Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

mai fetelor, mai am o problema... DArius de la 2 saptamani dormea noaptea cate 6-7 ore...SUPER, numai ca asta n-a tinut decat vreo 2 saptamani, dupa care iar la 4 ore... TREZIREA, acuma de 4 saptamani tot astept sa-si revina.. dar nimic. pot sa fac ceva sa-i scot masa de noapte?

Rodica de Darius Filip
Video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Rodica, eu zic ca o sa isi regleze el singur programul, nu stiu vreo tehnica de fortare a meselor.

Ma duc, ca Alex e mozolita toata de la budinca, a scris cu culorile pe haine si pe pat, Andrei se fataie in patutul lui, si mie imi vine sa bocesc. Revin dupa ce ii culc.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Marunzika ai o printesa superba. Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea.

Cine ma ajuta si pe mine cu o informatie: nu reusesc sa il pun pe Mario pe burta. Nu sta mai mult de 2 minute si incepe sa urle; capul il tine, din cand in cand se mai ridica in manute, dar nu pot sa il tin mai mult de 2 minute. De dormit nici nu mai e vorba: doar pe spate, nici macar intr-o parte.

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Betty, eu nu stiu ce sfat sa-ti dau. Lui Tudor ii placea la nebunie pe burta si treaz si la somn, numai asa dormea de la 4 sapt si la fel doarme si acum. Mariei nu-i prea place, doarme uneori asa pusa de mine dar treaza nu sta si nici eu nu stiu cum sa o fac sa stea. E posibil cu timpul sa se mai schimbe lucrurile astea si sa inceapa sa le placa, altfel eu nu vad cum i-am putea obliga. Daca primesti idei sau reusesti ceva spune-mi si mie.
Rox, iti trimit tot ce am cu diversificarea, da-mi adresa ta de mail. Si eu ma gandisem ca poate sunt utile mai multe scheme, tocmai pt. ca regula e ca nu exista nici o regula , vorba Anei. Oricum mie acum mi-e clar, cati pediatri atatea scheme de diversificare si tot atatea pareri diferite.

mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Ligeea, sa stii ca n-am primit numarul ala. Nu stiu de ce... Crezi ca ai putea, pls, sa mi-l mai trimiti o data? Multzu!

mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Betty, exact asa e si la noi. Nu-i place deloc pe burta, plange daca o punem. Doarme numai pe spate si asta din cauza ca atunci cand era mica-mica si eu nepriceputa o puneam sa stea asa, ca mi-era mai usor, nu reuseam s-o pun pe-o parte. Iar pe burta nici nu incercam, ca nu stiam cum sa-i tin capul

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Betty, nici Vlad nu se da in vant dupa statul pe burta. Si nici Miruna nu a fost fan, pana pe la vreo 4 luni. Desi amandoi dorm pe burta. O sa vrea el si pe burta, atunci cand o sa ii "iasa" si lui ceva in afacerea asta, adina atunci cand o sa poata sa se ridice stabil pe nmanute, sa se uite in jur. O sa vezi!

Tomasa, programul meu de diversificare e aproximativ acelasi cu al Roxanei. Dar al tau, diferit fiind, cred ca ne intereseaza pe toate. Dar vorba Sabinei, dupa Craciun.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Roxana, n-ai de ce sa-mi multumesti. Eu/Noi iti multumesc/multumim tie.

Tomasa, vreau si eu diversificarea ta.. te rog.

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Marunziko... frumoase poze... da' cantaru'? Unde-i cantaru'?

Picio, ce mai faci?

Slippers, pana la urma ce cadou ai luat nasilor?

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Marumtika , eu am gasit la farmacia DONA si costa 43ron.
stiu ca sunt si in brasov
pupici

Mergi la inceput