LMA !Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (108)
Raspunsuri - Pagina 8
eri_ka spune:
La multi ani Leon-Roberto !
La multi ani Calin Constantin !
La multi ani David !
Semnificatii nume:
LEON de la "leonhard", nume cu radacini in germana ce poate fi tradus prin "viteaz ca un leu" sau "puterea leului"
ROBERTO dornic sa-i inteleaga si sa-i ajute pe cei din jur, Roberto tinde sa adopte o atitudine de superioritate fata de ceilalti si intervine adesea inoportun in viata celorlalti. Din dorinta de a-i ajuta pe cei din jur, se poate implica prea mult in problemele acestora, facandu-si griji peste masura. Are o fire placuta, e relaxat si, in acelasi timp, responsabil. Isi arata fara rezerve afectiunea pe care le-o poarta celor dragi. Evita unele subiecte si obisnuieste sa lase pe maine lucrurile pe care trebuie sa le faca azi.
CALIN - prenume tipic rominesc probabil lumea vegetala. "Calinul" (Viburnum opulus) este un arbust raspindit si la noi.
CONSTANTIN - de la "constans", nume latin care inseamna "constant / statornic". Desi interesat de cele mai complexe aspecte ale vietii, Constantin are o fire emotiva si imprastiata si un comportament dual. Uneori poate fi extrem de fericit, extrovertit, plin de viata si binedispus; alteori, insa, ii este imposibil sa fie sociabil, plangandu-si de mila si fiind capricios si deprimat. Daca ar putea sa-si exprime numai trasaturile pozitive si sa si le reprime pe cele negative, ar fi intotdeauna o companie placuta. Din cauza acestor trasaturi contrastante, oamenilor le este dificil sa il inteleaga si, de aceea, conflictele nu vor lipsi din viata personala. Este profund, filosofic si rafinat, dar sensibilitatea sa exacerbata il condamna la momente de depresie din orice fleac - real sau inchipuit.
DAVID - In ebraica inseamna prieten, iubit. David a fost regale Istraelului in sec 10 in vechiul testament sunt o seama de povestiri, incluzand-o si pe cea cu lupta cu Goliat.
SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills
kokorina spune:
buna fetele!
am intrat repede pana o veni al meu cu mobila.astia de la firma s-au oferit sa o aduca ei,dar ar mai fi durat inca o sapt.si am zis nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!lasati ca ne-o luam singuri.asa ca am ceva vreme pana apare mobila.azi ma duc la tuns ca am un paaaarrr,mai naspa ca acum nu a fost niciodata,si totul mi se trage de la sarcina.eu inca nu mi-am revenit.sper sa-l readuc la faza lui normala,pt ca in mai voi fi mare nasha.cunun o nepoata de-a mea.si ea sta in italia.nu vreau sa ma gandesc ce gagici gasesc acolo...ma rog...
DIANOCICA....bine ca mai lamurit,tu fata draga cu vocea cristalina si calda.mi-era ca-i vor iesi unul da si unul nu.totusi, nu as fi vrut sa arate ca un bostan crestat de halouin.:)
ACS....multumim frumos!pupici dulci
RUXANDRA....da eu vorbesc romaneste si sotul pe limba lui.la inceput nu-mi iesea nici un cuvant romaneste pe gura,dar cand a fost mama prima data la mine,m-am luat cu ea si am inceput sa vorbesc pe romaneste.ei trebuie sa cunoasca si limba romana,poate vor vrea sa studieze in romania cand or fi mari....de ce nu?culmea ca in tara asta nu prea se face scoala.adica....12 clase nu a auzit nimeni de ele.se fac numai 10,apoi o profesionala sau scoala de meserii cum se zice si cine vrea sa fie student,merge mai departe.limba germana o invata de la tacsu lor.si apoi e limba materna a mea,mama lor....vom merge in concedii in romania,va trebui sa se inteleaga cu parintii mei,cu copii afara....
cu manactul,mestecatu,ruptului de bucatica.....nu neaparat ca ma grabesc,dar mi se pare ca ar trebui sa stie pana la varsta asta,plus ca sophia poate-stie si el nu.nu mai zic ca citesc la voi pe forum...ex:"ii dau un codru de paine si vad ca musca din el ii mai bag si o lingurita de papa in gurita...."...codru de paineeee!!!!!cand il vad pe pascal muscand din codru de paine?ince ceva.el spre exemplu nu si-ar tine biberonul singur nici picat cu ceara,nu vrea sa-l atinga.face orice cu mainile,numai biberonul sa nu si-l tina.pe cand sophia,n-am treaba cu ea.am noroc ca macar ea vrea,ca altfel nu stiu cum m-as fi descurcat cu ei,avand in vedere ca .....cam in acelasi timp isi beau biberonul.....offf grea meserie de mama,dar frumoasa ::):::))))
dandusa spune:
cu intirziere...
La multi ani sarbvatoritilor de ieri
Grigore,Rares,Eva,Mirona,multa sanatate si multe impliniri din partea noastra...
unde ati fugit???...,prestati ca acum am trei zile libere...,sa va vad pe unde va scoateti camasa...,pina acum ...,mi-ati facut-o...,cite un capitol pe zi...,unde s-a mai pomenit?!?,vaio de mine...,abia am recuperat si... pe diagonala...
azi s-a trezit mai bine...,dar de dormit nici n-ai zice ca am dormit...,toata noaptea trezit ,urlat, supt...,ce ma faceam eu daca nu aveam titza?buna intrebare dar nici nu ma mai gindesc...,bine ca o am...
Chamomilla,Marani,la noi nu a functionat...,i-am dat 5 zile fara nici un rezultat...,Nurofen la fel...,nici un rezultat...,de doua zile am inceput cu Bonisan,sa zic ca-i mai bine ...si asta cica ii da si popfta de mincare...,culmea este ca azi chiar a mincat ceva...,deci asta ar fi singurul care a dat rezultate...
gingia este ft ft umflata...,arata de parca sta sa sparga...,dar colt nu se vede deloc...,dr zicea ca mai dureaza,offf,offf
PREGATITI-VA PSIHIC,PENTRU PERIOADA CU MASELE...,sa dea domnul sa va pregatiti degeaba...,decit sa va ia prin surprindere...
in toata miriiala asta a iesit si cel de-al 7 lea dintisor...,deci va imaginati prin ce perioada trec puiutii astia mici...,masele umflate dintisori explodind...,trebuie sa ne inarmam cu multa rabdare,sa-i ajutam sa treaca peste...,este ingrozitor de greu...,dar asta e...
Asiza,Bebinuta,Laura,Ziggy,multa,multa sanatate puiutilor
Oanacat,
un brat de floricele pentru o mamica puternica,sintem alaturi de tine...
Ruxandra,
frumoasa povestea nasterii,ca si Diana si eu doresc sa stiu continuarea
Flore,
ma alatur si eu celor dornice sa cunoasca mai mult despre educatia piticilor...,distractie placuta,va asteptam cu poze
Alex,
felicitari pentru dintisori
Koko,
abia astept sa aranjezi totul si sa pui poze cu mult asteptata mobila,sa fur si eu idei
Donia,
am simtit ca se exagereaza in discutia respectiva...si ma enervasem putin,asa ca m-am dus la nani mai devreme ca de obicei...
va anunt oficial ca incepind cu data de 10 Dec,voi fi in luna de miere pe perioada nedeterminata...,iubita mea va veni acasa...cu un avion plin cu surprize si multa dragoste...,tocmai din Argentina...
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
porumbita80 spune:
Neata
Calin
David
Leon Roberto
Teutz multumesc
Bambo
Kokorino ce frumos povestesti despre sandokanii imi dau lacrimile imi inchipui cat de mult de bucurii cand ii vezi asa. sa-ti traiasca la mult si la mai mare.
Laura13 cum se simte Dani?
Asiza cum e si la voi asteptam vesti.
kokorina spune:
CALIN de ROXANA_C
DAVID de SIMO29
LEON ROBERTO de MIO75
LA MULTI ANI CU SANATATE,PUILOR!petrecere frumoasa!
dianocica spune:
ruxandra am planssssss...si am plans...nici acum nu mi am revenit...
a mai venit si dandusa cu vestea minunata...acum plang de fericire...
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator
dandusa spune:
quote:
Originally posted by dianocica
ruxandra am planssssss...si am plans...nici acum nu mi am revenit...
a mai venit si dandusa cu vestea minunata...acum plang de fericire...
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator
nu mai plinge fata...,ce te-a apucat?!?...,gindeste-te ca de acum nu vom mai sta amindoua calare pe capul vostru......,vom fi trei calare...,pregateste-te...,tananeeeee,aviz si lui Teutz...,pregatiti-va cu totii...,unde ziceai ca faceti revelionul?
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
dandusa spune:
Ruxandra,
offf,prin ce ati mai trecut si voi...,offf,puternici nostrii
multumim de poveste...
roana spune:
Ruxandra, prin ce ati trecut si voi ...of of
ce am mai plans. si sunt la servici. si se uita colegii la mine dar asta e. nu ma pot abtine.
Dandusa, ce fericire ca vine iubita. ce sarbatori de poveste o sa veti toti 3. te pup.
Asiza, esti bine? denisucu?
maine merg la sibiu la scorpions. ce misto o sa fie...
ii iubeam in liceu . sper ca va fi fain. dar ne intoarcem tot maine ca pana acum alex nu a stat fara noi nici o nopate, si ca fara tzitzi e tare greu la puiul mamii.
va pove luni cum a fost.
va pup pe toate toate
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by dandusa
va anunt oficial ca incepind cu data de 10 Dec,voi fi in luna de miere pe perioada nedeterminata...,iubita mea va veni acasa...cu un avion plin cu surprize si multa dragoste...,tocmai din Argentina...
Ole, ole, ole
asta da
e vesteeeee!!
si
Dianocica, Teutz, me, & restul:
Valeu, valeu, valeu
vor fi 3 pe capul meu
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!