Spiridusi de ianuarie-februarie 2006(257)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ei ,pai pune-te si ia una ca lumea,babooo

Sa va mai zic ceva,mai nou Diana mai are un tic.Daca o intrebi ceva ,pur si simplu,REPETA INTREBAREA in loc sa raspunda,sau eventual inainte sa raspunda.
Am intrebat-o chiar acum "Ce faci acolo Diana?" (era in dormitor) si a zis si ea exact la fel ... tot cu semnul intrebarii evident.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Moni, uneori (de fapt, destul de des), si Ilinca face la fel. Pina obtin un raspuns intreb de vreo 2-3 ori si ea dupa mine.

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

ingerasul lui mamica- poze

www.dropshots.com/ipadureanca " target="_blank">filmulete

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3830fbfcbf3484c97bd14f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">pentru tati, cu drag

_

de umblat umblu ca fiecare:
când vinovat pe coperisele iadului,
când fara pacat pe muntele cu crini (Lucian Blaga, „Biografie”)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni babooo=bravo, nu baba!!!
Marco se felicita ca a mancat toata punga de jeleuri.

hai ca-mi vine barbatul, tre sa beau o gura de ceva, si merg la sedinta.

am intrat cu el la Miniblu si in 2 sec. a ochit trenuletul Thomas. direct la el a fost:nenu-nenu!!! asa ca trebuie sa-l includ in cadou, vedem noi cu ce ocazie.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Aha,am crezut ca te-a complimentat.Deci s-a aplaudat singur ca le-a mancat pe toate.Merg in dormitor cu Diana sa ne mai tavalim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna seara si de la noi.
Multumesc de urari pt. sot. Si pt. incurajari pt. razvan, e adevarat ca uneori ma cam paraseste speranta...
Maine sculare la 6, la 7 plecma la Bucuresti, niste treaba, evident luam piticul cu noi, o sa cma fie chin, dar asta este.
Eu am luat plastilina de la TCM, deci ceva nemtesc, o galetusa faina, are si forme, inca n-am desigilat=o (cred ca am mai spus despre plastilina...).
Luna, sunt UIMITA de talentul tau. Am avut un unchi cofetar, cum era pe vremuri, cel mai mult imi placeau fondantele lui si tortul dobos... ei, nu facea el opere de arta ca tine, dar ce facea era buuun.
Va pupam, nu cred ca mai intru ina cesta seara.
Maraki, muuulta sanatate lui Angelos si fii tare pt. el.
Si lui Mateias la fel multa sanatate.
Si lui Alexandre la fel, SANATATE, of mititelul, ce mai trage si el...
Mai, asa este o atmosfera faina pe aici, va dati si voi seama, nu?
Anasol, merci pt. glow, pupici la buertica.
Injectia de azi a fost mai putin dureroasa, cred...
Gata, am plecat, va pupacim.

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Buna seara
Moni esti meseriasa la modelat in plastelina ... am vizionat cu Filip figurinele
Ce sa mai zic de Deea ca e maestria intruchipata ... torturile arata de-a dreptul superb! Vreau si eu tort!

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

Am vorbit acum cu mami la telefon.Cica azi a sunat aici pe fix si evident ca Ghitza n-a auizt,cine stie pe unde era prin bucatarie,asa asa ca a raspuns Diana direct: BUNII! A intrebat-o unde e tati si a zis ca ACOLO! Apoi a zis sa il cheme la telefon si ea a zis ALO TATII! Dupa aia a inchis telefonul.Ghitza habar nu a avut ca fiica -sa s-a conversat la telefon in lipsa lui.
CANDA ce mai face Filipelu?
CRISTINA drum bun maine,sper sa nu il mai doara deloc pe Razvanel si sa fie cuminte pe drum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Ca veni vorba azi despre cum „vorbeau” picii nostri la un an , v-am pus un filmulet www.dropshots.com/ipadureanca#date/2007-01-13/11:50:02" target="_blank">aici, sa vedeti cum „vorbea” (a se citi „se ratzoia”) Ilinca la un an. Filmuletul e facut dupa petrecerea de ziua ei, dupa ce au plecat musafirii si ramasese familionul: Ilinca, mami, tati, buni, unchii, matusa. Scuzati stingacia lui tati, care a filmat citeva secunde ...invers, crezind in mod usuratic ca fimul se roteste si el .

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

ingerasul lui mamica- poze

www.dropshots.com/ipadureanca " target="_blank">filmulete

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3830fbfcbf3484c97bd14f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">pentru tati, cu drag

_

de umblat umblu ca fiecare:
când vinovat pe coperisele iadului,
când fara pacat pe muntele cu crini (Lucian Blaga, „Biografie”)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Deea Fii-miu papa cam asa:

6:30 150 ml lapte
dimineata rontaie niste fructe
11:30 supa sau piure de legume cu carne, piure de cartofi cu te miri cem, cantitati multumitoare zic eu. supa clar papa un castron
mai rontaie ceva pe la 16, 17
19:00 iaurturi, orez cu lapte, cereale
00:00 180 ml lapte

Cam de astea stiu eu, dar sunt convinsa ca Irina (bona) ii mai da cate ceva

L-am masurat si eu pe Tibi azi la perete, 98 cm. Probabil ca are 15-16 kg. Habar nu am.

Deea Esti fenomenala, ca intotdeauna.

Fetili din Bucuresti

Pe 29 noiembrie, la Teatrul I. Creanga din Pta. Amzei este Targul de Carte pentru Copii!
Eu de abia astept sa merg!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Sanatate muuuuulta copiilor bolnaviori. Un pupic special pt. Angelos, sper sa-si revina repede.

Mergi la inceput