Miere Zaharisita

Miere Zaharisita | Autor: anelize

Link direct la acest mesaj

Am 2 sticle de cate 2 litrii de miere de albine care s-a zaharisit.Vreau sa o folosesc pentru o prajitura,dar am nevoie de ea in stare lichida.Cum sa o "dezghet"?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Incalzeste-o la baie marina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

eu pun sticlele pe calorifer, de seara pana dimineata. devine lichida, usor de scos din sticla!

_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
************************
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magh spune:

quote:
Originally posted by dumitrulaura

Incalzeste-o la baie marina.



Cred ca ai vrut sa spui Bain Marie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magh spune:

O alta varianta ar fi s-o incalzesti la microunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

La microunde am mai incercat,dar am citit pe internet ca miere incalzita la temperatura mai mare de 40 C isi pierde toate proprietatile si ramane decat un zahar lichid.O sa incerc varianta cu caloriferul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by anelize

La microunde am mai incercat,dar am citit pe internet ca miere incalzita la temperatura mai mare de 40 C isi pierde toate proprietatile si ramane decat un zahar lichid.O sa incerc varianta cu caloriferul.



Merge si varianta bain marie, eu asa procedez.

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:





Ok. Atunci baia Mariei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

O sa incerc cu BAIA MARIEI pt ca pe calorifer nu se topeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

pune-o sub jetul de apa fierbinte ( de la robinet) in cateva minute s-a facut lichida.


O zi bunuta.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_p spune:

Este adevarat ca mierea incalzita la peste 40 grade isi pierde toate proprietatile.
Dar ce folos sa te chinui sa o "subtiezi" fara sa o incalzesti prea tare, cand oricum daca coci prajitura in cuptor... temperatura din cuptor va depasi sigur 40°C !!!

Cristina P

Mergi la inceput