Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeaiosif spune:

fetelor,

am si eu o intrebare. david si-a facut un obicei din urmatorul program ziua: somn (max 1 ora), mancare, stat de vorba (max 30 min) si apoi planssssss pana adoarme la loc.
e asa de mirolait pana adoarme, vrea numai in brate si plimbat. daca te asezi pe scaun incepe la loc sa planga.
uneori tipa de-a binelea cateva minute in sir de nu stiu ce sa ii fac....

singura exceptie e seara cand adoarme mancand.

se mai intampla si la voi???

va pup,

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

multumesc mult fetelor ptr. incurajari si sprijin si ptr. urarile ptr. Ebonee la asta ma amuzam si eu azi,ce comic... o zi,o saptamana si o luna... creste mare iubirea mamei micutza

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

iote-l si pe dl. Mirciulescu!!

http://family.webshots.com/album/561390288plImRo

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

multumesc mult fetelor de primire,dragute ca intotdeauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Ai niste copii f frumosi Andries! felicitari

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

oare imi apar mesajele imediat ce le scriu ?

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORAsi de papanasi maricelALEXANDRU

Mergi la inceput

multam DANUTA36 NOI SUNTEM NASCUTE IN ACEIASI ZI

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

quote:
Originally posted by andreeaiosif

fetelor,

am si eu o intrebare. david si-a facut un obicei din urmatorul program ziua: somn (max 1 ora), mancare, stat de vorba (max 30 min) si apoi planssssss pana adoarme la loc.
e asa de mirolait pana adoarme, vrea numai in brate si plimbat. daca te asezi pe scaun incepe la loc sa planga.
uneori tipa de-a binelea cateva minute in sir de nu stiu ce sa ii fac....

singura exceptie e seara cand adoarme mancand.

se mai intampla si la voi???

va pup,

andreea

Exact la fel si la noi, eu de cand ma plang de chestia asta. Numai ca al meu sta cumintel mai mult de 30 min, uneori si o ora, dar depinde de momentul zilei. Are pe la pranz o perioada in care urla de cum s-a trezit.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

e foarte dragut Mirciulescu! Pe Victor frumosul il cunosteam;)
O sa se dezgalbeneasca el, si Sofia a fost galbie mult timp.
Cum mai stati cu hranirea?
mai, Victor e gelos clar si nu trebuie sa neglijezi gelozia.

BikMaria, bine-ai venit in club!!

Danuta, nu servetele cand are eritem.

Tomasa, ii dau sirop Pharco.Azi i-am dat doar o tura de 2.5 ml....peste juma de ora se face o ora de la supt si incerc asa, intre mese, poate tolereaza mai bine.Daca nu, vb cu doctorita sa ne schimbe.Oof, cand il vad cum tremura....
cat despre Maria ta, eu zic ca deja cantarirea lunara e de baza, in conditiile in care fata a luat 1250 gr prima luna.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Andries, sa iti traiasca baietii chipesi! Doamne ce micut e bebe, cum o fi nenica asa, eu m-am trezit direct cu uriasul. Victor pare destul de poznas, are privirea aceea sclipitoare. Acum sa nu te superi pe mine, dar daca face scandaluri pe care nu le facea inainte este sigur un mod de a va atrage atentia si e legat de aparitia fratiorului. La noi era zapacita fie-mea si inainte, asa ii e felul, doar s-a agravat dupa ce a venit Andrei. Teoria cu adormitul pe urlete il are si mama, exact cum spuneam. Ba uneori am impresia ca o instiga pe Alex, nu mai stiu daca am povestit pe forum cum fu joi. Dupa o ora de plimbat Andrei in brate, reusesc sa il adorm. Iar mama in loc sa coloreze sau sa se joace altfel cu Alex incepe sa o gadile, sa o alerge prin casa, sa joace fotbal si sa loveasca baloane. Nu iti spun ce vacarm, si totul a culminat cu spargerea unui balon de care s-a speriat si Alex si a inceput cu niste urlete infioratoare. Si uite asa frate-sau era trezit si el tot in ulete. Am facut ditamai scandal si i-am zis mamei ca merita sa o las cu amandoi agitati si sa ma duc la o plimbare sa vedem daca mai tine teorii despre obisnuinta bebelusului cu zgomotele.

Tomasa, eu nu am citit recunosc decat pentru cei cu alimentatia mixta si de aceea nu am observat diferentele intre scheme.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput