*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (168)
Raspunsuri - Pagina 22
Madutza10 spune:
M-am programat maine la 10:20 ,nici n-o sa pot dormi in noaptea asta ,sint tare trista :((
soanso,eu i-am dat cu Tantum pe la un an ,dr mi-a recomandat si i-a trecut raguseala pina a doua zi
Va multumesc de incurajari ,sper sa nu fie ceva grav ca morrrrrrrrrrrr,fug la puiu mic sa ne jucam
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
1.7-2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
anda77 spune:
noki, nu, nu te ignor. nu styiu clar ce are masina, o sa vad cand om ajunge in service, problema s-a atenuat putin de cand am bagat doar benzinma omv, cum mi-au zis aia de la service, dar tot va intra in service. trebuie curatat motorul. in fine, problema a aparut cand eram cu rezervorul gol, o fi tras mizwerii, nu stiu, filtrele sunt schimbate toate in primavara, deci sunt oarecum in floarea vietii, nu in apus. nu pot sa ma plang prea tare de masina, ea implineste 5 ani luna viitoare.
pentru gama mica cred ca este cea mai buna masina, scotand Mini-ul din socoteala. si beetle-ul. marca buna, model bun, nemteasca, inchegata, eu conduc agresiv, am solicitat mult functiile, nu au dat niciun semn urat pana acum, amortizoarele le-am schimbat ca eu le-am facut praf, nu ocolesc gropile decat daca sunt in plimbari duminicale cu 40km la ora ceea ce se intampla doar de 2 ori pe an.
pe masina asta am cel mai mic motor, de 1,2, trei cilindri (de atat am avut bani cand mi-am luat-o, era cea mai ieftina motorizare) si "am facut" bmw-uri cu el. jur ca nu mint. bmw-uri conduse prost de catre colegii din trafic, desigur
, altfel nu ar fi facut fata motorasul meu.
interiorul este cu materiale mai de calitate decat pe orice citroen,ford,fiat, renault, peugeot si ce alta marca cu modele din clasa mica mai vrei. am condus de toate cu diverse ocazii. nu se compara plasticul bordului, scaunul-tesatura si duritate, dar confort etc. nici ergonomia inauntru, nimik!
te sfatuiesc sa-ti iei un polo nou. de ce nou? pt ca esti femeie. dupa ceva ani masina incepe sa aiba nevoie de una alta. este stresant sa te rogi de consort sau sa purcezi non-stop la achizionare de placute de frana, priogramari in service, faceri de loc pe la vulcanizari etc. in primii 3 ani nu am deschis capota decat ca sa umplu rezervorasul de spumant de parbriz, jur. nici nu mai stiam de unde se deschide ca nici la schimbarea uleiului nu ma bagasem, se facuse de mecanic la prima revizie.
un motor mic consuma putin. un polo de 1,2 consuma 5-6 in oras! uit sa pun benzina, dk nu ies din oras, nu fac decat un plin pe luna. de diferenta de bani pana la consumul unui renault, de exemplu, cumperi toale la copil.
sau poti sa te rupi in fite si sa cumperi de aceeasi bani un beetle second-hand unde nu-ti intra scaunul copilului in spate, nici nu mai vorbesc de copilul propriu zis, incepe sa se simta ca e second si nu e first hand imediat, dar vei starni admiratia looserilor-asa zis esteti. eu sunt si mai conservatoare, oricum imi place designul mai auster la masini, nu ma distreaza glumele gen beetle, streetka etc, dk vorbim de clasa mica-foarte mica.
concluzia: recomand (inca) polo.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Madutza10 spune:
Fetelor ,e asa haios fi'miu ,e fan Minimax dar desenele lui favorite sint cele cu Rupert Bear ,au inceput acum si cinta de mama focului ,,Upart ,upart usuletzz ,nananana'' iar cind a aparut ursu dupa generic i-a zis ,,buna ulsu'' ,puiu meu mic ,tot el ma scoate din tristetea asta ,speneti-mi ce sa fac sa ies din pasa asta ,simt ca inebunesc ...,mi-e frica sa nu fie ceva grav
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
1.7-2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
Noki_Lara spune:
Andache, ai uitat sa mentionezi un unic amanunt: comisionul pe care ti-l dau ala de la VW pentru munca de lamurire!
Oricum, il meriti pe deplin, ca m-ai convins!

Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
anda77 spune:
noki, intra pe mess sa-ti zic ceva important.
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Mihaelutat spune:
Madutza hai ma ca nu o fi dracul ata de negreu. nu te ambala pana maine acnd vazi ce e de facu. dar valorile sunt cu mult mai mari peste limita? ai incredere in laborator? Intreb pentru ca eu sunt patita cu medicoverul care mi l-a scos pe Titi super infectat cu E-coli, si la urmatoarele uroculturi facute la Emilia Irza, ca sa fiu eu sigura ca e infectie si trebuie antibiotic, s-a infirmat rezultatul. Si fi-miu e mare fan Rupert si Maya si Miguel, vacuta connie si Oita Blanche. Hai pupam sa treaca suparare la fata...
Mihaela
album dn Titi
anda77 spune:
madutza, eu simt ca n-are nimik grav orlando.
mami de poet(09.12.2005)
brado73 spune:
Madutza, stai linistita ca nu e chiar asa nasol. Din cate stiu, Orlando a cam luat antibiotice la viata lui, ceea ce a dus probabil la o usoara "intoxicatie" a ficatului. Eu as zice ca nu e ceva ce nu se poate rezolva cu o cura de Liv52 sirop, multe fructe proaspete, eventual si un supliment de vitamine B. Iar grasimile animale reduse in perioada asta. Asta-i doar parerea mea, normal ca medicul are ultimul cuvant. Sanatate multa !
Doru, tatic de Ilincuta scumpa
, si sot iubitor de Felicia 
Madutza10 spune:
Va multumesc inca o data pentru incurajari !
Am motive sa fiu panicata din cauza ca la un an si 3 luni la echo i-a iesit ca ficatul este marit ,apoi dupa o luna ne-am internat in spital cu amigdalita pultacee unde trasaminazele au iesit din nou mari ,atunci doctorii au crezut ca este pe fondul bolii ,antibioticelor etc .,ori eu acum cind i-am facut analizele nu luase antibiotic de 2 luni ,era aparent sanatos ,nici un fel de simptome de boala .
S-ar putea cauza sa fie faptul ca a mincat in weekend la socrii cam multa carne de vita iar eu luni am fostcu el la analize??Dar atunci dc si creatinina si colesterolul sint scazute?Din cate stiu asta arata o afectiune a ficatului ,ca valori sa va zic cum au iesit:
-creatinina 0,29mg/dl fata de 0,60-1,30 (valori normale)
-TGO 52U/L -9:00-48:00 valori normale
-colesterol total 91 mg/dl fata de 120-220 valori normale
AAAA si sa nu uit ,nici hemograma n-a iesit bine :
MCV-mai mic decat normal
PMN-mai mic
Limfocite -mai multe
Monocite-mai multe
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
1.7-2 ani
Madutza10 spune:
Brado ,ce l-as mai baga la o cura de fructe daca le-ar minca ,problema noastra dintotdeauna e ca nu pune gura pe fructe ,in afara de zeama de lamaie si greph :((( ,d'asta ma si gindesc ca ar avea probleme ,alimentatia lui consta doar iin lactate ,carne ,oua si fainoase
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
1.7-2 ani