Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Maria, ii dau Standacilin suspensie orala. E de fapt ampicilina.
Nu l-am cantarit de miercurea trecuta. La noi miercurea e zi de cantareala, insa de data asta nu am avut tatic disponibil si am lasat pe maine.
Nu nu i-am schimbat lapticul. Alaptez exclusiv. Enterocolita i se trage de la prima incercare de a-i oferi biberon. Nu-mi mai trebuie in viata mea lapte praf.

Eu de fapt vroiam sa-l invat incet-incet cu formula pt ca pe 21 nov urma sa ma internez pt o litotritzie, sa-mi scoata un calcul din vezica (dr estimase ca ar fi mai mare si nu putea fi eliminat prea usor la pipi). Culmea e ca l-am eliminat chiar in ziua cand am incercat sa-i dau laptic. Nah ca a scapat mititelul si de formula, insa s-a ales cu ceva mai rau.
O noapte linistita tuturor.



Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna
Ana, Sabina, Betty multa sanatate si de asemenea bebeilor bolnaviori

eu abia m-am linistit, am avut musafiri, iar bubulina nu a vrut sa adoarma la 9 ca de obicei abia acum un sfert de ora si cu greu, cred ca a simtit agitatie in casa, iar acum era prea obosita si a supt la greu

Sim si eu am mai gustat cate 100g de vin , dar imediat il simt si dormea si Miru bine, in schimb am incercat sa beau intr-o zi bere cu alcool si parca nu ma e la fel de buna ca inainte , e foarte amara





poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

ma duc si eu la somnic,
somn usor dragi mamici si o noapte cu bebei linistiti

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Sabina, betty, sper ca dormiti la ora asta si ati scapat de migrena
Am vazut poze cu bb Cristi de afibebe, e un scump, in poza cu salopeta portocalie zici ca e fetita, hihihi. Afibebe, ai incercat sa pui pozele la semnatura ?
Gata, ma bag si eu la somn.
Pupici

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Maria, probabil ca de la botez o fi pocinogul, of. Sa stii ca si eu m-am cam stresat cu plimbatul asta prin bratele tuturor la botez, dar deh, tati voia sa se madreasca cu fie-su si l-a lasat pe la toti colegii lui.

Andreeaiosif, si lui Andrei ii transpira si palme si talpi, uneori se umezesc nadragii. Dar eu ma gandeam ca transpira asa la picioare de la ulei, ca saracul trebuie sa il masez des si nu ii fac baie dupa fiecare masaj.

Isabeluta, spune mersi ca doar se uita mirat in cele 8 ore si nu plange. Ca de fapt asta e problema cu statul treaz toata ziua. O sa scoata si sunete ai sa vezi. Al meu a ras cu sunet saptamana trecuta, apoi nu am reusit sa il mai fac sa rada asa pana acum 2 zile si de atunci vad ca se repeta. O sa inceapa si la voi. Sa vezi cu vorbirea cand o sa creasca. Toti parintii au impresia la un moment dat ca ar trebui sa vobeasca mai mult puii si cand se pornesc nu stii cum sa ii faci sa mai si taca. De baita nu stiu ce sa zic, daca nu a plans de la inceput si plange acum, sigur are el o suparare, nu ca ar avea ceva cu baia in sine.

Alinus, incearca si Espumisan daca e ok si nu interactioneaza cu ce ii mai dai tu. E tot un fel de Sab Simplex dar mie mi s-a parut mai eficient. Insa la Iulius posibil sa aiba dureri si de la antibiotic, ce ii dai? Biseptol sau Ospamox?









Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Alinus, sigur nu are BB vreo intoleranta la lapte? De regula nu se intampla asa la laptele matern insa la prima doza de lapte praf sau de vaca apar probleme. Dr ce a zis? Tocmai de aceea se recomanda ca primul tip de lapte praf sa fie hipoalergenic.





Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gata, si eu la nani. Maine lipsesc pana seara. Am zi grea. Mers la dr familie sa imi dea ultimul medical si sa schimbam tratament pentru "problema mov", apoi la Badiu - sper sa ajung inaintea menstruatiei si sa reusesc sa ma consulte, poate vedem ce e si cu jena ailalta, apoi la serviciu sa ma cert pentru drepturile salariale neincasate.

Pupici si noapte linistita, multa sanatate tuturor mamicilor si bebelusilor!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

succes Rox..

mai fetelor -cele care nu va puteti lauda cu alaptatul la san, cum sunt si eu, din pacate- vreau sa va intreb ceva... am inteles ca din laptele matern bebe isi ia anticorpii, bun, si daca nu mai alaptam? ma gandesc ca e prea mic pentru Actimelasta a fost o gluma, dar acuma, pe bune... cum ii mai putem intari imunitatea??? si eu sunt super stresata cand il ia cineva in brate, sau cand merg cu el la hypermarket...etc

Sabinuta, nu ma certa cu laptele, ca n-am ce face... am incercat toate metodele posibile... nu mai este aproape deloc... il pun la san, trage saracu vreo 5 min, si cam atat si restu ia completare 130-140 ml...deci iti dai seama ca am vreo 10 ml...
Va felicit mamicile care alaptati exclusiv...

Rodica de Darius Filip
Video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

neatza,

tot noi sunt primii la trezire.

de la 6.30 ne-a trezit Cristi.
a papat si ce-i pasa doarme dus.

eu mi-am sterilizat bibe si am intrat sa vad ce faceti.

va dorim o zi minunata.




AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Luy de cate ori il scot in oras si il vede cineva ma intreaba daca e fetita.

nu am reusit sa pun pozici dar incerc cand o sa am timp.




AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput