LMA !Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (109)
Raspunsuri - Pagina 15
Dia1609 spune:
danutz, kiwi e unul din cele mai alergene fructe, deci poate fi reactie alergica ... zi merci ca nu e mai rau... eu nu cred ca voi incerca in urmatorii 10 ani sa-i dau kiwi oanei, ca eu fac alergie f nasoala la kiwi, dar din aia cu umflat limba, buze, etc etc ... kiwi ca si fruct e mai alergen ca si capsunile care se dau dupa 1 an jumate sau 2 ani ... si cu cealalta chestie, da, se cheama ca trebuie sa-i iei cort
.. mai zi-ne cum se descurca bona, dc esti multumita de ea
dandusa,
felicitari pt maseluta!
Dia
de
Oana 29.11.06
Impotriva bannarii aelitei
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
Teutz spune:
La multi ani fulguletilor care au implinit un anisor: Calin de Roxana_c
, David de Simo29
si Tudor de Bebyta!
Am fost ieri la petrecerea de un an a lui Grigore si ne-am simtit minunat! Mor de drag cand vad cum se joaca toti copilasii, cum misuna de colo, colo, nu plange nici unul, nu are nici unul vreo nemultumire. E supeeeeer! De-abia astept petrecerea Adinei, maine! Chiar ca e contagioasa raaau “La vaca Lola”!!! De ieri numai asta am in cap!
Monicabb
mamicuta si dulceata de Dragos!
Acs 
Fatima, frumoasa povestea nasterii Evei!
Asiza, nici eu n-am aruncat sticluta de Vigantol dupa o luna. La fel ca tine, m-am gandit ca ar fi scris pe prospect chestia asta. Sanatate multa lui Denis!
Ruxandra, bietii de voi, ce-ati mai tras in primele zile de viata ale lui Grigore! Slava Domnului ca a fost ok pana la urma!
Madaluta, bravooo! Felicitari! Iti spun eu ca e sigur fetita! Sanatate multa iti doresc, sa fie ok pana la capat! 
Dianarus, noi nici macar n-am cumparat olita. Mai asteptam cateva luni, nu ne grabim.
Donia 
Alexandra, am admirat puiutul de morosan si parintii fericiti!
Kokorina
tzarancutza si copchiii! Tare m-a amuzat descrierea ta, mi te si imaginam…
Felicitari lui Pascal pentru maselute!
Dia, nici noi n-avem ata rosie la mana, nu cred in chestii de-astea.
Dianocica, de multe ori i-am pus Alexiei marar in mancarica si a fost ok. Sa stapaniti sanatosi cortul! plus lipsa de atentie crasa. cand vb cu el si el ...e plecat...si efectiv nu aude. sau daca ma vede stand langa el si asteptand raspuns..de abia atunci proceseaza...daca nu l as cunoaste as putea sa jur ca vine 'high' acasa...
Aici l-ai descris foarte bine pe Cezarica al meu! Daca se uita la tv sau e la calculator nu mai vede si nu mai aude nimic in jur! Vorbesc de una singura.
Laura, insanatosire grabnica lui Dani!
Marani, sa fie intr-un ceas bun crestinarea Bubeimara! Asteptam poze multeeee!
Roxanica, multa sanatate lui David si bafta multa la Cluj! Sa dea DD sa fie totul bine!
Danita, imi pare tare rau pentru catelusa ta! 
Dbunny, Cezar ma ajuta cu Alexia, adica ii pregateste biberonul seara, o mai schimba de pampers, sta cu ea cand sunt eu plecata de acasa (si atunci ii da sa manance, o schimba, o adoarme, face tot), se joaca impreuna atunci cand am eu treaba prin casa. Ma ajuta si in casa, spala vasele, imi curata si toaca legumele pentru mancare, face curat (baga aspiratorul sau da cu matura si cu mopul), in weekend pregateste micul dejun pentru noi. Ce ma enerveaza: uneori isi pierde rabdarea cu Alexia, nu iese singur sa o plimbe (desi atunci cand era mica, mica, iesea cu ea, ca sa mai pot eu dormi), ma lasa sa vorbesc de una singura, ca el e prins cu nu stiu ce rahat de film pe la tv sau la calculator… si atunci mai ies scantei. In general, e bine, nu am de ce sa ma plang, si ii sunt recunoscatoare ca ma ajuta mult.
Fatima, ce domnisoara cocheta si scumpa si ce mamica frumoasa!!!
Crykett, condoleante! Felicitari lui Antonio pentru primii pasi!
Bambo, sunt mortali cei trei fulguleti in fotoliu! Vad ca s-au distrat pe cinste! Bravo! Super fain cortuletul Antoniei! 
Adina, sanatate multa Alessiei si tie multa putere!
Ramsan, multa sanatate si lui Rares!
Noapte buna, minunatelor! Fug la culcare, ca maine trebuie sa fiu fresh la chef!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
desiree spune:
quote:
Originally posted by dianocicaquote:se cheama concubin
Originally posted by desiree
nu, ca nu suntem casatoriti..si ce daca?...who cares?..am un iubit?..amant?...cum sa ii spun?..barbat..asa suna mai bine...barbat de casa..
diana sidavid 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
neah..suna prea rece si...legal!
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
desiree spune:
quote:
Originally posted by asiza
Iote la Desiree ce viata sexuala activa are...te invidiez, te invidiez...chiar nu sunteti casatoriti? Si io de ce n-am stiut?
...Te pup ca vad ca tare bine v-a prins cheful de ieri ca esti in mare forma
[
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
nu ma invidia e doar dezideratul lui..dar cred ca mai si blufeaza cateodata!
pai nu cred ca a stiut cineva..dar nu e important...nu?..cel putin pt mine!
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
Ktrinel spune:
nu , nu sunt in butoi....il tot ocolesc cu gratzie...poate ma imping socrii in el 
am fost sambata la medic cu Julia, ca face o febra rebela, mare, cu frisoane...dar nu mereu , cand si cand, adica 2-3 ori pe sapt....si nu o pot lega de nimic....e mare 39 si...deci nu poate fi de la dinti....desi sunt vreo 3-4 "pe vine"...in rest totul e in regula...zburda ca o capra si e un adevarat chin cu hainele, cu pampersul....am schimabt si eu de cateva ori cearceaful de kk...
ne-a recomandat sa ii facem niste analize de sange...vreau sa i le fac sapt viitoare , ca sa ma linistesc ....sau sa ma nelinistesc...
crykett , condoleante.
la multi ani fericiti tuturor celor pe care i-am scapat zilele astea !
...si luati vaca aia nebuna de pe mine....ca maine cred ca ma dau afara de la servici ...nu numai ca o cant mereu...dar ma mai si misc ca o maimutza....va rog, eu , terminati cu vaca...gata, embargo la canada !
donia, esti mai bine?
ma grabesc sa fac pregatirile pt sapt viitoare.
i=am cumparat Juliei carucior pt papusa , atat mi=a trebuit....cred ca trebuie sa o fac sa isi ia si carnet de conducere....ca il conduce ca nebuna...![]()
dolores spune:
http://www.shopix.ro/produs-BebeSounds---Aspirator-nazal-electric-NasalClear_29411.html
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
kikineata spune:
A-deju, nu nu nu! era in gluma caci la un moment dat spuneam ca esti colega de suferinta cu mine...ca n-ai rapuns, inseamna ca ai infirmat cele zise de mine.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
kikineata spune:
Marani, poze de la botez?? Am ratat? Sa fie de bine bubamarei crestinarea!
Laura cum sunteti, a trecut bine noaptea?
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
ruxandra_sb spune:
Azi e ziua ta,
zi frumoasa ca tine
si multe, multe pupicuri si-un buchet de flori pt mandra mea, dolofana si minunata Adinuta.. ca la soare te poti uita, dar la dansa ba.

Acu, ca ai trecut anu.. poate avem ingaduinta de la mama soacra s-o punem de-o giugiuleala.. da, da stiu.. numai sub stricta supraveghere. Bun si-asa..
Are mama doi flacai..
Matei (5) si
Grigore (1)
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
m_monique spune:
Adinuta. ca cresti mare, frumoasa si desteapta. uite si niste
de la zmeul Andrei, care s-a trezit cu noaptea in cap sa le culeaga.
dandusa felicitari pt maseluta. pe bonnisan scrie ca se poate administra pt dureri dentare.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei