu, sotul acolo vroia, dar recunosc ca eu i-am scos din cap ideea. Peisajul este superb acolo sus, venim negresit la tuica

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Am vazut zapadaaaaaaaa, woohoooooo. Irina, cred ca fost frumos si am vazut ca s-a distrat copilul. Intrebarea mea, cu ce era incaltat ca trebuie sa ii cumpar si eu niste incaltari adecvate desi nu cred ca ajungem noi pe zapada prea curand Mi-au placut bujorii!

Am vazut si poze de Milan, pe aia cu alpinistul o mai vazusem o data! Si ma gandeam ce bine seamana ochelaristul din ultima poza cu mama lui. Frumos copil, unde mai pui ca e si destept! Sa va bucurati de el!

Miflore, ia un antiinflamator, ketonal, aulin. Astea sunt pentru dureri de la "curentul" ala de exista doar la noi si prin alte tari nu!

Am inteles si de Nucsoara si pe unde aveti proprietatile, venim in vizita .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Sunt datoare cu niste . Multe multumiri ca l-ati admirat pe Vladut .

Jadi eu i-am luat lui Vladut bocanci. Au talpa groasa (se vede aici ceva) si sunt pana deasupra gleznei. Nu stiu exact ce detalii sa-ti dau . Sunt din piele intorsa, dar dupa exacapada Vladut nu era ud la picioare.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Buna,
Intru si eu sa va mai povestesc un pic despre noi.

Azi stam acasa, noi fetele, ca Ancuta e un pic cam prea mucioasa. Mergem la doctor sa vedem ce ne zice.

Ancutei ii place f. mult la gradinita, azi chiar i-a lipsit ca nu a mers.
In rest, asteptam sarbatorile, pe aici a venit inca de sambata Pere Noel, si o sa stea in Montreal pana dupa Craciun. Mai mult decat sarbatorile, asteptam vacanta.

Ruxandra, sa stapaniti sanatosi terenul si sa va ajute Doamne Doamne sa ridicati o casuta cat mai repede.

Mai dati sugestii de cadouri -jucarii, ca sa ne inspiram si noi.
In primul rand, ne vom cumpara o sanie.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Fetelor, va multumesc frumos tuturor acelora care ne-ati votat.
Cele care mai doriti sa vedeti burtica in crestere si sa votati ma gasiti la pag': www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 cu foto':"De 3 ori mamica!" si la pag':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23 cu: "Esti un copil minune!".
Multumesc anticipat!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Andreea iti doresc din tot sufletul sa fie bine! Ma rog pentru tine si micut!

Nicole&Ioana Alexandra

www.flickr.com/photos/9877601@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by kristinutza

Gina, tu cum te simti? nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul! vad ca esti la 34+.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
www.cercrecreativ.go.ro

Kristinutza - Desi sunt in saptamana 34+ ma simt extraordinar de bine!Pot dormi neintoarsa,durerile inca ma ocolesc,arsuri nu am ca alta data,contractii nici atat si desi burtica mi-e tot mai mare, ma descurc inca de minune cu responsabilitatile.Daca oi tine-o asa pana la sfarsit, tare bine ar mai fi!
In aceste conditii daca s-ar putea,as tine puiul in burtica pana atunci cand, ar fi gata de mers in picioare, papa singur si merge direct la olita!
Noroc ca am scapat in mare cu Jessica de aceste etape caci nu stiu cum m-as fi descurcat altcumva cu 2 la schimbatul diaper'elor!
O trezim dimineata la prima ora sa o punem pe olita,isi face imediat nevoile iar apoi pana la micul dejun, o lasam sa doarma in continuare.Uneori, parca mi-e mila sa o trezesc dar nu am incotro caci nu-i place sa mai poarte diaper in ruptul capului (si-l zmulge imediat ce i-l pun) si decat sa ma trezesc cu surprize, mai bine o trezesc.

quote:
Originally posted by jadi

Gina, anul trecut ne colindai de Craciun, acum esti pregatita sa nasti? Sarcina usoara cat mai este! Si am votat ambele poze, esti tanara si frumoasa .

Deni & Vlad & Tudor

Jadi - DA sunt pregatita!Multumesc pentru voturi si urari.
Se prea poate sa nasc inainte de Craciun!Indiferent de situatie insa, de colindat (macar la telefon) tot vom colinda.
Sper insa sa nu nasc chiar in ziua Craciunului(desi ar fi frumos) caci se prea poate sa ma trezesc la usa spitalului cu marea gasca de prieteni sa ne colinde!
Cand am nascut-o pe Rebecca (tot in dec' a fost) am fost acasa si am avut un timp deosebit cu ei.Bine ar fi sa fie asa si de aceasta data insa, mai ramane de vazut!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Oana, ce vesti ne dai?
Ruxandra, Bianca, sa stapiniti sanatoase proprietatile! Locul asta e la munte sau la deal?
Cristina, sanatate tie si Ancai.
Irina, nu mai ningea ieri in Vitan cind ai intrebat.

Aseara am visat ca nu o primeau pe miru la gradi pentru ca nu e suficient de cuminte.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

multumesc pentru voturi.
pe gina am gasit-o s-o votez, pe sofia inca nu. mai sap.

asta cu nucsoara mi-a placut maxim! venim si noi la tzuik vecinului si la peisajul de vis!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
www.cercrecreativ.go.ro

Mergi la inceput