intrebare

intrebare | Autor: corastanciu

Link direct la acest mesaj

Buna seara,dragelor!Am luat Diane35 timp de 10 luni,am facut pauza 2 luni jumatate,apoi am inceput din nou sa le iau,intrucat am considerat,impreuna cu sotul meu,ca nu este momentul propice pentru un bebe.Trebuie sa mentionez,ca iau aceste pastile la recomandarea medicului,avand uter fibromatos.Acum vreau sa le opresc,dupa 1 luna jumatate de la realuarea administrarii,pentru a incerca sa am un bebe,caci ne-am revizuit ideile.Nu stiu cat timp trebuie sa fac pauza sau daca trebuie sa fac pauza.Mentionez,ca mi-e greu sa iau legatura cu dr.meu,caci o programare la dansa dureaza 1 luna.Help...Please! Va pup!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Eu nu am luat niciodata asa ceva.Dar stiu de la o prietena ca trebuie sa faci pauza cel putin 3 luni de zile pt a face un bebe.Acum nu stiu cu exactitate.

"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criu spune:

cel mai bine ar fi 6 luni ca sa fi sigura ca e totul ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Draga mea, teoretic nu trebuie facuta pauza, dar e putin probabil sa ramai insarcinata din prima luna de pauza anticonceptionale. Se spune ca e nevoie cam de 3 luni pentru a putea fi fertila, deoarece in timpul AC scade fertilitatea, si e nevoia de 3 luni pentru a fi organismul apt de reproducere. Cu cat intervine sarciina mai repede dupa AC, cu atat sunt mai multe sanse de a avea gemeni.Astea sunt povesti adunate de la doctori, nu-mi dau si eu cu parerea acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

sE poate ramane din prima luna. Odata intrerupt tratamentul organismul isi recapata functiile. Tot ce trebuie sa faci este sa duci folia pana la capat ca altfel faci o dereglare hormonala....

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarrice spune:

Eu am intrebat 2 dr ginecologi pe tema asta. Unul mi-a zis sa astept 3 luni(nu mai stiu cum il chema) si dr Lemnete mi-a zis sa nu e nevoie sa astept deloc. Eu am fost mai catolica decat Papa si am asteptat mai multe de trei luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Am luat Diane 35 si in a doua luna dupa intrerupere am ramas insarcinata, desi foloseam alte metode contraceptive (pelicule, prezervativ), copilul meu are aproape sapte ani si nu a fost nicio problema.

Mergi la inceput