Impresii din timpul ... si de dupa SUPERDIETA *10*
Raspunsuri - Pagina 9
Brigit spune:
Lasa Noki, nu te necaji, ca ai vazut ca au mai patit si altii
By the way, am vazut ca anda si crista au luat f in serios competitia la care le provocam, chiar sunt curioasa cine o fi campioana la floricele pe toata perioada.
Ma pricep sa motivez, da nu si sa ma motivez........
Desi azi a fost o zi buna pana acu, doar ca nu prea am fost in forma, cred ca ma ia astenia de toamna.
Si nici voi, fetelor, n-ati fost prea active...
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE
Brigit spune:
Azi am avut o zi teribil de obositoare, n-am calcat stramb ca n-am avut cand.
Mai rau e ca nici nu prea am mancat- am bagat doar doua iaurturi de-alea mici, fara nici un fruct , nimik. Greseala capitala, ca acuma mi-e o foame de ma urc pe pereti
.
Diana zicea in paginile anterioare ca papa mamaligutza si ca i se pare OK. In seara asta asadar imi testez si eu reactia la mamaliga. Din comoditate, desigur, pentru ca estimez la foamea mea ca nu voi avea timp sa gatesc mai... elaborat.
APRIL
Brigit spune:
Goooooooood morning!
ce faceti fetelor, ma lasati pe mine singurica p-acilea, seara sa sting lumina si dimineata sa trag cortina? Hellooooooooooooooo! Trezirea!
Hai ca azi sunt in forma, am cazut lata aseara, la 10 deja
, asa ca am muuuuulta energie de consumat!
Asadar nu ma lasati sa ma aberez singura pe forum , iesiti de dupa
, ca va astept!
APRIL
Mercedes spune:
Am trecut de prima zi usor, am avut mici tentatii dar au ramas doar tentatii. Mai am urmatoarele 2 zile zic eu si dupa aia voi intra iin rutina.
noki-nu mi ai spus unde mergi mai exact chiar in viena? noi mergem la aprox 15 km de viena poate ne vedem prin zona...
Fetele desteptarea!!!
Brigit spune:
Mercedes, felicitari pentru prima zi reusita!Nu te infometa, baga permise cat poti.
Crista, pe baricade? Hai ca sunt curioasa ce iese maine la proba cantarului, ambitioasa mica ce esti!
Eu azi vreau sa fac o varza calita , ideea e ca nu stiu cam cat ulei sa pun ca sa iasa buna si sa fie si dietetica pe deasupra. A mai gatit cineva varza de regim?
bai Aida, tragi chiulu? sau transpiri in budigaii cu pricina?
APRIL
Mercedes spune:
april- dar gatesti cu ulei??eu tot ce mancam legume le fierbeam doar cu fff putin sare.
Ramonika spune:
fetelor, spuneti-mi si mie marca de iaurt sau lapte dulce cu 0% grasime. ca eu n-am gasit pe nicaieri, cel mai mult am gasit cu 0,1% grasime. e voie cu 0,1% sau tre sa fie neaparat 0%? ca eu nu gasesc pe nicaieri cu 0%... 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
Brigit spune:
Mercedes, tocma ca pana acu n-am facut nici o mancarica mai... elaborata. Fierturi + legume la vasul roman+ cruditati. Da vreau sa introduc incetul cu incetul si mancarici, cam asta ar fi ideea dietei sa le introduci treptat in alimentatie...
Si am un exces de verze pe balcon si ma gandeam sa prepar ceva . Da nu stiu cum ....
Ramonika, , 0.1% mananc si eu. E f putin, believe me, nu cred ca exista 0.0, nici eu n-am vazut. Ce faci, te bagi in gashka ?
APRIL
aidaciolac spune:
'neata si de la mine!
Ieri am bagat la permise ... dar cantarul a vrut sa arate mai mult ![]()
Postul Craciunului incepe joi , asa ca pana atunci bag perioada a II-a la greu ![]()
Ramonika 0,1% grasime am si eu ... nu am vazut cu 0%grasime.
Mercedes felicitari pt prima zi
Diana , gusta , anda pe unde sunteti?
april tu iei ceva energizante fato ![]()
noki las-o balta si ia-o de la capat , mai e putin pana la Craciun
doroti ce faci?
crista
fata , unde ai fost pana acum?
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune