Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Mai, vad ca iar a aparut subiectu cu kg. nu cointeaza numarul ci cum sunt ele asezate, dragelor, eu am pus in sarcina 10 kg de tot, dupa nastere aveam -7 si acum am mai pus 2... deci am +5 fata de cum eram inainte, dar fetelor e JALE... nu am burta mare, in sensul ca nu e umflata, dar am o fleasca de piele, toata vergeturi si lasata de toata greata, iar poponetu, nu mai vorbesc, e super proeminent, as prefera sa am un pic de buirtica si sa-mi fie pielicica intinsa, decat asa... despre cura, nici nu se pune problema, sunt o pofticioasa cu diploma, mananc dulciuri in prostie, paste,si multe alte chestii, despre sport... mai putin... am inceput sa fac ceva abdomene, vreo 20/zi(asa mi-a zis dr gine pt inceput)dar e apa de ploaie la cate calorii infulec intr-o ziulica.

deci, ce am vrut sa zic prin toata povestea asta... Fetelor nu sunteti singurele cu problema asta... atata ca al meu inca ma place asa si se ofera seara sa ma dea cu crema pe burtica

Rodica de Darius Filip
Video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Simule, de tigai as cam avea nevoie, da pentru mine... Imi e pohta de niscaiva clatitoase cu finetti...

Micul Yannis creste mare
Pozne

nu mai vorbi de lucruri sfinte...eu tocmai mi-am pus sotul sa ascunda dulciurile si tu vorbesti de clatite cu finetti? Deja salivez...si stiu un loc unde vand clatite noaptea...

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput