Sarbatoriti de nov-dec 04 (161)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Eveline, eu am admirat blondina mai demult in poze si asa cum spun si fetele, si eu vad o fetita agera si cu personalitate. Te asteptam cu vesti bune

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

mama mia ce ditamai sirul de masinute
bravo lui ca-i ordonat

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Andrei, sa fii sanatatos si cuminte!
Mami de Andrei poate mai pui poze ca baiatul, sa-l mai vedem si noi din cand in cand.

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danette

Dragelor!
asa de repede parca au trecut 3 ani... si deja o vad asa de mare pe IRIS... as fi vrut s-o pot pastra si micutza.. s-o vad si crescand.. Ma bucur ca am sute si sute de poze si filmulete cu ea...

Mi-e dor de ea bebe... de ea la 1 an... la 2...
Cred ca nu am alta varianta ... si va trebui sa mai fac un copil ca sa-mi potolesc dorul!

Dana & Iris (23.11.2004)

Iris
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ec3308a723edb8d95146b&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iris - 2 ani

Dupa ce am discutat pe aici saptamana trecuta am tras concluzia ca majoritatea mamicilor cu un singur bebe sunt cam nostalgice si incercam uneori sa recreem imaginea de bebelus a lor, nu stiu inca pentru cat timp vom mai reusim ca nici sa exageram nu e bine.
Si desi cam toata familia se gandeste sa mai avem un baietel, eu ma visez tot mamica de fetita , este in subconstient o mica speranta sa ca daca as mai avea o fetita poate sa semene cu ea cand era mica. Off, ne cresc copii, au trei ani si noi deja ne plangem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI ANDREI! Sa cresti mare si frumos!

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Hello!

Noi am avut o seara reusita. Iris f. incantata...de rochizta (am avut noroc ca a sosit totusi coletul de la QUELLE), de invitati, de cadouri...si de tortuletzul Hello Kitty! - roooz, foarte roooz asa cum si-a dorit ea!

Aici sunt pozele:
http://entertainment.webshots.com/album/561546204OHOvYr

Va pupam si multumim inca odata de urari!

P.S. Otilia, si eu tot mamica de fetitza ma vad. Si tot inca o fetitza mi-as mai dori daca ar fi dupa mine, dar sunt sigura ca asta se datoreaza faptului ca ne-am obisnuit cu fetitze.

Mergi la inceput

Ce domnisoara eleganta am vazut, Irisina este intotdeauna o aparitie fermecatoare. Si tortuletul mi-a placut foarte mult si lumanarile in ton cu tortuletul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Vai ce zana roz frumoasa!!! Ii uram si noi La multi ani, Iris. Sa cresti mare si sa ai parte de tot ce e mai bun in lume, sa fii sanatoasa si iubita! Si mami a ta sa-ti mai aduca o surioara sau un fratior la fel de frumoasa (frumos) ca tine. si

si lui Vladutz, ca multe masini mai are la garaj. Ce-mi plac si mie copiii astia cand isi gasesc ei asa de lucru si inventeaza una alta.

Eveline, eu pur si simplu nu cred ca ar fi vorba de asa ceva la Bia. Cum zice si Try, abia pe la 3 ani copiii incep sa se joace cu alti copii (chiar imi spunea si bunicu acum cateva luni cand iesea prin parc cu nepotu' ca el se joaca langa alti copii si nu cu ei, abia acum incepe sa mai zica ca are si el prieteni, ca le mai da o jucarie, ca mai stie cum ii cheama...). Si in plus medicii astia (cred ca aproape fiecare mamica iti poate povesti o astfel de experienta) se prea grabesc sa puna diagnostice. Ma intristeaza mult ca te vad cu moralul asa la pamant. Stii ca si alte mamici de aici s-au trezit in situatii care pareau fara scapare si lucrurile s-au rezolvat in cele din urma cu ajutorul lui Dumnezeu. Te rog fii tare si sa stii ca noi va iubim si suntem langa voi. Si asteptam poze noi cu Bia cea iubita si frumoasa.

9+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

La multi ani! Razvan, Andrei, Ioachim, Nicholas si Iustin.

Sa cresteti mari, sanatosi si fericiti!

9+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

cu putina intarziere uram LA MULTI ANI IRISINEI!sa cresti mare,sanatoasa(caci frumoasa esti deja) si sa-ti fie viata roz!superba rochita si un tort fff frumos!

LA MULTI ANI Andrei!sa cresti mare,frumos si norocos

Otilia,Dana drept sa va spun ca dupa 2 baieti nu prea ma vad mamica de fetitza dar imi doresc sa vad cum e sa cresti si o fetitza,asa ca va inteleg fff bine

Mergi la inceput