Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Da voi cum de stiti deja data exacta. Mie dr mi-a zis intre 25 -30. Pe 22 oricum merg la ea pentru controlul lunar, dar totusi. Nu ma mai joc!!! Noi facem Infanrix Hexa cu toata mirarea dr

isabeluta de Vlad Matei (22 septembrie 2007)
feciorasu`mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmkriss spune:

Buna seara mamici si pupicei pentru bebici !!!
Revenim si noi printre voi.
Intre timp am crestinat si noi pe EDUARD pe data de 4 noiembrie 2007 dar nu prea am avut timp de net pentru ca am lucrat la dvd-urile de botez.
Ieri chiar am patit-o rau: Flory a facut enterocolita de la niste fursecuri si a avut o seara si o noapte plina de scaune moi si de varsaturi. La unu noaptea am chemat salvarea si i-a dat ceva tratament si s-a mai linistit. Astazi a fost ceva mai bine dar problema este ca acum toata "bucuria" s-a mutat la Edy si de pe la pranz a inceput sa aiba scaune moi, moi. Incercam sa o tratam cu apa de orez+glucoza si solutii de rehidratare.

Cam atata despre noi, cand o sa am ceva mai mult timp o sa urc si ceva poze de la botez. VA SALUTAM !!!

FLORI si Eduard-Alexandru (23 septembrie 2007)
Poze BB

9 luni si Greierasul a aparut (FILM) **NEW**

Flori graviduta si BB la echo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

Bikmaria la ce pediatru mergi? unde ii faci vaccinul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by Piciulika

quote:
Originally posted by betty78

quote:
Originally posted by tomasa

Rodica, Aniast, ce baieti frumosi!
Piciule, tu ai cum sa-i trimiti in tara? Fara mare efort adica, chiar nu vreau sa te deranjezi... Nu de alta dar mama sta putin la Viena si nu stiu cat se va descurca.

mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)

va rog puneti-ma si pe mine in calcul..

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Cu draga inima. Pai le pun pe posta - dar inainte de toate intreb in firmca daca nu vin la vreun curs ceva romanasi de la Bucuresti...

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

saru'mana....daca nu se rezolva cu Tomasa, te anuntam si multumim din suflet

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tomasa
Betty, sigur. Nu te-am uitat. Eu i-am dat tema mamei, ea pleaca joia viitoare si se intoarce duminica pe 25. Daca nu se descurca o sa o rugam frumos pe Piciulika sa ne ajute cu un pachet. E ok asa?
Piciulika, multumim! Poate reuseste totusi mama.

mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)

e super si multumesc frumos

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

Vmkriss sa va traiasca micul crestin! incearca sa ii dai putin ceai de menta pentru inchegat la stomacel...faceti o infuzie ceva mai concentrata si dati-i vreo 4 lingurite! eu asa am facut si functioneaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Salutare si de la noi abia acum am reusit sa citesc din urma.Multi pupici Nanei si lui Andreutu si sanatate multa.Alinus si voua la fel sper sa se termine cu problemele si la voi.Noi suntem bine adica eu mai putin am un ulcior la ochi si e umflat si ma doare,ceva leacuri stiti?Bebe e un scumpic are 6 kg si cred ca incepem sa scapam de colici.pe 27 facem si noi vaccinul am optat tot pt infarix hexa asa cum m-ati sfatuit voi.Pupici tuturor,tot nu am invatat sa pun poze,si mi-e ciuda ca vreau sa vedeti si voi ce flacau frumos am.

teo

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by georgi_ana25

Vmkriss sa va traiasca micul crestin! incearca sa ii dai putin ceai de menta pentru inchegat la stomacel...faceti o infuzie ceva mai concentrata si dati-i vreo 4 lingurite! eu asa am facut si functioneaza!

georgiana si Andreea Cristina

si eu am avut aceiasi problema si i-am dat inainte de fiecare alaptat cam 50 ml ceai de menta timp de 2 zile.....saracutzu de el facea apa si nu sam avut incotro

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

am intrat repede sa va spunem si noi noapte buna.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Ma vedeti?
http://family.webshots.com/photo/2535855700102537454cysOgx

teo

Mergi la inceput