*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (169)
Raspunsuri - Pagina 8
madau spune:
Rapid si eu, azi am fost acasa dar am avut o tona de treaba...basca un mega proiect la Calimetrie
, nu ma intrebati ce-i asta ca deja mi-e sila si sa raspund![]()
Feli e supe haios la Kiddyland..noi am fost si ieri seara acolo, imi place ca nu e cu limita de timp, adica platesti 25 ron dar poti sta cat vrei. E destul de "aerisit", ai loc.
Joy subscriu la ce au zis fetele, pari schimbata
. Cat despre pitic, un dulce
Roxi nu ma mai lauda atat ca nu-s chiar asa maestra in ale bucatarelii...am noroc ca am langa mine numai nemofturosi
. Renovarile merg bine.
Miha m-ai dat gata cu zulufata ta...are un para sa frumos, si blondina..parca e o papusica
Catutza bafta la dentist, sa fie fara durere
Madutza nu-ti mai face griji, o sa va schimbe modul de alimentatie si o sa pape si Orlando cum trebuie. Nu trebuie sa-ti fie teama, ca n-a murit nici un copil de foame...cand i-or urla cucii in cap de foame mananca si pietre. Va tin pumnii
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
felicia74 spune:
Madau cum te mai simti? Continui psihoterapia?
Madutza e bine totusi ca a diagnosticat ca are o boala de nutritie, nu te-a trimis acasa, zicand "lasa, doamna, asa e el" Macar sa stii ce ai de facut de acum incolo. bafta cu noul regim!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
miri__b spune:
Mihaelutza ar fi si culmea sa lipsesc. eu n-am cunoscut-o decat pe Mdau si pe Ile. asa ca oricand dupa ora 17.00 sau in we.
abia astept!abia astept!
Mirela si David - 23.12.2005
lavi02 spune:
Hello fete dragi,
N-am citit nimic din urma si nici nu apuc ca trebuie sa fug la spital cu cina
. Revin eu in forta mai incolo.
Pana una alta sunt tare bucuroasa ca tata se pare ca e spre bine. 
Vineri, chiar dupa ce am postat pe forum am plecat la spital si la 2-3 minute dupa ce am ajuns a facut o criza de tuse care nu se mai oprea, pieptul ii haraia, respira f f rapede, a inceput sa faca pete violete pe corp - hipoxie. Am chemat rapid asistenta, infirmiera, l-au dus in reanimare, i-au pus oxigen, a venit doctorul (se nimerise de garda chiar doctorul care l-a operat): edem pulmonar, insuficienta hepato-renala, stare septica (complicatie de la icterul prelungit si parca si consecinta golirii bruste dupa operatie). A inceput sa bage medicamente in el, ne-a zis ca are 1/3 sanse sa scape. A zis ca ei il ajuta cu medicamente si cu ce se poate dar de el si de Dumnezeu depinde daca se face bine sau nu. Statea cu masca de oxigen, nici nu ne urmarea cu privirea, il tot ridicam (sa poata respira), eram disperate. Doctorul venea tot mereu, la un moment dat i-au bagat sonda in stomac si au scos sange apa cu inchegat... nasol rau!
O data s-a dezmeticit putin si a zis:"daca mi-au pus oxigen inseamna ca e grav".
A ramas sora-mea peste noapte cu el (eu statusem noaptea dinainte si eram zombie) si saracul ii tot zicea: "tine-ma de mana!". Pana am venit eu la "schimbul de ziua" deja i-au scos oxigenul, respira bine singur si ne urmarea cu privire si asa, cu ajutorul lui Dumnezeu [rugaciune], incet-incet si-a revenit.
Azi deja a stat la conversatie cu colegii de salon, de ieri citeste ziarele, circula, se plimba prin salon, m-a trimis sa-i adun facturile de pe acasa, ce mai! a revenit "printre noi".
Ce am invatat din toate astea:
1. Necazul te poate lovi cum nici nu-ti vine sa crezi.
2. Sa nu-ti pierzi niciodata speranta.
helep spune:
Salutam colectia.
tuturor fetelor care ne-au complimentat.
Pumba - tortul a fost facut de o prietena de-a mea care e foarte talentata. Ideea generala a fost a mea, insa munca grea ea a depus-o.
Si pt ca va placut tortul, am sa pun si vreo doua poze de la ziua Maiei de acum un an, care are acelasi autor.
http://i241.photobucket.com/albums/ff301/HelenePrelipceanu/DSC04370.jpg
Pupam copii bolnaviori.
bianca_mo spune:
lavi, ce bine ca vestile sunt bune! multa sanatate tatalui tau, si nu pierde speranta!
sanatate bolnaviorilor!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban 2007
tania-z spune:
moama cat am restanta de raspuns!!!!!
sa vedem daca ma lasa piticloanta
Noki si Che se mai scoala pe la 4-5 sa ceara lapticul si abia scapi de gura lui s-al mai adormi. Tati a descoperit o strategie care a mers. Ii zice:"acum a plecat tati sa incalzeasca apa de laptic. Stam cuminti si asteptam sa se incalzeasca. Ei si asteptand..adoarme! ". Insa nu se intalmpla in fiecare noapte.
Cuscra mezinele noastre s-au inteles??? Si la noi aseara a fost seara de colici, in premiera, cu partzuri la greu. M-am gandit eu ca ar fi de la 2 rosii micute ce le mancasem peste zi
. Aaa si ma alatur si eu mamicilor in lupta cu pastratul suzetei. Fix ce ai descris tu se intampla si la noi
Mirabilis.... mi s-a rupt sufletul! Nu e drept, atat de mici si sa se chinuie atata. Abia suportam noi, ca adulti, durerile de urechi ale unei otite! 
Dordia ce mai faci? cum e samburelul?
Maria la intrebarea ta pot sa-ti raspund cum am facut eu: am schimbat "mami, batze" cu "tati batze" si a functionat. I-am tot explicat ca mami nu mai poate, ca o doare burtica si tati a preluat fonctia fara probleme.
Corap baga partea a treia, ca am stat cu sufletul la gura si am obosit io cititnd cum v-ati descurcat voi!
Helep si eu ma declar fana a tortului ala...Doamne, da' mila de noi n-ai avut cand ai pus pozele?
Monet te cred ca ti-e greu, mai ales cu asa fete scumpe departe de tine. Ia de la mine un brat de 
Lavi URA! pentru vesti. Tare multa intelepciune in finalul mesajului tau. Sanatate multa in continuare! 
Madutza poate ca tulburarea de nutritie este si explicatia pentru mancatul selectiv al lui Orlando. Oare n-ar ajuta sa povestesti si cu un nutritionist? Asta fara sa excluzi, desigur, sfatul medicului.
Sorana ce vesti proaste cu laringita! Va
sa treaca cat mai repede.
Mihaelutza m-ai intrebat daca am montat caruselul. Eeeee e o poveste lunguiatza! Adik l-am montat (in fiecare zi 

) pana il repereaza Stefan si apoi trebe musai demontat ca nu-l suporta decat in bucati. SI uite-asa avem treaba, sa nu ne plictisim!
Stefan o mangaie mai nou pe Anna si-i zice "dragutza de ea!", iar daca o striga si nu-i raspunde zice ca-i "tulda". Toate bune si frumoase, pana la incercarile de a o lua in brate, trebuie sa-l pazesc ca pe butelie.
Imi amintesc vag, din scutecul trecut, ca cineva m-a intrebat ceva si nu mai stiu ce. Cu scuzele de rigoare, daca va amintiti, sunt pe aici 
PS Maine am intalnirea de 10 ani de la terminarea facultatii. SE duce si baba la chef, asa ca voi povesti pe weekened ![]()
Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
tania-z spune:
JOY, tare frumos ALex si superbe pozele! Sa-ti traiasca crestinul!
Eu tot incerc sa ma dumiresc cu cine seamana Anna asa de inalta. Acum, la nici 2 luni, are 60 de cm!! (nici Che nu avea atat), iar cu kg e ok, 5kg. S-o fi luat de la cuscra?
Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
felicia74 spune:
Lavi ma bucur ca tatal tau e spre bine. Grele clipe au mai fost!
Edit: in contul comun am pus link cu filmulete noi.
maria_alexia spune:
Lavi, Doamne prin cate ati mai trecut!
Ce bine ca ai intrat cu vesti, bine ca ati mai trecut un hop! Sanatate multa tatalui tau, refacere grabnica! 
Feli, m-ai omorat cu Ilincuta care papa singurica, bravo!!
Voi nu faceti cheful azi ? ![]()
Daca vede Anda filmuletele cred ca o sa aiba un soc ![]()
La noi au apus demult vremurile in care copilul statea la masa interesat de mancare
. De fapt, o mai face si acum cand e rupt de foame, la primele lingurile. Apoi incepe lupta