A RE-INCEPUT VOTAREA la Miss Odiseea Sarcinii
Raspunsuri - Pagina 4
desprecopii spune:
Ati avut dreptate!
Am resetat voturile! Deci, la treaba, votam din nou :)
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Gina M spune:
Am revotat insa am sesizat o alta problema.
Spre ex: La pagina 11 este o imagine tare frumoasa:DiaB.jpg
In momentul de fata arata a avea 3 voturi si 15 puncte.
Cand am apasat pe nr vot sa vad cine a mai votat-o in loc de 3 membri asa cum scrie ca au votat apar doar 2!Eu si inca cineva.Unde/cine este al 3-lea?!De ce apare asa?!Ce se intampla?!
34+
desprecopii spune:
Acum am resetat iar - incepem din nou :) nu ne predam.
Alinax spune:
vroiam doar sa felicit toate mamicile... si burticile
abia astept sa vad burticile castigatoare
mi-as fi dorit mult de tot sa pot participa si eu...dar cine stie, cu ajutorul lui Dumnezeu poate anul viitor
"nu..nu ne mai jucam pentru ca imbatranim ci imbatranim pentru ca nu ne mai jucam"
desprecopii spune:
tashica - poti vota linistit/a acum.
neagucamelia spune:
am si eu o problema,in dreptul pozei mele este trecut alta descriere si nu cea pe care am scris-o eu si nu ma numesc Cristina si nu mai am copii,va rog ,cine ma poate ajuta?textul vreau sa fie:ma numesc Camelia,sunt fericita mama a unei fetite de doua luni si jumatate,care este sufletul si mandria noastra,in poza aveam aproape 8 luni de sarcina,iar pe forum sunt cunoscuta cu numele de camelia-maria
poza mea se afla la pagina 9(prima din stanga paginii,cu numele:camigravida.jpg)
va multumesc
Androix spune:
Am si eu o problema care nu e legata de concurs decat intr-un fel. Am descoperit printre poze o fosta colega de munca si m-am bucurat s-o vad graviduta, si la fel de frumoasa ca inainte pe de-asupra. Cum pot sa iau legatura cu ea? Uitati aici poza www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=6" target="_blank">burtica din profil, randul de jos
Ingrid, daca citesti da-mi un semn de viata pe pm.
Andreea mama de Filip si Georgia
ache spune:
eu am o problema tehnica si nu pot vota nicicum ...ma loghez, inapoi la forum, si apoi cum accesez o alta pagina, indiferent care, se face log out automat si nu stiu de ce...asta de vreo sapatamana...
anca
11+
ChrisDun spune:
Buna ziua ! Nu particip la concurs, dar am doua intrebari:
1.
Pagina 10, randul 2, primele doua poze (cuburticaAmalia si cucezarica) nu au nici descriere, si nici posibilitate de votare... www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/2045934445/" target="_blank"> print screen. Am dat refresh, am intrat in concurs din alta fereastra, am deschis un alt ie si am mers la pagina de concurs fara sa ma loghez pe DC, si tot asa imi arata. La voi cum se vede ?
2.
Devreme ce este concurs DC, nu ar fi mai frumos ca "desprecopii" sa acorde fiecarei poze o nota ? Sau poate ar fi cazul ca persoana din spatele nick-ului "desprecopii" sa voteze cu nick-ul propriu si personal?
Mi s-ar parea mai corect sa votezi ca persoana, si nu ca "site"/administrator, mai ales daca votezi aleator. Mai concret, o poza care mie mi s-a parut ca reuseste sa transmita ceva a primit 3 stele de la "desprecopii", in timp ce alte 5 persoane i-au acordat 5 stele. Celelalte 5 cred ca au fost, la fel ca mine, placut impresionate de fotografia cu pricina, si nu neaparat rude/prieteni apropiati care voteaza la impuse.
Numai bine !