***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (23)
Raspunsuri - Pagina 6
lbelciug spune:
ckristina, daca vii in gasca mea, atunci e bine. Operatia mea deja e mult mai bine. Ma mai mananca un pic locul, dar nu mai supureaza/sangereaza. Cred ca si tu poti folosi betadina asa mi s-a indicat si mie. Totusi daca face puroi mult cred ca e mai bine sa dau o fuga pana la dr care te-a operat. Sanatate!
Pepsi, la noi e destul de rece afara, cred ca sunt in jur de 10-12 grade. Ei bine eu nu suport geaca cand ies cu B in wrap. Daca mai trag si vreo 2 sacosi dupa mine, simt ca imi curg apele! Oricum e fain, am simt bine cu puiul la purtator. Ai vazut ce frumos colorat e wrapul lui Irinusha? Iti urez sa primesti de ziua ta TOT ce-ti doresti! (si stiu ca nu iti dpresti neaparat lucruri materiale!) Bravo lui David pt MAMA! Foarte precoc puiul tau! Frumoase si pozele!
Irinusha, bine ai venit! Imi place mult motto-ul tau: "Family Manager". Super!
Alyna24, eu am renuntat sa-l mai pun in patul lui pe B. Il pun doar in prima parte a noptii caci pe urma incepe foiala si nu-l mai duc inapoi la el.
Pitica, eu am inceput sa-i dau dimineata piure de fructe simplu sau cu biscuite si dupa amiaza supica de radacinoase in care pun si orez (am vazut ca si-a inmultit scaunele probabild e la fructe, asa ca il echilibrez cu orezul) pasat. Incerc sa ii dau intre mesele de tzitzi, insa tot nu se omoara cu mancatul. Efectiv nu deschide gura desi ii arat jucarii, ii cant, ma stramb la el, ii vorbesc etc. Matei nu era asa...
yoyoyo, l-am votat pe Tavi. Rade la fel de dulce ca si puiul meu.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
***Diverse utile pt bebici***
ELTEKA spune:
quote:
Originally posted by Graviduta
Ia uitati ce www.laredoute.fr/vente-pyjama-bebe.aspx?productid=324116953&documentid=201207&categoryid=22915277&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">pijamaluta frumoasa.
Gravi, eu am luat-o pe aia, e super. O catifelutza moaaaaaaale. Si bebel al meu arata super in ea, abia astept sa le fac surpriza de Craciun alor mei . Doar caciula e prea mica, asa ca o folosim pe cea de la www.laredoute.fr/vente-dors-bien-velours-bebe-cocoon.aspx?productid=324085747&documentid=344707&categoryid=22915277&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">asta
Carmen_so, in Japonia era un intreg tam-tam cu vaccinurile astea si mercur si minuni. Ei le fac mai tarziu si le fac diferit (aplica o stampilutza cu vreo 9 ace)...Cateodata ma pocneste rau dorul...
Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel
Alyna24 spune:
Moko, si multumim de compliment!
Monytza,ce tare as vrea sa bea si David noaptea ceai.....sa nu ma mai capieze cu tzitzi!Noi noAPTEA folosim tetina cu 4 gauri de la Avent.Eu cereale n-am reusit sa-i dau cu bibele!N-am gasit o tetina prin care sa-i treaca lapticul mai gros cu cereale!Am luat ceva de la Chicco cu o singura gaura mai mare dar degeaba.Am gaurit eu pana la urma o tetina tot de la Avent si i-am facut o gaura mai mare dar....se cam ineaca!
Yoyoyo,bun venit in clubul"celor care revin la tzitzi"! Eu ma bucur ca mai vrea dar ma capiaza noaptea ca vrea sa stea cu ea in gura nu neaparat sa traga ceva....exact ce zici tu...in loc de suzi pe care nu i-o mai dau de la 4 ;luni.
Noi avem o probl acum cu supica pe care o cam refuza desi manca bine ca-i placea!Nu stiu ce-o avea!Azi am reusit cu chiu cu vai sa-i dau supica mai diluata!
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
ckristina spune:
YOYOYO, cred ca i iau si eu papagal; frumos mai rade.votat si eu.
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
Alyna24 spune:
Liviana, eu n-as vrea sa-l invat in pat cu noi ca
pe urma nu mai scapam de el!Nu vreau sa fie chiar asa dependent de noi!Adik dc vrem sa plecam....sa nu fie nevoie sa ne intoarcem ca vrea sa doarma cu noi!
Daca nu mai reusesc sa intru....va doresc un wk placut tuturor!
Noi maine plecam la tara la un parastas!
Pupici!
Am fugeat sa culc bebelul!
gabiu spune:
poohy multumim si noi pentru urari de azi. Eu l-am pus pe Albert in fundulet deja dar numai cateva minute. Sprijinit de perne nu cred ca e o problema pt ca nu depune foarte mare efort daca-l lasi mai pe spate putin.
pupici
gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007
Monytza spune:
Ufffff..tocmai cand ma laudam cu cea mai cuminte fetita s`a gandit Albastrica sa ma coboare dintre norisorii pufosi printre care pluteam
Am vrut sa o scot un pic afara ca n`a mai iesit de cateva zile cu frigul asta si cu mucii care iar i`au dat tarcoale...si azi ca am vazut ca e mai frumos...zic hais a scot piciu` afara.Ma imbrac frumos si cand sa`mbrac una bucata fata dolofana care radea cu gura pana la urechi...ea incepe sa se strambe si apoi sa planga si imediat sa urle de`a binelea de nici un lugu lugu si plimbat in brate n`o mai potolea...parca am pus`o pe carbuni cand am vrut sa o imbrac..Si plangea cu niste lacrimi mari de mi` s`a inmuiat inima m`am dezbracat cu ea`n brate ca transpirasem tot am leganat`o i`am vorbit intr`una...intr`un final.. a adormit...dupa juma` de ora de chin
Si mi`e asa ciuda ca de maine iar a anuntat frig si dak nu reusesc sa o scot nici azi..chiar ca stam ca la inchisoare
Si chiar am uitat sa va intreb:Mai este vreun capsunel/capsunica plangacios/plangacioasa cand e vorba sa fie imbracat?
Antonia e fan "putzica goala"...cand e la baie se balaceste ca o ratzusca....si cand o scot sa o imbrac incepe circul...face ca toate alea si se rasuceste pe toate partile, da din manute si picioruse doar doar as renunta sa o imbrac.Ta`su zice ca o sa se faca stripteuza ca nu`i place deloc imbracata...ba chiar isi cam trage si de bluzite`n sus sa se dezbrace
Maria Antonia de Mone&Ionutz
(31 mai 2007)
Alyna24 spune:
Stai linistita, draga mea Monytza, ca nu sunteti singurele la faza cu imbracatul!Al meu pitik mai nou nu plange decat cand il imbrac dupa baita, cand il schimb in casa sau cand ne pregatim de iesit afara!Orice sa-i faci....dar nu sa-l imbraci ca e "MARE CIRC"!Ne stiu toti vecinii cand ne imbracam!Chiar zicea mama aseara dupa baita daca o mai exista alt copil care sa urla in asa hal la imbracat!Nu stiu de ce detesta asa sa-i imbracam!Nu gasesc o explicatie ca doar nu-i chinuim!!!!!!!!?????Inteleg ca le este mai greu cand iesim afara ca sunt asa imboscanati ca nu se pot misca dar......si in casa?Dupa baita?Cand ii imbracam mai subirel?Offfff!Oricum noi afara cam iesim cand trebuie sa doarma ca altfel plange intruna si nu mai sta in carut, treb sa-l iau in brate asa ca...........suntEM CU VOI!
