Eu nu (prea) am incredere.Pentru ca nu isi dau interesul.
http://www.copaculdehartie.ro
Nu cred ca este cineva care sa apeleze la medic de placere .Mai devreme sau mai tarziu toti ne vom confrunta cu o experienta urata , dar asta nu inseamna ca trebuiesc pusi toti la zid . Nu stiu cum este in afara sistemul medical , dar in Romania lasa de dorit . Nu ma refer doar la sistemul medical de stat ci si la cel privat . Cum e sa-ti zica un ginecolog (privat)ca ai o boala care se ia numai pe cale sexuala ( vaginita-poate fi cauza altor factori ) nu te duci acasa sa-i spargi capul sotului stiind ca nu ai fost nicaieri. Cum e sa dai la nastere 2500 RON (doctor , anestezist , asistente / spital de stat) si sa vi acasa cu stafilococ auriu .Cum e sa te duci la pediatru si sa-i zici ca -ti suspectezi copilul de 4 luni de strabism si sa-ti zica " am vazut si eu mama , dar n-am vrut sa te sperii " , iar cand am intrebat unde pot merge cu el mi-a zis " doar dupa 1 an" , gresit, am fost la particular (multumesc celor care scriu pe acest forum , aici am fost informata mai mult)unde facem tratament , iar de la 7 luni o sa poarte si ochelari.
Asta e au si ei buni si rai acum depinde si de norocul nostru . Cel mai important este sa fim increzatori si ingaduitori(nimeni nu-i perfect) , iar daca ni se pare ca nu am primit cel mai bun diagnostic sau avem dubii sa cautam sa cerem si alta parere.
Kokiy ,mami de Claudia 6 ani si bebe Razvan 5luni