Nou stil de viatza (158)
Raspunsuri - Pagina 14
ina C spune:
Buna, fetelor!
Tzuni, eu am primit pozele...am si comentat!
mephala, ce bine ca mi-ai usurat munca...am tot incercat sa caut poza, dar nu am reusit niciodata.
meniu:
2 felii de piine cu icre ( le-am visat toata noaptea...) si doua bucatele de peste marinat
o banana cu un iaurt de soia
la prinz ies in oras si as vrea o saramura de crap...va spun diseara.
o zi minunata!
ina C
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
Ina - carina - Violeta - doroty
tumpi spune:
Am ajuns si eu mai devreme acasa si am repede o omleta(stiu ca nu e buna,dar era rapid de prepart si aveam si un ou spart)
Am luat un nurofen ca nu mai pot de cap, ma duc sa mai bag o cafea,desi am mai baut si dimineata.
Raportez si eu -800 gr, adica 62,1.Nu e cine stie ce, eu oricum ma asteptam sa fi pus ceva nu sa dau jos.
Gusta esti o draguta ca vi sa ma ajuti, sper sa fac fata si sa nu te pun la munca.
Tzuni ma bucur ca esti in forma azi
Mamidulce, aut mesajul ,daca nu mai scriu odata si iti scriu ambele retete.
Pup restul fetelor, acum fug sa-mi fac ocafea si mai revin sa mai stau cu voi ca sa nu ma apuce somn ul, ca-s franta de oboseala.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
tumpi spune:
quote:
Originally posted by tumpi
Eu nu-i acopar(ficateii),poate daca mi se par ca se usuca tare, le pun folie de aluminiu pe deasupra.
Mamidulce,caut reteta de saratele si ti-o dat.Desi eu fac in doua feluri, de data asta am facut una si cu cascaval,fiinca asa am avut cererea.
Mamidulce, uite reteta , una dintre ele www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=8518&hl=betigase%20cu%20branza&st=0" target="_blank">saratele
uite reteta de saratele.Sa-mi revin putin si scriu si cealalta reteta
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Neata!
Zuzilici, fug sa te votez si eu. Da' daca castigi, facem premiul jumi-juma, da?Cu Mephala am rezolvat: ea imi da 70% din premiu!
Azi vreau sa am o zi de banane. So, azi sunt Maimutzela.
Revin.
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni - oLo - Mercedes
...am gasit un ingeras: Sara Maria!
Draga mea ti-l dau tie pe tot ca si asa habar care e.
Nu mi-ai zis cum ai petrecut weekendul cu Maria.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
tumpi spune:
Fiinca tot nu am somn si mi-am facut un ceai sa ma mai incalzesc, am zis sa scriu reteta de saratele pt mami dulce
Asadar asta e a doua reteta, doar cu branza
1 pachet margarina
500 g faina
1 pahar lapte sau apa minerala
200n g branza telemea(eu folosesc si feta)
mac,sare, o nuca de drojdie
Se face un aluat care se lasa cca 30 min la rece, dupa care se fac saratele si se ung cu ou si se coc la foc domol.
Sper ca nu ma batti ca am pus reteta aici![]()
mephala30 spune:
Zuzilici, daca tot ai aparut, da si-un raport.
Am actualizat lista, sunt multe fete care n-au raportat.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi! 
Mephala - Gusta - Cornelia
hcclara spune:
Salutare fetele, ce faceti?
eu...pe aici, necajita pe Marc, cred ca face superdieta!!!
Tzuni, si eu vreau poze cu fetita ta!!!
La noi e o vreme tare urata, ploua, frig...
Azi n-am gatit, iar aseara am facut si eu icre ca de sambata le-am cumparat si ma tot gandeam la ele. Sunt bune, dar parca o idee prea gretoase.
Pupici si o zi buna in continuare!
Claudia
doroty spune:
Hello, hello!
Mai raportati si voi niste gimnastica!
![]()
Tzuni, suspecte poftele tale!
Carmen, deci te tii de placinte
!??!!!.Mai faci abdomene sau
?
Gusta, o pup pe Mara! Baietelul meu s-a consolat repede dupa tradarea prietenei cu...un baiat.
Ina, numai noi tinem post? Vad ca mancam cam aceleasi lucruri. Dimineata m-am repezit si eu in niste macrou marinat.Am gasit cu greu intr-un magazin iaurt de soia.Pate vegetal bag in fiecare zi.
Va pup pe toate!
Ina - carina - doroty 
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by doroty
Mai raportati si voi niste gimnastica!
te lasam pe tine,
multumesc de bice, le merit cu prisosinta, am o lene crunta, nu mai fac deloc exercitii si mi-e foame intr-una!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

Mephala - Gusta - Cornelia
tumpi spune:
Raportez eu gimnastica, ca am mers azi pe jos si la munca ce gimnastica fac, mama mama
,fac si piruiete de rad colegii de mine.
Meniul meu de azi:
Mic dejun devreme de tot:
cafea si o rotita de babybal,iar in drum spre casa un butter brezel
Pranz daca il pot numi asa la 12 juma cand am ajuns acasa:o omleta dintr-un ou cu putina sunca
Gustare:un iaurt dietetic cu fructe si musli, mandarina
Cina:conopida la cuptor