Formularul E112 - poate ajuta pe cineva
Raspunsuri - Pagina 2
ovialexm spune:
Stie cineva daca acest formular de rambursare acopera cheltuieli pentru recuperare fizica si psihica? Alexandra
popasapca spune:
quote:
Originally posted by Lona
Pot pune la dispozitie atat formularul, cat si explicatiile aferente. Am documente oficiale, sub semnatura oficiala, scanate. (Lucrurile stau oarecum altfel decat prezentate in presa, nu vreau sa intru in amanunte.)
Nu stiu cum sa fac sa le postez - este un doc si un pdf.
Daca un moderator ma ajuta, cu drag le "livrez".
O adresa de mail pe PM, si le expediez oricui ii sunt necesare.
Mai bine un dusman intelept dacat un prieten neghiob! (proverb indian)
Ma gandeam daca ai putea sa-mi trimiti si mie aceste documente. Ti-am scris pe PM, dar se pare ca user-ul tau nu mai accepta mesaje pe privat :(
De fromularul E112 nu am aflat decat din presa, numai ca informatiile de acolo sunt destul de ambigue, asa ca as dori sa stiu de unde pot afla regulamentul...
Multumesc!
Lona spune:
quote:
Originally posted by popasapcaquote:
Pot pune la dispozitie atat formularul, cat si explicatiile aferente. Am documente oficiale, sub semnatura oficiala, scanate. (Lucrurile stau oarecum altfel decat prezentate in presa, nu vreau sa intru in amanunte.)
Ma gandeam daca ai putea sa-mi trimiti si mie aceste documente. Ti-am scris pe PM, dar se pare ca user-ul tau nu mai accepta mesaje pe privat :(
De fromularul E112 nu am aflat decat din presa, numai ca informatiile de acolo sunt destul de ambigue, asa ca as dori sa stiu de unde pot afla regulamentul...
Multumesc!
"Cunoaste-ma cat timp sunt/Cunoaste-ma pentru ca sunt/Caci sunt.../Si totusi e sigur ca nu sunt"
Nu stiu de ce apare asa, am casuta goala (poate ne ajuta vreun moderator).
Intre timp, au fost complet publicate si pe site-ul CNAS, cu posibilitatea de descarcare.
http://www.cnas.ro/default.asp?id=222
Daca nu le poti lua de aici, ti le trimit, sa-mi dai adresa.
LYLY809 spune:
quote:
Mai bine un dusman intelept dacat un prieten neghiob! (proverb indian)
te rog din suflet, trimite-mi-le si mie, tocmai am aflat ca baietelul unei colege mai are de trait o saptamana daca nu i se face o interventie chirurgicala in Franta...este urgent, multumesc!
Lyly si Alec 30 mai 2006
LYLY809 spune:
scuze, acum am vazut ultimul mesaj..il iau de pe cnas, thanks!
Lyly si Alec 30 mai 2006
AlaBala spune:
Buna seara,
Nu stiu daca oferta dvstra de a pune la dispozitie documentele pt obtinerea acordului pt formularul E112 mai este valabil, dar am hotarat sa indraznesc sa va intreb. As vrea sa o ajut pe mama sa faca un tratament in strainatate, dar sunt pierduta printre hartii. Daca puteti sa ma ajutati, adresa mea de mail este ala_og@yahoo.com.
Va multumesc mult si va doresc multa sanatate,
Oana