anticonceptionale monohormonale
Raspunsuri
m_monique spune:
quote:
Originally posted by criu
le-ai luat cand ai alaptat?
la inceputul alaptatului, cand nu aveam menstruatie, am luat exluton. dupa prima menstruatie a trebuit sa intrerup exlutonul, pt ca organismul meu nu-l mai suporta. acum nu mai folosesc nimic.
Andrei (16.12.2006)poze
botezul lui Andrei
Cristina_C spune:
criu, e adevarat ca monohormonalele "merg" in timpul alaptarii, dar eu nu le-am luat atunci ci la vreun an dupa pentru ca sunt o alternativa la pilula combinata si mi-am zis sa incerc si asta (dr. a fost de acord). Ce nu-mi placea era ca trebuia sa le iau fara pauza si doctorul m-a prevenit ca la un moment dat nici n-o sa mai am ciclu... asa a fost si mi se parea complet aiurea. Plus ca am avut aproape toate efectele secundare din prospect. De fapt mie anticonceptionalele nu-mi mai priesc, asa ca am renuntat la ele. Intr-o vreme le suportam destul de bine (pe cele combinate).
hemengarda spune:
buna si eu am luat cezarette doar pe timpul cat am alaptat ,dupa mi=a achimbat medicul pe MINULET .
Carmi spune:
quote:
Originally posted by Cristina_C
criu, e adevarat ca monohormonalele "merg" in timpul alaptarii, dar eu nu le-am luat atunci ci la vreun an dupa pentru ca sunt o alternativa la pilula combinata si mi-am zis sa incerc si asta (dr. a fost de acord). Ce nu-mi placea era ca trebuia sa le iau fara pauza si doctorul m-a prevenit ca la un moment dat nici n-o sa mai am ciclu... asa a fost si mi se parea complet aiurea. Plus ca am avut aproape toate efectele secundare din prospect. De fapt mie anticonceptionalele nu-mi mai priesc, asa ca am renuntat la ele. Intr-o vreme le suportam destul de bine (pe cele combinate).
Si eu am luat dupa ce am nascut si ceea ce te-a prevenit pe tine medicul mi s-a intamplat mie, de fapt scrie si in prospect. Asa ca le-am lasat, ca mi s-a parut ciudat Žefectul asta secundarŽ. In rest, n-am avut nicio stare ciudata de la ele.
Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)
madutzu spune:
quote:Cristina, cat timp le-ai luat tu?
Originally posted by Cristina_C
Mie chiar imi placea ca trebuie luate zilnic, ptr ca nu ma mai incurcam in pauze, plus ca mi-as fi dorit tare mult sa nu mai am CM. de fapt, in ideea asta le-am si luat, insa mie imi venea zilnic. Le-am luat 5 luni dupa care am renuntat. Acum ma gandesc serios la sterilizare.
criu spune:
de la ce farm a-ti luat?
am intreb la dona si nu ausi nu-mi vine sa iau toate farm la rand sa intreb
angiuta spune:
cru daca intrebi de cerazette cred ca nu se gasesc in Romania.
Si eu iau cerazete de 4 luni pentru ca alaptez mi le-a recomandat medicul dar mi-a zis ca daca nu mai alaptez sa ma duc sa mi le schimbe. Eu am sangerari cam 2 zile pe la mijlocul fiecarei folii.
Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)