Unde petreceti sarbatorile de iarna?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns izabela505 spune:

Undeva la munte dar la tara, nu la hotel.. Deabia astept sa mai simt mirosul acela special de ger cu aroma de carnati si placinte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magh spune:

In Bora-Bora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Din motive financiare...anul acesta ramanem acasa.
Anul trecut am fost la restaurant (in Bucuresti) in noaptea de Revelion, dar nu a fost cine stie ce.

Ingrid si Cristi 4 ani si 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lau10 spune:

Anul asta mergem la familia sotului in Spania in Barcelona. E frumos acolo, insa imi lipsesc traditiile romanesti de Craciun si Anul Nou. Nu am mai facut un Craciun acasa de 6 ani si e greu! Dar la anul nici nu vreau sa aud, ma duc acasa 2 saptamani sa fac un Craciun ca pe vremuri...
Sper doar ca bunicul meu sa mai fie in viata pana atunci sa se bucure si el alaturi de noi (bunica mea a murit anul asta in inauarie )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Acasa noi doi singurei desi mi ar fi placut sa plecam undeva in strainatate dar... anul asta ramanem acasa!

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Acasa,adica in Romania,cu parintii!Si abia astept sa vina ziua cu pricina...

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Putem sa spunem si unde ne-am dori sa ne petrecem sarbatorile?
Daca DA eu mi-as dori din tot sufletul sa mi le petrec intr-un sat cu traditii autentice si unde sa fie zapada.
Sunt convinsa ca intr-o astfel de casa de la tara sigur vine si Mos Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

De Craciun tot prin Holandika voi fi ca nu am incotro (lucrez intre Craciun si Rev), insa de pe 29 dec pana pe 6 ian zburam la Madrid, la finii nostri, sa petrecem macar Revelionul cu ei.

Anul viitor imi doresc si eu sa ajung intr-un final sa petrec Craciunul acasa, sa am in sfarsit parte de un Craciun de vis, romanesc (ca de 8 ani nu am mai avut sansa asta).

Si acum o sa ma straduiesc ca si anii trecuti sa creez macar eu insami atmosfera de Craciun in jurul meu,macar la mine acasa si in sanul familiei olandeze, mai mult insa pt sufletelul meu, sa simt ca e sarbatoare...asta pt ca in NL Craciunul nu reprezinta mai mult decat 2 zile libere langa un brad impodobit.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Si mie imi place sa ma gandesc la sarbatori ...
Luna decembrie are o semnificatie aparte pentru noi... pe 5 decembrie anul trecut ne-am casatorit, asa ca implinim si noi un anisor si-l sarbatorim in Franta.
Apoi de Craciun si Anul Nou plecam in Romania , unde abia astept sa-mi vad parintii, bunicii, prietenii ,pisica... pe care nu-i am mai vazut din ianuarie... va dati seama ce dor imi este de ei .
Abia astept, sunt foarte curioasa cum va reactiona Biencuta noastra fiind prima data in Romania, sper sa-i placa la fel de mult cum imi place mie.
Si sper sa avem parte de mullllllllllllta zapada

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Anul acesta facem sarbatorile acasa cu familia si prietenii ca nu am mai facut sarbatorile in familie de ceva ani si imi este asa de dor.Vreau sa pregatesc eu cu sora mea toata mancarea de Craciun si Revelion.M-am saturat de restaurante si hoteluri.
Mai ales ca anul asta o avem si pe pitica care de Craciun o sa aiba 9 luni nu vreau sa o chinui mergand prin alte parti.
Deja sunt melancolica

"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."

Mergi la inceput