Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (259)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ne-a chemat si pe noi la vaccin la un an jumate. Nu stiu ce era, dar nu am fost. Eram plecati din localitate, si l-am dat uitarii. Ce vaccin se face la un an jumate ?

http://community.webshots.com/user/torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Giova, cred ca a vomat din cauza sectretiilor din gat. Baga-i ser in nas si baga aspiratorul.

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

ca abia acum mi-a adormit piticul cred ca program asa haotic nu mai are nimeni, de doua ora e mort de somn si nu vrea sa adoarma.
Deea, pupici imi era dor de tine.Bafta cu interviul, eu zic sa nu il ratezi, sa mergi macar sa vezi despre ce e vb si dupa aceea poti sa te decizi mai usor. M-ai omorat cu faza cu carnivorii am ras cu lacrimi te inteleg perfect ca vrei sa o cresti pe daria asa cum sunteti voi si ai dreptate sa te superi, eu am noroc ca ai mei parinti+ socrii nu imi ies din cuvant dar eu sunt la 1800 de km de ei asa ca tot singurica sunt.
Ioana bafta si tie la gasit bone+job, deci va faceti Nasaudeni cu job-ul pacat ca nu mai sunt si eu prin zona.
Daniela pe mine ma impresionezi cand vad cata rabdare ai si cum iti pastezi puiutii langa tine, eu sincer vb am momente cand ill amenint pe Alain ca il trimit o luna la bunici si momente in care as si face-o macar o saptamana.
Giova binenteles ca nu putem sa ii tinem departe de nimic, ai perfecta dreptate, eu incerc sa fac tot posibilul sa ne alimentam sanatos si sa prinda Alainn obiceiuri alimentare sanatose dar nu prea imi iese cu mofturosul meu.
Ralu pupici si sanatate multa.
Dana succes si tie si stai linistita ca o sa fie ok printesele, noi avem tendinta de a-i cocolosii prea mult pe copilasi eu una ii admir pe cei de aici care la 3 luni se intorc la munca, fac zeci de km pana la job cu copiii in masina ii duc la crese, bone etc si reusesc nu stiu cum sa le faca pe toate.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

nu stiu de la ce a , cert e ca nu vrea sa manance nimic.nici nu-l oblig. sper sa nu faca febra.
il trimtem pe Clau la aeroport, nu ma mai pun eu cu piticul asa la drum.

s-a uitat singur la Thomas & Friends. si eu am facut treaba in bucatarie. se vede ca e innebunit dupa trenulete.

Mira o seara placuta.
Deea nu stiu de nici un vaccin la 1 an jumate.
Silvi al meu nu e mofturos dar tot am cedat cu coco si bobo. in rest mananca bine si din fiecare categorie.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Diana de ieri a inceput cu SN, iar ii curg ca la robinet. I-am dat kiwi si lamaie, ceai cald, vad ca e mai bine acum. Daca a facut vreo viroza iar..asta e, iarna e lunga! Temperatura n-are, e vioaie, papa, asa ca nu ma agit cu medicamente inca.
Ioana, m-ai facut sa rad cu musafirii! Fata, eu am experienta deja, la noi e ca la gara, cred ca suntem foarte sociabili si ne place sa primim, de asta se lipesc de noi toti! Partea naspa e cand vin cam 12 odata cu copiii dupa...atunci sa te tii! Ca daca ar fi in ture, acum 2, peste cateva ore alti 2, nu-i bai.
Giova, poate a mancat ceva ce nu-i place Marco, sau il ustura gatul, de aceea a vomat. Eu am dat BB la prietena mea, dar azi ma duc sa-l recuperez,ca nu vreau sa se acumuleze secretiile la Diana. Sanatate puiutului!
March, am aruncat o privire la figurinele facute de tine, sunt super, zici ca-s vii. Bravo, ai talent! Din pacate n-am apucat sa-l vad pe Rares, cred ca seara asta dupa ce doarme Diana ma uit la poze in pat, altfel n-am cand!
Deea, nici eu nu-i dau zahar la Diana, prefer miere in ceai sau lapte, dar mai rar. Acum ca e bolnava ii pun miere. Ciocolata ii mai dau, odata pe saptamana, alba. N-are ce rau sa le faca. Pacat ca nu te intelegi cu mama ta in privinta mancarii Dariei...ti-ar fi si tie mi usor sa o lasi cateva ore si sa-ti faci treaba.
Canda, daca vrei sa veniti si tu si Giova la mine, cu placere, ca tot ai spus ca esti singurica acum. Mai ales ca fiica-mea se uita la setul de bucatarie si zbiara: Maco, Maco...
Maraki, ce face Angelo?
Ma duc sa aerisesc unde a dormit Diana, acusi vine nepotul meu la noi si nu mai apuc sa misc nimik. Si el are secretii...

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Eu fac zahar invertit acolo unde nu am chef sa folosesc miere. Mie nu prea imi place mierea in orice. Zaharul invertit e mult mai usor tolerat de organism. Eu ii dau ciocolata Dariei, dar nu in exces. Ma gandesc ca e mai bine asa decat sa ii interzic. Nu o fi ciocolata cel mai nociv lucru pe care il va manca... Sunt altele si mai si. De exemplu, intensificatoorii de aroma.. cum le zice .. monoglutamati, care se gasesc in aproape toate mancarurile de cumparat. Distrug celulele nervoase, si creaza dependenta. Dar cum poti sa te feresti de ei ? ar insemna sa nu mai cumparam nimic prelucrat. Inca la stadiul de a manca doar vegetale crude, nu am ajuns ... dar .. cine stie ?

Mergi la inceput

Deea cum zahar invertit?
Ingrid pai tot eu sa vin? o fi la tine ca la gara....dar nici chiar asa. stabilim cand ne vedem si in3, locatia e ultima grija.
sper sa ii treaca Dianaei SN, si ma bucur ca inca-si aminteste de Marco.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Am vorbit cu Robert, cica este super dragut in Polonia, este intr-un oras de munte unde ninge. Sta intr-un hotel fain si le da o mancare numai de fitze.
Voi pe unde umblati fetelor? Moni tu ai dat bir cu fugitii sau ai o zi de pauza?

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Gio. E un fel de miere. Se face fierband zaharul cu putina apa si lamaie. Zaharul isi schimba structura, se transforma intr-o glucoza (parca ), care e mai usor de asimilat si prelucrat de catre organism. Nu e asa bun ca mierea, ca mierea mai contine si alte elemente, vitamine, etc, dar nici nu mai e daunator.

Mergi la inceput

Deea bine ca m-ai lamurit. eu nu folosesc miere, mai ales la cafea. nu are gust bun. zaharul alb il folosesc la praji, iar toata ziua zahar brun.
March pai ce cauta Robert pe uscat?

Marco si-a revenit, e ok, nu mai e marait, dar tot nu vrea sa manance.
poate-l convinge buni, cand vine sa pape ceva.

_

Mergi la inceput