e-mail utilizator

e-mail utilizator | Autor: jordash

Link direct la acest mesaj

Dragi administratori si moderatori, am o nelamurire: doresc sa trimit un e-mail unui utilizator. Pt asta intru in profilul membrului resp si activez "e-mail utilizator"? Si daca da, de unde stiu ca in spatele butonului exista o adresa de e-mail valida?
Multumesc.
a, si inca ceva: cumva butonul respectiv activeaza vreun cont de mail aferent site-ului "Desprecopii"? Gen user@dc.com?
Multumesc inca o data, si daca am scris aberatii, va rog sa le stergeti :)

"Great hopes make great men." - Th. Fuller

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Atunci cand te-ai inregistrat si ti-ai facut cont pe DC.com, ai fost nevoita sa dai un cont de mail valid. Daca nu era valid, nu aveai cu sa activezi cheia de inregistrare care ti-a fost trimisa pe acel cont de mail. Daca intre timp acel cont de mail nu mai exista... probabil ca isi dau adm. seama ca se intorc mesajele la destinatar (adica la DespreCopii.com).. si in mod sigur dupa cateva astfel de eshuari repetate.. contul DC aferent este dezactivat.. sau nu mai poti trimite mail-uri la acel utilizator.

De unde vin mesajele... sau cum vin mesajele... de la un membru la altul...
1. tu le trimiti la DC.com
2. DC.com le trimite la membru destinatar la adresa cu care acesta so inregistrat; precizand si adresa expeditorului.

Daca am gresit cu ceva, rog. adm. sa ma traga de ureki si alta data tak din gura :)

Cu respect,
Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jordash spune:

Multumesc pentru precizari, Asa banuiam si eu ca se intampla, insa am incercat sa trimit mailuri unui user (nu spui cine ) si n-am primit raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

medicii de pe site nu raspund la mesaje private. consultatiile se desfasoara 'la lumina'

Pentru parinti... despre copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jordash spune:

Chiar nu era vorba despre medici
Intrebam doar de userii obisnuiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Motivul pentru care n-ai primit raspuns ar putea avea de-a face cu filtrele casutzei postale a destinatarului emailului tau. (hotmail are filtre destul de puternice). Emailul apare trimis de tine nu de DC. Vorbeste intii cu persoana sa te includa in lista de emailuri permise,
Andrada

Mergi la inceput