Sarbatoriti de nov-dec 04 (161)

Sarbatoriti de nov-dec 04 (161) | Autor: monica-elizabet

Link direct la acest mesaj

Capitol 160

Gala puradeilor nostri www.flickr.com/photos/andrapanda/sets/72157600426397777/detail/" target="_blank">Gala Sarbatoritilor
P.S. Poze ptr Gala puradeilor nostri se trimit lui fulguletz (aici) iar cele ptr Gala sarbatoritilor lui try (aici sau aici).
Poze ptr www.onetruemedia.com/shared?p=156985e80e4a2e78dcd2f7&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Comorile toamnei 2004 aici

de 34 si 25

Octombrie: 8, adica 6 si 2
1. IrinaA ______________ 20 oct_____ www.nicolae.org/PhotoDeSHop/index.htm" target="_blank">Ioana Maria
2. Camys2000 ________ 21 oct_____ Catalina Nicole
3. Ela2001 ____________ 22 oct_____ Diana Andreea
4. Jasmine ____________ 26 oct_____ Radu
5. Ele _________________ 26 oct_____ Ana Denisa
6. Roserb _____________ 29 oct_____ Mihnea Andrei si Bianca, 5 ani
7. Ncristina ____________ 29 oct_____ Teodora Andreea + Alexia Maria
8. Moss _______________ 31 oct_____ Alexia Stefania

Noiembrie: 34, adica 25 si 9

9.Bits _________________ 1 nov_____ Kenzo Andreas & Amon Mateus
10.Ad_rianna ___________ 3 nov_____ Bianca-Cristina & Tudor-Andrei
11.Diana 2004 _________ 4 nov_____ Andrei
12.Try _________________ 5 nov_____ Alex & Adrian
13.Miria Cristina ________ 5 nov_____ Maria Damiana
14.ylilimic ______________ 5 nov_____ Luca Matei & Adam Cristian

15.for2nity _____________ 6 nov_____ Alexia Cristina
16.Andreap ____________ 7 nov_____ Maria Alexandra

17.Daniela_Sb __________ 8 nov_____ www.onednd.go.ro/_/Danut/main.html" target="_blank">Mihai Daniel
18.Simonacip _________ 10 nov______ David
19.Didutza ____________ 12 nov_____ Daria + Dennis
20.Cassandra _________ 14 nov_____Dragos Andrei
21.Eliza5 ______________ 15 nov_____ Alexandru
22.Aime _______________ 15 nov_____ Vladimir Andrei
23.Omi308 _____________ 17 nov_____ Corina Maria
24.Dama __________ 18 nov_____ David Andrei si Patrick
25.Miha ___________ 18 nov_____ Robert Andrei
26.Daniella4____________18 nov_____ Alexis
27.miag _______________ 18 nov_____ Roland Vladimir
28. ochi verzi___________ 22 nov_____ Diana
29.Danette ____________ 23 nov_____ Iris Miriam
30.Cristina Serban _____ 23 nov______ Razvan

31.Corina75 ____________ 24 nov_____ Andrei
32.Gandacelu______ 25 nov_____ Ioachim, Ileana, 4 ani si Maria

33.Misticgirl ____________ 25 nov_____ Nicholas Alexandru
34.Dutzi _______________ 25 nov_____ Iustin
35.Miche ______________ 26 nov_____ Darius
36.Ionela Roxana ______ 27 nov_____ Emily si Arisa
37.Paxela_________ 27 nov_____ Silviu Ionut si Ana Delia
38.Florypop ____________ 27 nov_____ Andrei si Rares
39.Onitza ______________ 28 nov_____ Paul Constantin
40.Madachan ___________ 29 nov_____ Edward Florin

Decembrie: 17, adica 10 si 7

41.Fulguletz ____________ 1 dec_____ David Andreas
42.Luminita B ___________ 2 dec_____ Tudor Andrei si Cristian
43.Eveline ______________ 5 dec_____ Andreea Bianca
44.Felis ________________ 6 dec_____ Mihai Cristian
45.Raluca.gabriela ______ 7 dec_____ Maria Alexandra
46.bumbacel ________ 9 dec_____ Tudor Mihai
47.anne-marry___________9 dec Teodor Alexandru
48.Mikimi___________ 12 dec_____ Alexander si Yannis

49.Monica-Elizabet _____ 16 dec_____ Ruxandra Maria si Alex Valentin
50.OtiliaV _____________ 18 dec_____ Ana-Maria
51.Cecilia C ___________ 22 dec_____ Alexia si Ada
52.Carmen ____________ 22 dec_____ Daria Nicole si Ana Carina, 4 ani
53.Ioana du ___________ 22 dec_____ Bianca Alexandra
54.Viovio ______________ 22 dec_____ Cristiana Bianca
55.Mamaluidavid ______ 24 dec_____ www.babiesonline.com/babies/d/davidel/" target="_blank">David si Naomi Patricia
56.Cookie _____________ 24 dec_____ Sabina Ioana
57.Bobita _______________ 1 ian_____ Amina Ioana si Maria

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

La multi ani! pentru cei doi sarbatoriti de astazi
sa fiti sanatosi si sa va dea Dumnezeu numai bine si tot ce va doriti

Vladutz si Alexandru

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

incepand de aici pozite noi si aici si aici 2 filmulete cu mergareata mica

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Paxela sa va traiasca Deliuta si o pupam dulce ca de-acum aveti fata mare, vorba lui tati al vostru. Am vazut filmuletele, super super, e asa de frumoasa si de dulce cum umbla ea si apoi cum se bucura de pisica sau pisoi.....si la Aduta mea ii plac pisicile si tot zice cum fac ele " mau mau'...si imi place de Silviu cum vrea sa-i dea el lapte....si pozele sunt super...sa fiti sanatosi si sa va bucurati de copii...

Mai fetelor, eu cand vad bebei deja mai imi doresc si eu un bebe....si atatea gravidute pe-aici pe la noi ca tare imi mai fac pofta....dar nu ma las eu pana nu mai fac un bebe...nu chiar acum dar o sa vina el, ha ha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

PAXELA - M-am uitat si eu la poze si sunt super haioase alea cu bunicii!
Iar filmuletele au hazul lor.
Mai, dar la faza cu pisica m-am zgribulit. Eu, care am toxoplasmoza, si care muream de frica sa nu ia si Damiana, cand o vazui pe fii-ta langa matza, imi venea s-o dau jos de pe scaun.

Ee, am si eu stolul meu de randunele, ce vrei!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Paxelina, pana sa vad filmuletzul ma gandeam gata merge singura Delia, Silviu la 10 luni, Delia la 8 si daca mai faci un copilas la 6 luni merge deja . Imi place de voi ca sunteti parinti tineri si mai nebunei, ii luati peste tot cu voi, ii cresteti mai independenti. Draga de ea, ii aratati biberonul ca sa o faceti sa paseasca pana la el. Dupa cum o vad daca va invata sa-si tina echilibrul va merge pana la Craciun.
Cicisor, ce haioasa esti mai, ti-am zis eu ca nu te lasi si o comiti pana la urma. Sa fiti voi sanatosi si mai vedeti ce faceti, suneti tineri si aveti timp de gandire .

Apropo de independenta, mergem la baie si fimea "Iesi mami afara si inchide usa", asa ca gata am inceput si eu "Ana, du-te la baie, ia vezi faci ceva", asta se trage de cand cu gadinita, cica-i fata mare se descurca singura.

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Paxelina sa-ti traiasca mergareatza si baiatul sunt doi frumushei
Doamne ce mult semeni tu cu mama ta si ce tineri sunt amandoi parintii tai...sa-ti traiasca si sa va bucurati de ei

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

Paxelina sa-ti traiasca mergareatza si baiatul sunt doi frumushei
Doamne ce mult semeni tu cu mama ta si ce tineri sunt amandoi parintii tai...sa-ti traiasca si sa va bucurati de ei

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

multumim tuturor de aprecieri
he he he Cici ce curajjjjjjjjj
monica da ai mei sunt tineri 55 si 53 de ani, lucru care are avantajele si dezavantajele lui , printre care cel mai mare este ca lucreaza si nu pot sta cu nepotii
oti din acelasi motiv copii nostrii sunt plimbati peste tot, nu ca nu as vrea sa ii las si sa fug, dar nu am unde
de mers inca nu merge singura ci cel mult 3-4 pasi tot asa dupa ceva fara sa isi dea seama ca nu e tinuta, cat despre bebe 3 .... no no nooo, sunt destui doritori anuntati sau nu asa ca le cedez lor placerea

mirianici eu nu am tot stolul acasa , dar cunosc animalul , crescut in puf, deparazitat, fara contact cu exteriorul .... bla bla bla , iar faza din film parca a fost regizata, sau era matza moarta de foame, caci de obicei cand vede pe vreunul din ei fuge de rupe panatul si se ascunde unde nici ea nu se mai gaseste

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

neata!

vazuram una bucata de copil mumos-Deliuta care in curand o ia la picioruse.mey e mortala cu banderola aia pe cap,mi-au dat lacrimile cat de scumpa poate fi.

Amon al meu a inceput sa spuna"bam,bam" la cat il bam-baceste Kenzo zilnic cu pistoalele saracul copkil a inceput si el sa imite.avem vocabularul cam saracut:papa,baba,buba,apa,bam si MA caci mama zice doar cand e suparat foc-adica plange.

faza aseara cand ii citeam povestea de seara lui Ken:in poza se vede un castel la care Ken"catelul merge la castel!" eu il intreb:"si ce face catelul la castel?"ken"paiiiii se uita la televizor!".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Paxela, copilasii frumosi...doamne ca Delia e o scumpa si-o frumoasa si-o isteata,...

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by bits

neata!

vazuram una bucata de copil mumos-Deliuta care in curand o ia la picioruse.mey e mortala cu banderola aia pe cap,mi-au dat lacrimile cat de scumpa poate fi.

Si mie mi-a placut tare mult cu bentita.

Pupici la amon vorbaret, adutzu meu a renuntat sa mai vorbeasca, adica n-a mai progresat de cand ma laudam cu el prin sept.
Iar cu mersul suntem inca la gara ra ude tot. Se msica pe langa lucruri cu o viteza de numa-numa, dar cadn e sa mergi cu el de maini e impleticit rau, nu are echilibru. Iar cand e sa incerc cu o mana merge cativa pasi ca omu' beat si apoi renutna, se lasa in jos sa mearga de-a busilea. Si nu pot exersa prea mult cu el, asa ca n-am de-ales decat sa-l las in voia si-n ritmul lui.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput