Nou stil de viatza (158)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Ina C, ti le-am trimis si tie! Or fi pe...tzeava!

Toata lumea imi spune ca seamana cu mine!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Tzuni - oLo - Mercedes

...am gasit un ingeras: Sara Maria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

...si seamana...

SA FITI SANATOASE SI FERICITE MEREU!

ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Ina - carina - Violeta - doroty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna fetele,sper ca sunteti bine,eu nu mai apuc sa intru,necazurile se tin lant.
Aseara a murit sora sotzului meu,o doamna absolut minunata,69 de ani-arata ca de 55,o bunatate de femeie.Mama soacra e in spital dupa cum stiti...probabil n-o sa supravietuiasca cand afla ca a murit fata ei.Sanatoasa...in concediu in Spania,au fost la restaurant,au dansat,discutat...s-a pus la masa si dusa a fost.Nu pot sa cred,sotzul meu e terminat la gandul ca o pierde si pe mama sa poate,suntem socati la cat de repede te poate lua Dumnezeu.Cand a primit telefon ca a murit a crezut ca nu a inteles bine,ca e de fapt mama din spital,la care,cu durere,se poate intampla oricand.Dar nu o femeie sanatoasa si in putere. Acum dureaza vreo 10 zile pana o aduce din Spania,mergem la inmormantare...sotul meu zboara maine dimineata,are bilet de delegatie la Oxford dar vede cum anuleaza...nu stiu,suntem terminati cu totii..

Astazi am aflat si ca baiatul vecinei mele,niste oameni extraordinari,are cancer la san.Are 50 de ani si nici macar un dinte nu l-a durut toata viata,nu exista antecedente in familie,oameni mai zdraveni nu cunosc.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Mamicadulce imi pare tare rau de cumnata. Dumnezeu s-o ierte si sa-i fie tarana usoara. Sper ca soacra sa fie mai puternica si sa nu aveti parte de-o alta suferinta. Fii puternica pentru sotul tau caci acum are cea mai mare nevoie de tine. Poate necazul o sa-l schimbe in bine. Curaj si sa stii ca ma gandesc la tine.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Fetele, va pup! Cer scuze, desi v-am citit, nu am si scris deoarece sunt f.f. ocupata; in seara asta am musafiri, imi serbez cele 40 de primaveri, , si dupa cum banuiti am o gramada de treaba!
De luni promit sa ies la raport zilnic!
Tzuni, please, vreau si eu pozele! M-ati facut curioasa!
LA MULTI ANI, fetelor care isi aniverseaza onomastica luna asta!
Pupici la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza .

Cafeaua si ceaiul este gata va rog sa serviti.

Mamica dulce sincere condoleante.M-ai lasat fara cuvinte dar sper sa treceti cu bine peste necazul asta.

Azi e zi de cumparaturi ai alergaturi.

Mai revin.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna ziua!

Intru si eu putin, sunt la servici, am o problema de rezolvat la Craiova.
Aseara nu am avut net.
Fetelor aveti dreptate. Postul prin retinere doar de la mancare nu este suficient, important este cel sufletesc. Ieri am avut un incident la servici si m-am enervat atat de rau, cat nu m-am enervat eu toata saptamana. Mi-am zis, "vezi, d-abia ai inceput postul si te-ai si enervat". Insa eu sunt o persoana mai putin calma, care se enerveaza din orice, mai ales ca postul pe care-l ocup este de conducere, si cam totul se sparge in capul meu. Insa eu incerc in continuare sa fiu mai calma.

Tzuni , please, imi trimiti si mie poze cu tine si cu ingerasul tau? Adresa mea de mail este: vanturisv@yahoo.com

Despre Dordia va zic eu. Inafara faptului ca munceste mult (vine pe la 20-21.00 de la servici), este si ocupata cu casa. Azi a venit sora noastra de la Brasov cu instalatorii si lucreaza. In rest este bine, dar putin cam nervoasa (si din cauza sarcinii, cred, si din cauza situatiei cu casa)

Zuzilici pentru felicitarile tale. Dar fara voi nu as fi reusit, asa ca va multumesc din inima, si sper, chiar daca sunt la mentinere, sa ma acceptati in continuare sa raman aici cu voi.

Apropo, as vrea si eu sa stiu, daca cineva a facut analiza HSG (pentru un diagnostic pus, de sterilitate primara), si cum este? Stiu ca este off topic, dar poate are cineva vreun raspuns pentru mine. Multam si Pupici

Acum va las si incerc sa intru pe seara! (daca imi merge netul) Dupa-amiaza trebuie sa merg cu sor-mea sa-si cumpere obiectele sanitare.

Pupici si vreme frumoasa va doresc, ca aici la Bucuresti, este o imputiciune de vreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Gusta, multumesc pentru ceai. Spor la cumparaturi!

Mamicadulce, condoleante.

Violeta, spor si tie la treaba!

Chiar ca e o zi nasoala, bine ca nu trebuie sa ies azi din casa, stau si citesc "Furtuna" lui Shakespeare, nici ca se putea ceva mai potrivit.

Tlaura, bun venit alaturi de noi!

Revin mai incolo, va pup.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Tzuni, n-am apucat sa iti urez si eu toate cele pentru botez, o fac acum. Sa iti dea Dumnezeu macar atata dragoste cata oferi tu Mariei,si sa fiti fericite impreuna. Astept si eu poze, adresa o ai deja. Si cand vin in Bucuresti, nu scapi de o intalnire .

Delia, iti tin pumnii pentru sesiune, sunt convinsa ca o sa iei numai 10 .

Carmen, acum sunt bine. Insa saptamana asta a fost criminala. Inchipuieti ca intr-o saptamana intreaba nu am iesit din hotel decat sa mergem la universitate si inapoi ( adica 5 min pe jos). Am dormit cate 5-6 ore/noapte iar joi noapte doar 2 ore ca sa terminam proiectul.

Mamica Dulce, imi pare rau.

Astazi ma intorc la Praga. De-abia astept, mama e deja acolo.

Weekend placut,
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:
Originally posted by violeta70

Buna ziua!
Apropo, as vrea si eu sa stiu, daca cineva a facut analiza HSG (pentru un diagnostic pus, de sterilitate primara), si cum este? Stiu ca este off topic, dar poate are cineva vreun raspuns pentru mine. Multam si Pupici

Violeta

Buna ziua tuturor

Violeta HSG eu am facut, se face pt a vedea permiabilitatea trompelor, daca sunt infundate o sa cam doara, daca nu, atunci e ok, nu o sa simti nimic, sau mai nimic.Oricum inainte de asta o sa-ti dea ei un supozitor sau o pastila ca sa fie totul ok.

Laura petrecere frumoasa azi.
Eu ma duc sa ma trantesc putin in pat si revin mai tarziu.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput