Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 16
rodicamaries spune:
mai fetelor, mai am o problema... DArius de la 2 saptamani dormea noaptea cate 6-7 ore...SUPER, numai ca asta n-a tinut decat vreo 2 saptamani, dupa care iar la 4 ore... TREZIREA, acuma de 4 saptamani tot astept sa-si revina.. dar nimic. pot sa fac ceva sa-i scot masa de noapte?
Rodica
de
Darius Filip
Video
Roxana_G spune:
Rodica, eu zic ca o sa isi regleze el singur programul, nu stiu vreo tehnica de fortare a meselor.
Ma duc, ca Alex e mozolita toata de la budinca, a scris cu culorile pe haine si pe pat, Andrei se fataie in patutul lui, si mie imi vine sa bocesc. Revin dupa ce ii culc.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
betty78 spune:
Marunzika ai o printesa superba. Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea.
Cine ma ajuta si pe mine cu o informatie: nu reusesc sa il pun pe Mario pe burta. Nu sta mai mult de 2 minute si incepe sa urle; capul il tine, din cand in cand se mai ridica in manute, dar nu pot sa il tin mai mult de 2 minute. De dormit nici nu mai e vorba: doar pe spate, nici macar intr-o parte.
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
tomasa spune:
Betty, eu nu stiu ce sfat sa-ti dau. Lui Tudor ii placea la nebunie pe burta si treaz si la somn, numai asa dormea de la 4 sapt si la fel doarme si acum. Mariei nu-i prea place, doarme uneori asa pusa de mine dar treaza nu sta si nici eu nu stiu cum sa o fac sa stea. E posibil cu timpul sa se mai schimbe lucrurile astea si sa inceapa sa le placa, altfel eu nu vad cum i-am putea obliga. Daca primesti idei sau reusesti ceva spune-mi si mie.
Rox, iti trimit tot ce am cu diversificarea, da-mi adresa ta de mail. Si eu ma gandisem ca poate sunt utile mai multe scheme, tocmai pt. ca regula e ca nu exista nici o regula
, vorba Anei. Oricum mie acum mi-e clar, cati pediatri atatea scheme de diversificare si tot atatea pareri diferite.
mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)
tomasa spune:
Ligeea, sa stii ca n-am primit numarul ala. Nu stiu de ce... Crezi ca ai putea, pls, sa mi-l mai trimiti o data? Multzu!
mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)
luy spune:
Betty, exact asa e si la noi. Nu-i place deloc pe burta, plange daca o punem. Doarme numai pe spate si asta din cauza ca atunci cand era mica-mica si eu nepriceputa o puneam sa stea asa, ca mi-era mai usor, nu reuseam s-o pun pe-o parte. Iar pe burta nici nu incercam, ca nu stiam cum sa-i tin capul 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
slippers76 spune:
Betty, nici Vlad nu se da in vant dupa statul pe burta. Si nici Miruna nu a fost fan, pana pe la vreo 4 luni. Desi amandoi dorm pe burta. O sa vrea el si pe burta, atunci cand o sa ii "iasa" si lui ceva in afacerea asta, adina atunci cand o sa poata sa se ridice stabil pe nmanute, sa se uite in jur. O sa vezi!
Tomasa, programul meu de diversificare e aproximativ acelasi cu al Roxanei. Dar al tau, diferit fiind, cred ca ne intereseaza pe toate. Dar vorba Sabinei, dupa Craciun
.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
carpatina spune:
Roxana, n-ai de ce sa-mi multumesti. Eu/Noi iti multumesc/multumim tie. 
Tomasa, vreau si eu diversificarea ta.. te rog. 
de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Marunziko... frumoase poze... da' cantaru'? Unde-i cantaru'? ![]()
Picio, ce mai faci?
Slippers, pana la urma ce cadou ai luat nasilor?
de Ioana (27.09.2007)
ceamica spune:
Marumtika , eu am gasit la farmacia DONA si costa 43ron.
stiu ca sunt si in brasov
pupici