Fetelor, ne laudam si noi ca am stat in picioruse sprijiniti de pat acum, mai devreme, cam 10 secunde!Yupiiiii!!!!!!!!!
carrie spune:
La multi ani, Iannis, Sofia si toti bebeii aniversati azi!!
la noi scenariul clasic de care m-am plict rau:Thea racita la gradi, cu muci la brau si acum si Sofi oricat le-am separat
mi-a venit si mie pachetul LR, primul!is super incantata!
Pepsi ti-am admirat baietii, sunt adorabili!
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
ralucami spune:
Madi tu intrebai ce fructe mai dam: pe listele aprobate de Ministerul Sanatatii de aici am vazut asa pt 5-6 luni: mar, capsuni, clementine, banana si piersici. DAR in cartile de diversificare pe care le am ( inclusiv revistele de bebelusi pe care le cumpar) am vazut ca se poate introduce si : struguri( fara seminte, logic), pepene galben si rosu.
Mihamora si Angelabv am gasit link-ul cu pricina si l-am ascuns www.flyingwithkids.com/" target="_blank">AICI. Are o gramada de sugestii faine,tips-uri si review-uri ale parintilor.
Elteka ai cumparat de la LR? Cum sunt produsele pt bebelusi? Materialele sunt faine?(asemanatoare cu cele de la ...hai sa zicem GAP?) Abia astept si eu sa ma bag la cumparaturi in perioada de reduceri. Si stii ce firma mi s-a mai parut faina pt copilasi: Old navy.
Apropo de vaccinuri: noi le-am facut cam pe toate , mai avem un set la 1 an jumatate. Stampiluta cu 9 ace e BCG-ul-si a "stampilat-o in 2 locuri, deci 2 patratele cu 18 punctulete- ; mi s-a parut cel mai naspa cand am vazut ca i-a copt (desi pe Maria nu a deranjat-o deloc).
CarmenSo asa e, acum e faina vremea, dar vara nu ti-ai dori sa fii aici. E CR=MI=NA=LA!!! O caldura de-aia lipicioasa, si ai impresia ca ti se lipeste de suflet. Zici ca locuiesti non stop intr-o sauna.
Pepsi foarte fain link-ul ala cu instrumente pt medicamentele copiilor. Eu sper din suflet sa nu mai fie nevoie sa-i dau nimic pana pe la varsta cand ma pot intelege omeneste cu ea. Dar ma gandesc ca daca ea a racit aici, unde sunt 25 de grade, nu vreau sa ma gandesc ce ma asteapta in Ro la -25!
Didi aici apostila e gratis. Nu te costa nimic daca te duci la M. Afacerilor Externe si faci tu toate hartzogaraiele. Am vazut ca aici, in Jp, fetele care fac traduceri se ocupa , in general , si de treaba asta. Eu sincera sa fiu prefer sa platesc ceva in plus si sa se indeledniceasca cineva de tot ce tine de actaraie, decat sa ma mai plimb eu pe la toate ghiseele. Cred ca am ramas cu sila asta de birocratie din cauza problemelor pe care le-am avut mereu in Ro.
Alyna24 ce inseamna "a imboscana"? L-am vazut in vreo 3 mesaje de-alea tale, dar nu stiu ce inseamna. E regionalism? In dex nu l-am gasit, caci daca era, nu te mai intrebam! Vazut pozele cu David cum rade. Tare scump e si cum sta in patutul lui plic cu jucarii.
Alynta stiu ca tu ai nascut dupa mine, deci puiutul tau e mai mic decat Maria. L-ai pus deja in premergator? Nu e prea devreme?
Maria a inceput sa meaga taras. E pur si simplu de groaza!!! Nu mai pot sa intorc 1 secunda capul ( la propriu !). Am prins-o de cateva ori azi caci era sa cada din pat. Si are o vitezaaaa! Acum a adormit, dar ma astept la o trezire foarte matinala, caci azi de exemplu la 7 fara un sfert era fresh!!
Plec sa fac un dus si apoi somn !