Piticodromul de Sept-Oct 2005 (193)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

am vazut masinutza despre care vbiti. am vanat-o si eu de ziua lui radu, dar am abandonat ideea cand a probat-o radu. e mica!
si e mai ieftina la magazinul ala de pe dacia, intre calea mosilor si piata galati.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
www.cercrecreativ.go.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Nici eu nu prea sunt hotarata ce sa-i iau de Mosi...

Ma gandeam la Keyboard-ul de la Quelle , cu scaunel si functie de sunet si lumini....
O papusa ceva...
O tablita din aceea de la Tomy..., la diverta am vazut-o la 110 dar pe crazytoys am vazut ca e mai ieftina... poate nu e aceeasi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Hmmmm,ce frumos,vorbiti de mosi...si noi abia ii asteptam.Iaris vrea bici...adica tricicleta.....ca noi am lasat-o in Romania pe a noastra si nici nu am mai luat alta......mami ar vrea si ea o masina in genul celei prezentate de Kid,dar asta e mai mare si e cu baterie...mie imi place tare mult...dar parca la tricicleta tot ar mai face efort.Inca nu stim la ce ne vom opri...avem nevoie si de saniuta ca aici iarna e lunga....mai vedem noi pana atunci.Sunt frumoase jucariile educative.cele cu litere,cu cantece....dupa care copiii pot repeta,Iaris deja se chinuie sa invete varianta franceza de la "ABC",cele care ii ajuta sa numere,sa invete culorile.Eu il am pe Furby in varianta franceza si e asa incatat Iaris cand canta cu el,sau numara,cand cere sa doarma....cand papa,etce un adevarat prieten Furby al nostru,desi nu e el chiar frumos.....

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberte est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Salutare la toata lumea !
Ce atmosfera frumoasa aici, mosi, cadouri !!!
Trambulinele de interior sunt aici 35 de euroi, chiar ma batea si pe mine gandul sa-i iau una lui Fabiano, sa-si mai consume din energie, insa vad ca-s recomandate de la 3 ani, or sti ei ce-or sti...pe asta am vrut s-o iau: http://www.kidoh.de/artikel.php?mode=art_det&artikelnummer=745172&PUBLICAID=2a3bd5a752cdda4ecf11b5b00c7d95e4 Pana la urma i-am luat un minicomputer cu maus, si ala e de la 3 ani, dar macar e mai educativ, cifre, litere, forme, culori...sunt sigura ca o sa-i placa.
Altfel, copilul ne-a ´dovedit´, dupa crize nocturne, am cedat - doarme cu noi in pat, dupa 2 luni de dormit singur in camera lui, fara probleme.
Pupici la mari si mici.

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

hihi
Catush, poate ne vedem
Si pe mine ma tenteaza Keyboard-ul de la Quelle
Ieri i-am luat un nai. Voi cum faceti cu jucariile? Numai de sarbatori le cumparati? ca eu nu ma pot abtine si acuma nu stiu cat se va bucura de cadoul de la Mos

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Am stat in cumpana daca sa va spun sau nu,dar mi-am luat inima in dinti si va spun...
A nascut Andreeea.LA 26 de saptamani,un baietel de 1 kg.Sunt la Iasi-a reusit sa ajunga acolo sa nasca-bebe e la incubator,nu respira singur,deoarece nu are plamanii dezvoltati suficient.Medicii fac tot posibilul pentru el.Are sanse 20%,dar face niste injectii pentru dezvoltarea plamanilor,am inteles ca ii costa foarte mult injectiile,dar ei fac totul ca bebelusul sa fie bine.
Rugati-va pentru ei.

Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Oaanaa, oare nu la sept-oct 2007 trebuia sa scri? Eu nu stiu de care Andreea zici...

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

E VORBA DE ANDREEEA MAMI DE MARIA,DE AICI DE LA NOI.

Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Da chiar, Andreeea e de la noi.

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Ne rugam si noi pt puiul mic de Andreea....Doamne ajuta sa fie bine.........
In alta ordine de idei...Codruta sa stii ca eu ii iau aproape zilnic ceva lui Iari,dar e drept ca lucrurile mai scumpe le primeste cu diferite ocazii....desi nu cred ca realizeaza deocamdata cum e cu cadourile.ii place sa primeasca,e incantat de orice ii cumpar,dar incantarea tine maxim 2 zile,apoi se plictiseste.
Carmi si noi avem minicomputer dar cand si-a dat seama ca nu il poate stapani s-a enervat si mai nou ne jucam noi cu el...ca are o multime de jocuri...desi...sunt pt copii.....
Ma intorc la treburile de sambata...am acasa copil cu otita,pe antibiotic,cacacios si marait...deci timpul meu a expirat.Va pup

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberte est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris

Mergi la inceput