facem o cheta pentru...

facem o cheta pentru... | Autor: P&ANA

Link direct la acest mesaj

http://www.catavencu.ro/la_zi/din_editia_print/ancheta_parlamentul_le_plateste_chiria_in_bucuresti_parlamentarilor_care_au_case_in_bucuresti.html

...parlamentari , care nu-si pot plati chiria din veniturile personale

Poate incropim niste donatii,ceva acolo... iar ei vor lasa acele sume la buget

alina71
a fi om e lucru mare...
Aici e povestea Crisei:
http://www.crisa.z1.ro/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Gi - era sa mut anuntul la umanitare. Insa ... e ok.
pentru parlamentarii nostri burtosi si nesuferiti ...

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

da cu mare drag ...dar cu o conditie esentiala ... "apartamentul" sa fie intr-o zona de lux a Bucurestiului de preferat Matasari sau Ferentari si sa isi inchirieze locuintele personale de pe unde sunt la primariile respective care sa le repartizeze ca locuinte sociale ...sau in cazul celor care se stiu cu musca pe caciula putem sa le oferim o garsoniera la Rahova sau Jilava ... mere?

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

O parte din mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

ati ascultat si telefonul?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Eu ma ofer dar neaparat sa fie in centru. N-as rezista sa stiu ca traiesc pe undeva pe la periferie.
Sunt prea sensibili si dragalasi, merita o soarta mai buna decat cea de acum.

In alta ordine de idei... asta-i cheta mea pentru ei.

Nu-i nimeni drac si nimeni sfant...credinta-i val ,iubirea vant si viata fum...

http://tt.lilypie.com/8DhGp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

eu particip la cheta cu conditia sa fie pt acea garsoniera "6 feet under"

andreea

ZOZOLINA

COUNTING THE DAYS

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by andriushca

eu particip la cheta cu conditia sa fie pt acea garsoniera "6 feet under"

andreea

ZOZOLINA

COUNTING THE DAYS

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Fara cuvinte.
Pentru atitia copii bolnavi nu se gasesc bani sa fie trimisi in strainatate la operatii.
Pentru un medic rezident nu stiu daca se gaseste un loc in camin(cu chiria doar subventionata).
Pentru un profesor sau invatator nu se gasesc bani sa-l motiveze sa lucreze in sate uitate de lume.

poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

Sa nu uitam de bufetul din parlament; ieftin ca braga, doar trebuie sa manance bine, cu bani putini, ca sa le vina idei marete. Cat despre burti, ce aveti cu ei, daca sunt prevazatori si-si fac rezerve in felul asta?. Chiar si pe cei gusati ii inteleg, incerca sa dormi stand pe scaun si o sa vezi la ce e buna gusa..sprijina ditai capu' de parlamentar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by desprecopii

Gi - era sa mut anuntul la umanitare. Insa ... e ok.
pentru parlamentarii nostri burtosi si nesuferiti ...

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mirela
, uh, am rasuflat usurata! Nu de alta, dar pe acolo nu prea intra lumea. Aici sunt sansele mult mai mari de a fi vazut si o sa sara lumea cu ajutoare!

Alina, slabe sanse sa lase sumele alea la buget (care tot de noi is date ), dar, uite, eu chiar vreau sa-i ajut pe sarmanii oameni! Mi-am adus aminte de un slogan mai vechi, pentru un scop nobil:
"am un leu si nu-l beu, ca il dau la Atheneu".

Asa ca... de la mine, pentru parlamentarii Romaniei, suma de 1 leu!
Domnilor parlamentari, sa nu fiti rautaciosi, pic cu pic se aduna, orice suma conteaza . Si si mai mult conteaza gestul!

Intrebare: cine aduna banii??? Un cont ceva, al parlamentarilor, exista? Putem aduna pe DC suma si apoi le-o viram in cont. Bietii de ei, ce amarati sunt!!!! Haideti dragilor, cotizati pentru un scop nobil, va rog frumos!
Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns women13 spune:

Nu stiam de ce a marit PNL-ul prin ministrii sai de la finante, penalitatile la orice taxa-impozit, indiferent de persoana fizica , juridica, sau cel mai rau pensionari.
Radem noi, dar radem caneste!
Pur si simplu ma umplu de greata si neputinta.
Sincer ma gandesc, ca o dictatura militara e solutia pentru noi. E clar, ca inversarea valorilor, in sensul bun al cuvantului, nu se va face niciodata in asta tara.
Am votat tot timpul cum mi-a dictat ratiunea. Nu mai cred in nimeni si nimic. Nu mai votez pe nimeni. Este pentru prima oara, cand nu o sa merg la vot. Eu imi rup mintea, spinarea, sufletul, linistea, totul pentru a supravietui in limite modeste si ma stradui sa fiu corecta, ... si uite pen' cine platesc eu , mai mult decat produc, de cele mai multe ori.
U R L A S I S E R E V O L T A TOTUL DIN MINE.

O sa murim de inima rea in cacatul asta de tara. Imi cer scuze, dar e o exprimare eufemistica, fata de ce simt sa va scriu.
Sa fim sanatosi, ca de restul au altii grija.
R E V O L T A T O R !

P.S. Asteptam si deschideam DC-ul, doar, doar o sa vad subiectul pe tema asta. VOTATI NUL PENTRU TOTI !

Mergi la inceput