Impresii din timpul ... si de dupa SUPERDIETA *10*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

anda nu stiu cum draq faci tu de te dai in barci si cresti doar cu 300g ... lasa draga ca acum ti-ai luat energizant pt 2 saptamani

mercedes eu nici nu pot sa visez macar la 70kg

april se pare ca ai dat-o rau prin oale ... mey , mey ... hai acum pune-te pe treaba

Eu vorbesc ca am tot felul de idei , si nu stiu de ce ziua de azi e asa naspa. Si cand vad cate kg aveti voi ma apuca rau depresia ... ma duc sa ma autoflagelez cu niste exercitii

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

aida- lasa incet incet si sigur vei ajunge la telul tau.

ok vroiam sa va mai spun cumva din dezavantajele curei, nu dati cu rosii ... eu daca stiam probabil acum as fi fost mai ok.

negative
Ar tb parerea mea sa luati ceva suplim de vitamine ca cu vit d deoarece mie imi cade parul zic eu in urma dietei si am si uneori carcei cand imi intind picioarele( e clar lipsa de calciu). Nu mi am facut analizele recunosc dar dupa discutiile cu med de fam imi voi lua ceva ca, vit d cu zinc si sper eu sa mi revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristabv spune:

Sunt si eu pe aici.Mi e asa de foame,da mi e lene sa ma duc sa manac ,asa ca mai rabd vreo juma de ora.Azi ma simt mai bine,s-a dus cantarul in jos,la 66,1.Credeam ca innebunesc zilele astea knd vedeam numa 66,6 66,5 66,4 si nu scadea mai mult..Fetelor ,cumva maine incepe postul Craciunului,sau cand?Ma gandeam sa tin o sapt de post,nu mi ar strica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

mai fetelor, voua nu va vine slabiciune de la dieta asta? ca numai legumele si fructele nu iti ofera tonus destul pentru o zi de munca. mie asa imi venea o slabiciune cand am tinut regimul... de simteam ca lesin uneori...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

AICI ... groaznic de greu pt mine , dar am rezistat 6 minute
Ma intorc la exercitii

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Hai ca m-am autoflagelat.

Ideea e ca aseara n-am scapat chiar asa, ca "vaca in porumb " cum zic io, mai mult mi-a fost teama ca o sa o fac.

Am luat ceva piure de cartofi din nepermise , in rest m-am multumit cu masline, branzica si friptura de pui.

Evident ca am atentat si la tortu ala. Doroti, aveai dreptate, asa ca fetelor nu poftiti prea rau: chiar nu e bun.

Ceaiul recomandat de anda a fost groaznik, pe cuvant. E facut de fares, nu de celmar, de la celmar am ceaiul de catina , pe care il beau dimineata.

Ideea e ca pentru mine seria de paranghelii cu tentatii abia incepe si vorba andei, zic sa ne facem un plan.

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

Mergi la inceput

Si eu sunt carnivora de felul meu , dar cu dieta asta niciodata nu am avut ameteli si pt mine e singura dieta care a dat rezultate pe termen lung.

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Dragelor,
vad ca vorbiti de zor de minerale si vitamine, asa ca m-am gandit sa va spun si din ce am experimentat pe pielea mea si concluziile la care am ajuns.

Sunt foarte in tema aici, pentru ca am avut o perioada mai nasoala in urma cu un an jumate , si am umblat prin doctori de am ametit , ca nu gaseau pricina raului, oricate investigatii am facut (nu cred ca vreti sa va dau aici amanunte, e sinistru).

Ideea este ca pana la urma au ajuns la concluzia unanima ca e de la stres, ca e oboseala cronica si ca toate simptomele mi se trageau de la lipsa de CA+ MG si de la stilul de viata haotic (munceam cam 7/7 , aproximativ 14 ore pe zi)

Ideea este ca am luat constiincios TOT ce mi s-a prescris, rezultatul a fost ca am luat in greutate si ... atat.Deci toate kilele mele sunt exclusiv din "vitamine"

Le pun in ghilimele pentru ca majoritatea "vitaminelor" de pe piata sunt de fapt suplimente nutritive, care pe fondul unui organism slabit nu se asimileaza, ci - asa cum a fost cazul meu, se depoziteaza.

To make the long story short, concluziile la care am ajuns dupa o documentare asidua si dupa ce am mai pus in practica ceva "leacuri " naturiste sunt urmatoarele:

1. decat suplimente nutritive cu vitamine, mai bine bagati fetelor fructe, legume, sucuri facute in casa musai , nu prostii pe care le vand astia si care sunt pline de porcarii. De aceea consider ca superdieta nu ar putea face rau in cazul asta, daca fructele si legumele sunt consumate proapete si neaparat luate din piata, nu din supermarket.

2. carceii pe care ii descrie Mercedes pot fi intr-adevar de la lipsa de Ca, da sa iti faci neaparat analizele, draga mea. Ideea e ca in cazul carentei de CA, nu faptul ca tii o dieta ca a noastra e periculos. Pericolul cel mai mare e in CAFEA si in TUTUN. Nu predic si nu glumesc. De cand nu mai fumez o mare parte din simptomele pe care le-am carat cu mine un an jumate (ameteli, stari de lesin ,palpitatii, etc ) s-au redus ca prin minune.

Si da, daca e lipsa de Ca e bine sa luati CA+D3, da doar dupa ce analizele o confirma.

3. tot pentru Mercedes, da poate vi se pare si voua interesant. Faza cu caderea parului poate sa aiba alte cauze, in principal legate de dezechilibre hormonale /stres/ chiar si anotimp. Ca sa nu mai zic de produsele de ingrijire a parului-unele din ee mai mult rau fac.

Am facut un mesaj kilometric , poate nu o sa aveti rabdarea sa il parcurgeti, concluziile mele (personale) sunt ca o dieta bogata in legume si fructe nu are cum sa te dezechilibreze mai tare decat o fac ceilalti factori pe care i-am enumerat mai sus.

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

quote:
Originally posted by aidaciolac

AICI ... groaznic de greu pt mine , dar am rezistat 6 minute
Ma intorc la exercitii

Matza Emma in actiune

lasa-le ma drak de abdomene lalaite, tu esti fata serioasa, ia de scoate untu din tine intr-un mod placut dedicatie aidei

si nu glumesc. io-l fac de ceva vreme, am dvd-uri. nu mai fac de cind am inceput dieta...stupid...de fapt n-am avut vreme. nu-i usor prima saptamana dupaia merge. si scoate tooooti dracii. pentru minte si corp...cum zic ei. ii singuru sport ce pot sa-l fac si-l iubesc.

linku nu-i cea mai fericita alegere ca se aude si se vede prost dar macar e un exercitiu complet.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

io iau centrum. n-am probleme cu ameteala decit cu oboseala, asta de la buhuhuuurile mele de noapte, nu de la dieta.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput