Piticodromul de Sept-Oct 2005 (193)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

P.S: - Daca este nevoie de banuti vrem sa ajutam si noi.Sa ne tii la curent.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

gina, tu cum te simti? nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul! vad ca esti la 34+.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
www.cercrecreativ.go.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Salutare

Andreeeea si eu sunt alaturi de tine si ma rog sa fie bine bebe!

Sambata am fost cu Vladut la munte, la Sinaia. Am urcat la cota 1400 sa ne dam cu sania. Vladut a fost in extaz... se uita la zapada... o pipaia si radea cu gura pana la urechi. I-am placut la nebunie cu saniuta, dar cel mai mult sa arunce bulgari. Nu se mai oprea din ras.Din pacate ploua marunt si n-am stat prea mult.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Oana, transmite Andreei ca ne rugam pentru ea! Am o prietena care a nascut exact la 26 de saptamani, nu avea 1 kg copilul, avea cam 750 de gr, acum are 2 ani si un pic si e perfect sanatos, extraordinar de reusit, nu are nicio sechela, nici macar retinopatia aia de care sunt afectati prematurii, e frumos foc si destept. Asa ca se poate. E cum vrea Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Andreea, sper sa fie bine bebe cit mai repede! Oana, mai da-ne vesti despre ei.
Codruta, drum bun la Bucuresti (deja esti aici).
kid, pai la munchen m-as duce in perioada soldurilor, am mai fost odata.
Ruxandra, se simte bine Matei? Bona are 50 de ani, dar e odihnita, in ultimii 11 ani a stat acasa, si-a crescut fata care e acum intr-a 12-a si are nevoie de bani pentru pregatire.
Carmi, Dana Lucia, ma bucur sa aud vesti de la voi.
Irina, ce frumos ca ati fost la munte, am vazut pozele.

Eu cadouri de craciun am cumparat 3 puzzle-uri si cele 2 jocuri de construit pe care mi le-a luat Irina, si poate gasesc la BE si un elicopter si un avion, ca cere de o luna.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Oanaa, transmite-i Andreei ca si noi suntem alaturi de ei! Si daca au nevoie de ajutor, trebuie doar sa spuna...

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Gina, anul trecut ne colindai de craciun, acum esti pregatita sa nasti? Sarcina usoara cat mai este! Si am votat ambele poze, esti tanara si frumoasa .

Am votat si pe Kristinutza si pe Sofia in poze de gravidutze .

Eu de Craciun am pregatit Thomashi, aveam comanda data de la ziua lui Vlad dar au adus produsele abia acum. I-am dat deja un set de Thomas cu trenulete mici care se invart pe un topogan si cred ca e suficient. Sa vad ce ii iau de Mos Nicolae! Ii asteapta pe amandoi!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ioana, nu-s la Buc. Ne-am razgandit aseara cand am vazut ce preconizeaza astia de la meteo si noi nu aveam echipata masina de iarna ....Asa ca am amanat drumul pana la Bucuresti...

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Codruta, bine ai facut pentru ca ... ninge.

Mai avem si noi un tren pus deoparte din seria thomas, pe Stacey parca.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

In Crangasi nu mai ninge

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput