Bucurii de sept-oct 2006 (90)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Mi-ka bine ai revenit, te asteptam mai des.

mexxa imi pare rau ca iar aveti probleme, se pare ca sunteti destul de incercati voi, de parca nu aveti destule... sfatul meu este sa aveti mare grija cu otitele astea si sa gasiti un medic bun care sa rezolve problema, fratele meu a avut vreo 2 otite repetate cand era mic si a ramas cu usoare probleme de auz. Sanatate multa!

Noi suntem bine, am facut a doua urocultura, maine asteptam rezultatul, simtome de infectie urinara nu are, acum sa vedem ce iese. Am inceput sa dormim mai bine noaptea, adormim singuri, lucru care ma bucura mult, in ultimul timp se invatase tare rau, leganat.
Noutati nu avem, facem tot felul de nazbatii, de vorbit nu prea, 'mama' nu vrea sa zica, tot 'tati' imi spune.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!
"Vreau sa fiu din nou COPIL, vreau sa desenez cu creta colorata pe strada, vreau sa fiu mandra de tricicleta mea cea noua, vreau sa cred sincer ca bomboanele sunt mai bune decat banii, vreau sa stiu doar cele sapte culori, cinci poezii, zece cifre si vocea mamei care ma chema la masa cand nu imi era foame."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Sunt beata de fericire...acum pot sa va spun si de ce. Am reusit sa obtin un post in cadrul Parlamentului European din Luxemburg asa ca peste aprox. 1 luna jumate ne mutaaaam! Inca nu-mi vine sa cred ca am reusit!!! Asa ca...
SAMPANIE LA TOATA LUMEA!!!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

BRAVOOOOOOOOOO LEXI !!!!!!! FELICITARI

ASTA DA REALIZARE!!! MA bucur mult pentru tine....sa va ajute Dumnezeu in continuare....Ai aplicat pe EPSO la posturile alea de traducatori sau translatori?

mult succes in continuare

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Scuze ca am intrat asa fara sa va salut...dar am deschis site-ul si am vazut mesajul lui Lexi...

Asadar Salutareeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!

Eu nu am mai reusit sa intru...am citit asa sporadic...insa am mai vb cu fetele din gashca noastra Lilina cu care m-am mai si intalnit in parc..., Roxana01 pentru a o felicita ca va fi mamica...

Papusica noastra este bine, creste si ne bucura in fiecare zi. face tot felul de nazdravanii, ...e shugubatza rau...

De vorbit a inceput sa spuna tot mai multe cuvinte: mama, tata, mami, tati, mamai, tatai, apa, caca, cah, apa, pa-pa-pa, Bo (bogdan), pisss, am-am-am (ham-ham), papa,shhhtttt(liniste), mai, heeeiii ...si nu mai stiu...

Daca o intrebi cati ani are arata repede un degetel..semn ca are 1 anisor, si cand e intrebata cum o cheama spune la fel de prompt:ANA. Daca nu poate spune ce vrea arata cu degeteul si spune insistent Ana-Ana-Ana...stie cum face calul, pisica, vaca, catelul...

Cam asta despre noi...acum fug sa pap ceva si poate mai revin

va pup pe toate si aveti grija de bebei

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Itzy, multumesc , da, la EPSO am aplicat dar nu pentru translatori ci pentru asistenti. Oricum, avand in vedere faptul ca profesia mea de baza e de traducatoare,e posibil sa fac si ceva traduceri pe-acolo.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Monique, Sinupret e ptr muci. Ptr tuse de orice fel e bun Stodal.

Lexi, felicitari! Sper ca veti fi doar voi 3, fara s _ _ c _ a...

Xan, pe maine. Acelasi loc, aceeasi ora?

La noi erau -8 grade azi noapte, acum e canicula: -4. Cred ca iesim doar o jumatate de ora.

Andreea, ma voi gandi la voi. Sanatate multa lui Sebicu si operatie reusita! Va asteptam cu vesti bune.

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Lexi FELICITARI pt. noul job, e un inceput super pt. voi, ma bucur mult si iti urez SUCCES.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!
"Vreau sa fiu din nou COPIL, vreau sa desenez cu creta colorata pe strada, vreau sa fiu mandra de tricicleta mea cea noua, vreau sa cred sincer ca bomboanele sunt mai bune decat banii, vreau sa stiu doar cele sapte culori, cinci poezii, zece cifre si vocea mamei care ma chema la masa cand nu imi era foame."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Salutareee

lexi, mii de felicitari!!!, deci la anu veti fi in Luxemburg?!

mexxa of prin cate trebuie sa treaca Sebicu!! Suntem si noi alaturi de voi si ne vom ruga la Doamne Doamne sa treceti cu bine peste toate problemele si cat mai repede.

itzy te asteptam mai des!

Mi-Ka bine ai revenit! si pe tine si pe toate mamicile de altfel le asteptam mai des.

tanima am vazut o frumusete de baiat, chiar si asa cu nasucul julit!

lili si xandrutza va bat!!!! ca mi-ati facut o pofta de bulgareala cu pozele voastre. Ce incantat era Mathias de zapada

Cristina abia astept sa ne spui ce ai acolo in burtica!

noi azi am facut Priorix-u si cand i-a spus sotul(eu nu am putut lipsi de la serviciu) medicului ca am vrea sa-i facem si Hiberix si daca se mai poate face la varsta asta a zis ca nu are rost sa-i facem atatea ca la noi nu sunt cazuri de meningite, asa ca acum sunt tare nervoasa pe ea, parca e batuta in cap. As merge la altcineva, dar parca nici nu as vrea sa o schimb caci per ansamblu sunt destul de multumita, pana acum.

Mira, sper sa iasa bine analiza si sa fie doar o alarma falsa. David cel frumos cu ochi ca mura.

alexutza, pufymic, Andra, Sandra unde sunteti????????????

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Ziua buna fetele....am aparut si noi dupa ceva absenta.

In primul rand - Andreea - suntem alaturi de tine, daca ai nevoie de ceva - sfat sustinere un umar pe care sa te descarci - aici suntem - imi da seama cat iti poate fi de greu sa-l vezi plangand de durere - Dzeu sa fie cu voi si multa sanatate, putere curaj micutului Sebi!

Beatrix - la voi cum mai e situatia??? a inceput sa manance ceva??? diareea s-a diminuat??? Dintii si-au facut aparitia???

Lexi -Felicitari pt jobul obtinut!!!asta da realizare!!!bravooo

Lili, Xandrutza - ne omorati cu zapada - la noi doar frigul si-a facut simtita prezenta...in rest fulgii cred ca de Craciun poate vin si la noi

Tanima - superbe pozele si filmuletele - are asa o privire agera si cred ca ce-i poate mintea- mama-mama...mi-a placut sa stii cum se joaca si mi-a placut si chestia aia cu animalele pe care el trebuie sa le puna la loc dupa forma lor..interesanta, nu am vazut asa ceva pe aici - de unde ai luat-o????

Itzy - felicitari pt progresele papusicii!!!Chiar ca zice multee cuvinte..noi cam slabut la capitolul vorbe - doar bodoganeli pe limba lui!

Monique - pt tuse noi am folosit Stodal si Ambroxol - Sinupretul nu e pt muci? Cosminuta sa -i treaca repede

Tasia, Mi-ka - bine ati revenit printre noi - asteptam si pozici de la voi!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Ramo - gand la gand cu bucurie!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput