Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (261)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ana ... ofof... daca nu se indeseste diareea...astepti sa treaca. Nu cred sa fie mari probleme. Doamne ajuta.

http://community.webshots.com/user/torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Ana, dai niste ceai de menta, poate o ajuta. De cat timp era expirat, nu l-ai gustat tu inaite??
Deea ti-am tot admirat comoara. Ce par lung are..........ce fetita cuminte sa adoarma asa und o pui
.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANA imi pare rau de Clara Sper ca se opreste aci toata treaba.
Daca vine mami dupa Diana (iar o culca la ei),poate apuc sa va mai scriu,pana atunci fug sa ma joc cu ea.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

inca o tura de kk .
Mira era de zile bune expirat . Am mancat si eu zilele trecute , nici nu m-am gandit ca nu am avut nimc. L-am gustat acum ca a mancat treisferturi din el , nu are nici un gust ciudat .
Am pus ceai de menta , parca vad ca nu o sa-l vrea .

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Ana daca face diaree mai tare si vomita in continuare ai grija sa nu se deshidrateze...dai sa bea apa daca ai Smecta si o bea incearca. Urmareste sa nu faca vreo alergie pe piele...mai precis urechile inrosite si umflate, fruntea inrosita fundic si coapse inrosite...daca ajunge aici nu mai sta o clipa fugi cu ea la urgenta.

De 2 zile nepotul meu a ajuns la urgente ca s-a intoxicat cu nu stim inca ce...se pare ca ou ar fi mai posibil. I-au facut Hidrocortizon intravenos saracul acum e mai bine...dar au tras o sperietura

Sper ca sunteti mai bine acum

Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David

Mergi la inceput

DEEA super atmosfera la voi! Tare s-a distrat Diana de DALIA!
MIRA si la noi lupul e la putere,dar stie ca LUPU PADULE,iar daca se aud zgomote in bloc (si se aud in draci ) stie cine-s : CE AUDE? NENEA POC POC ...

Nasol cu alergiile,sper sa nu pateasca nimic Clara,mai ales ca e sensibila.

Nu mai stiu ce si cui voiam sa zic,sunt cam buimaca ,,,
Azi am fost la cumparaturi la en gros-ul cel mare din Arad ,de unde se mai aprovizioneaza frate-meu.Ce sa va zic cu Diana,ca alerga pe culoarele alea inguste dintre standuri,intreband intruna UNDE BOGANU? Pe naiba tobogan ... Abia am reusit sa o facem sa probeze hainele,ca s-a crizat,nu si nu.Pe urma,cand s-a hotarat sa le probeze,n-a mai vrut sa le dea jos.Si cand a vazut ca le ia vanzatoarea sa le ambaleze,iar circ,a crezut ca i le ia de tot.In final umbla pe-acolo cu sacosa in mana,a trebuit sa le tina ea musai.
I-am luat o jacheta + salopeta si cizmulitze,toate rosii.
Acasa iar circ,a vrut sa se echipeze cu ele,pe urma n-a mai vrut a le dea jos.Si cu adormitul ce sa mai zic

Mergi la inceput

Stiam ca am uitat eu ceva,GIO sper sa iti revi,mai tu lipseai acum,daca si Clau e ko .... ai grija ce mananci,asa mai face si husbandu' cateodata si degeaba ii zic sa nu mai consume,frisca,usturoi,cafea sau alte chestii ce nu-i pica bine al fiere.Noroc ca il apuca destul de rar,cel mult odata la doua luni,probabil cand i se incarca fierea.

In sfarsit a plecat si Diana la mami,ca eram zombie de cap de cand s-a trezit.Primul lucru a zis POAME DIANA - adica ii e foame.Si TUPA,MOLCOV,CALNITA.Ne-am dus deci la bucatarie si cum a zis ca ... PAPA OLEZ,i-am dat,dar n-a luat cateva linguri de plaf de orez cu carne ca deja DIA PAPA TUPA.I-am dat supa.DIA LINGULA MICA.Cand ii dau lingura mica ... DIA LINGULA MALE. Ma dispera si la masa cu fitzele,nu zic ca nu mananca dar vrea singura,iar la supa mai da pe ea,vrea sa amestece si sa mute mancarea dintr-o farfurie in alta,daca pica un pic pe jos imediat striga CACA si trebuie sa sterg la moment,nu mai zic cu mainile daca-s murdare,sau prosopul patat.Probabil nu mai am eu nervi suficienti ... dar mai are cineva asa copil pisalog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by Ana_m

inca o tura de kk .
Mira era de zile bune expirat . Am mancat si eu zilele trecute , nici nu m-am gandit ca nu am avut nimc. L-am gustat acum ca a mancat treisferturi din el , nu are nici un gust ciudat .
Am pus ceai de menta , parca vad ca nu o sa-l vrea .

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Smecta sau Furazolidon, neaparat! Sanatate si pupici Vezi ca de la asta poate face bacteria aia nenorocita...

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Nu am timp sa citesc dar sanatate multa Clarei si lui Gio.
Noi plecam la cabana deci ma duc sa ma usuc pe cap, sa termin bagajele de papa si sa ii dau lui Alex ca vine tati si opescuim pe emma si o stergem,sper sa ajungem in timp lumina acolo.Pupici,sanatate si weekend placut.A-vroiam sa zic ca emma are si catelul si multe alte jucarii de la Fisher Price,doarmaimuta nu,caci se joaca rar cu ele,nu sta mai mult de 5min cu fiecare-nici cu plastelina mai mult de15min

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

A trimis tata un calendar pe 2008 facut de el acasa, are poze cu montajul facut de mine( stiti care ) si a bagat la unele luni si poze cu socrosenii A iesit frumos, socrosenia cum a vazut a zis ca vrea si ea
Denisa sa aveti fun in weekend si pupilici la pitici maimuta vreau sa o i.au neaparat.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput