Miere Zaharisita
Am 2 sticle de cate 2 litrii de miere de albine care s-a zaharisit.Vreau sa o folosesc pentru o prajitura,dar am nevoie de ea in stare lichida.Cum sa o "dezghet"?
Raspunsuri
anamaria spune:
eu pun sticlele pe calorifer, de seara pana dimineata. devine lichida, usor de scos din sticla!
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
************************
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
magh spune:
quote:
Originally posted by dumitrulaura
Incalzeste-o la baie marina.
Cred ca ai vrut sa spui Bain Marie.
anelize spune:
La microunde am mai incercat,dar am citit pe internet ca miere incalzita la temperatura mai mare de 40 C isi pierde toate proprietatile si ramane decat un zahar lichid.O sa incerc varianta cu caloriferul.
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by anelize
La microunde am mai incercat,dar am citit pe internet ca miere incalzita la temperatura mai mare de 40 C isi pierde toate proprietatile si ramane decat un zahar lichid.O sa incerc varianta cu caloriferul.
Merge si varianta bain marie, eu asa procedez.
Criss si Alex
liliana_28 spune:
pune-o sub jetul de apa fierbinte ( de la robinet) in cateva minute s-a facut lichida.
O zi bunuta.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
cristina_p spune:
Este adevarat ca mierea incalzita la peste 40 grade isi pierde toate proprietatile.
Dar ce folos sa te chinui sa o "subtiezi" fara sa o incalzesti prea tare, cand oricum daca coci prajitura in cuptor... temperatura din cuptor va depasi sigur 40°C !!!
Cristina P