Impresii din timpul ... si de dupa SUPERDIETA *10*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Helloo-hello!

am avut o zi bizara, asa ca abia astept sa ma arunc in pat! Thanks God it's friday!

Ramonika, bine ai venit! Sa ne dai si toate datele pt tabel. Deci va trebui sa te cantaresti

Diana, lasa ca te refaci in weekend!

Doroti, io am maine o paranghelie, incerc si io sa ma abtin cat pot!

Crista, chiar daca a apararut perioada de stagnare-nu te descuraja! Ai luptat mult sa ajungi aici, ar fi pacat!

Noki,
pe tine te-am lasat la urma sa te cert: pai crenvust praji? ??? Hai te rog eu, nu abandona, mai ales ca ai vazut chiar tine la tine genu asta de dieta , si ai dat kile frumoase jos inca de la inceput. Motiveaza-te, ca noi te sustinem!

Aida,
esti clar in frigider, sa vezi biciuiala, abia te astept sa iti dau o joarda de-aia pe spinare!

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristabv spune:

Buna dimineata!!!Eu m am trezit cu noaptea n cap sa ma cantresc,ca nu ma aveam rabdare sa vad dak se misca odata cantarul...Si da in sf s a miscat si s a miscat bine.Atat am vr sava zic deocamdata...vb mai tarziu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea_soarelui spune:

Ziua buna la fete luptatoare:). N-am mai intrat de mult la subiectul asta minune...de prin iulie de fapt...cand aveam 86 de kilograme..si o vointa incerta...Acum suntem in noiembrie...au trecut 4 luni ..in care am tinut superdieta...uneori mai scapind pe aratura...ca deh...vointa nu-i cea mai mare calitate a mea...Oricum...a mers...acum am 72kg (imi porpusesem 70kg) si am un nou target....68:))). Asta-i partea buna si frumoasa...ridicatoare de moral...Partea mai putin frumoasa...datatoare de frisoane la portofel e ca toata garderoba mea veche e o amintire si chiar si cea mai recenta...dar si asta se poate rezolva...Pe langa dieta..adaptata intr-un final la o alimentatie sanatoasa si echilibrata...am bagat la greu ceai de slabit de la Naturavit...inca mai rezist...desi mirosul de leustean si menta ma termina psihic...:))). So...va doresc multa, multa sanatate, kilograme care sa se subtieze ca coca la intins si numai bine:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

floarea soarelui bine ai venit! si spor la atins tinta

Hai mey ca nu m-am bagat asa tare in frigider ... mai ales ca husbantu a venit cu multe permise din Franta ... o bunatate ... pe care deja le-am dat gata

Se pare ca abia de luni o sa trec iar pe legume ... asa ca pana atunci termin proviziile de peste , lapte si iaurt

dorotico pai eu am inceput anul asta de la 106 kg ... si te miri ca acum dau mai greu jos ... si oricum targetul meu era 88 ... hai 85 ...

Va pe toate si SPOR LA SLABIT!

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

am intrat numa sa va salut si sa va asigur ca n-am dat-o prin aratura :)) nu de alta da-s racita cobza cu niste dureri de gat ingrozitoare...
ma duc sa le fac papica la ai mei si dupaia intru ca vreau sa va povestesc una alta :)).

pupici

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

hai anda nu esti gata cu papica? Hai sa povestesti

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Moama , dar ce active sunteti astazi la frigider

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Aida, Anda, bine ati revenit dragelor!

V-am dat disparute, acu m-am linistit ca vad ca sunteti cuminti!

Anda, imi pare rau de raceala, ai grija de tine.

Io nu sunt prin frigidere, doar ca imi merge net-ul ca naiba acasa, si fiind si weekend nici n-am la cine sa ma ratoiesc sa vina sa vada ce e cu el.

Si io am fost cuminte saptamana asta , insa diseara avem party...Da promit ca ma abtin cat pot io

De joi ma distrez facand 20 de minute de pilates - rezist bine, e programul basic si in completare am mai bagat si nitel tae-bo cu amicu Billy, da e un progrm pe care nu l-am mai facut pana acu , o combinatie de basic si cardio, de tine 30 de minute. Cel mai mult am rezistat 17 , am o super febra musculara de la tae-bo, pe muschii saltelui. N-am mai patit-o pana acu.

Daca ma lasa netu sa mai scriu, revin cu siguranta!

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

Mergi la inceput

Ciao fetelor
Cum va simtiti?

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neata - ne simtim bine. aseara am fost la dans
azi dimineata m-am trezit cu o foame.... dar am avut rabdare jumate de ora dupa ce am baut ceaiul, ca sa mananc 3 mere am mai mancat niste masline cu rosii si o bucata de pomelo. deocamdata e de ajuns. acum imi fac niste varza la ceaun cu ceapa, morcovi si verdeata. ieri am mai mancat pastai cu usturoi si azi imi cumpar ciuperci pt maine.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput