Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (258)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

cristina, o explicatie detaliata gasesti aici http://ron.proz.com/kudoz/906447

na, ca mai invatai ceva!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

si io poftesc pastrav ... vin imediat!
Toanca foarte fain trenuletzul, lasa ca o sa se joace Mateias mai incolo cu el si pana atunci va jucati voi

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Mercic mult fetelor..multumesc pentru sustiere..adevarul ca dupa notele de la scris eram cu moralul varza..eu am luat 82 de pct din 100, o colega 84 si a3-a pers. 87..in schimb azi la oral am luat 93, colega 83 si a3-a pers. 79...asa ca din ultima ieri am iesit prima azi, dupa notele de la oral..bine ca nu mi-a pleznit vreun vas de singe ca nici mult nu mai aveam...acum sunt consilier...ura!
Toanca misto trenuletul..pacat ca nu e de el acum..o sa fie..
Mai citesc printre picaturi ca acum de fericire dau cu aspiratorul

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Cata, acum esti consilier juridic?
Se facu si ora de plecare.
Sa aveti un weekend placut
BY

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Clara a papat niste dovlecel , acum mergem in parc la copii .
Moni , tu pe unde umblii ? Dupa cadouri ?

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Hello, hello,
Am reusit sa pun si eu niste poze si filmulete cat a fost strufma la plimbare cu "Tuti"
Cataaaaaaaaa, felicitari, doamna consilier, asteptam cinstea
Eu ma simt crunt, imi si sufletul din mine. Azi nu m-am dus nici la munca, oricum am o carca de libere de recuperat.

Ralu si Strumfita Anastasia(01.01.2006) si Bebestrumf2
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

www.flickr.com/photos/14405706@N03/" target="_blank">Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Cata, felicitari, doamna!

Ma bucur din suflet, la cate emotii ai avut meritai din plin!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Abia astept sa merg la munca sa am timp de Dc!
Cata, felicitari si la mai mare! Bine ca ai scapat si vorba ta, bine ca nu ti-a plesnit ceva
M-am distrat de Bumbita cu desenatul de avioane si masini. Eu ieri i-am desenat o pisica, doar "fatza" si foarte mandra i-am aratat-o lui Razvan si l-am intrebat ce e. In mod normal cand vede vreo pisica face "maou" dar de data sta s-a uitat efectiv la mine si a inceput sa rada, deci va imaginati ce talentata sunt
Mirelus bine ca ati scapat de bona barfitoare. Sper sa fie totul ok acasa si sa nu fie nevoie sa se intoarca mama ta! Pupici!
Mor de ciuda ca asta micu a mancat varfurile la jumatate de creioane........sub ochii mei...cum sunt la mai mult de 2 m de el cum musca repede. Ieri la pranz nu ma reusit sa-l culc decat cu creioanele in mana, a facut un circ cand am incercat sa i le iau....
Ralu, imi pare tare rau ca nu te simti bine ,dar las ca trece repede si vine perioada frumoasa!
Cristina, tot asa ult ii place lui Razvanel la cresa?
Bumbi, pijamaua aia care iti place tie e de la mothercare, primita evident.....eu ma dau in vant dupa astea intregi care se prind la spate cu capse!!!
Toanca, multa multa sanatate lui Mateias! Ce o mai fi cu Marakina si Angelo?

Eu disper, am o stare de tot kktul, ma doare gatul si muschii, cred ca am si febra (nu am mai gasit termometrul) si daca racesc iar e a 4-a oara in 2 luni!!!!
Fug sa-i fac papica lui Razvaneatza si mai revin probabil dupa ce-l culc, si probabil dupa ce dormiti si voi

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Cata, felicitari, doamna!
Maraki- cum e ginerica?

Ii dau lui Alex si sper sa revin ca am 2 muciosi cam maraitzi.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ma asteptam sa gasesc multe pagini scrise....
Toanca super fain trenuletul. clar ca nu e de ei...mai mult de noi.
Cata ma bucur pt. tine, d-na consilier.
Astery poate fac si eu ca voi, oricum la gradi va avea party cu copii, poze, etc. si poate facem acasa, sa vedem....cati copii vom avea pana atunci.

am fost la Ingrid copii cuminti, nu s-au prea bagat in seama, marco mergea dupa Diana sa o pupe.gagicarul meu.....ce ma asteapta..valeleu... In rest au fost super cuminti. eu am uitat aparatul acasa.

ploua asa de tare la noi.....super naspa a fost sa conduc pe intuneric si ploaie.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput